bencede 2 kız vardı devamlı bunu arayıp duruyordu cevap ver tarumm seni otogar civarında saf köylüleri aldatırkende gördük cevap ver hemen
tam üstüne bastın tarumun pardesüsünematrix havalarında bide siyah olsa...karizma takılıyo...ahhh o durumda yakalıcam seni kafanda kolilerce yumurta kırardımtarumar olurdun zapıh
yahu kızım canım bi tanem uğraşma benle ne istiyon benden hala ilişkimiz bitti diyom sana
ilişicem sana bana ne senin nuri alço ile ticavüzcü coşkunun kırması olduğunu herkese ispatlamam lasım al mektuplarını ver mektuplarımı...
pappumpaa
tarum abimiz hitman de oynasın
Elindeki kamerayı tanıdım, 800 kat zoom'u var. Tarum Tarum Tarum, adamlar kuşu böceği çekerken sen kimbilir hangi evin içine odaklandın.
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Elindeki kamerayı tanıdım, 800 kat zoom'u var. Tarum Tarum Tarum, adamlar kuşu böceği çekerken sen kimbilir hangi evin içine odaklandın.
yok valla eve filan odaklanmadım eyüp orası pierlotiye çıkaraken manzara resmi çekiyodummm haliç çok güzel gözüküyor ordan
Tabi tabi, demin MSN den gönderdiğin fotolar çok farklıydı ama.
Amaca uygun bir cihazmış.
quote:
anaaaaaaaaaa abi hepiniz bana birlik oldunuz ben ne yaptım size
quote:
ne yolladı sana(bu zopa taruma)
quote:
Orjinalden alıntı: pappumpaa
quote:
bişey yollamadım valla billaaaaa aaa yeter bu kadar ama yaa...
quote:
Orjinalden alıntı: Tarum
quote:
Orjinalden alıntı: pappumpaa
quote:
bişey yollamadım valla billaaaaa aaa yeter bu kadar ama yaa...
gözlerin objektiften dışarı çıkmış sen mi makineyi zumluyosun o mu seni zumluyo belli değil
quote:
Orjinalden alıntı: ***ceylo***
/>
ceylo süpersinnnnnnn
pappumpaa ben kimseyi zumlamıyorum manzara resmi çekiyodum...eyüp sultan orası çarpılırım alimallah öyle şeyler yapılırmı mezarlıktaaaa
ben sen değilim
Abi saçların tamamı olmayınca çok karizma duruyorsun(ciddiyim öyle). Benim arkadaşı bodyguard dövmüştü ona benziyosun biraz
quote:
/>
quote:
quote:
/>
ceylo süpersinnnnnnn
pappumpaa ben kimseyi zumlamıyorum manzara resmi çekiyodum...eyüp sultan orası çarpılırım alimallah öyle şeyler yapılırmı mezarlıktaaaa
ben sen değilim
ben nasılmışım laaaane mezarlığı yaaakekleme bizi
senin nasıl bir hatun oldunu anlatmaya dilim varmıyor bu yüzden anlatmıyorumm...
quote:
senin nasıl bir hatun oldunu anlatmaya dilim varmıyor bu yüzden anlatmıyorumm...
dilini gömleğinin yakasına kravat yaparım valla
quote:
Orjinalden alıntı: TiriT
Abi saçların tamamı olmayınca çok karizma duruyorsun(ciddiyim öyle). Benim arkadaşı bodyguard dövmüştü ona benziyosun biraz