Bildirim
Aranan Uzaktan Kumanda
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Only & Sons ONSJAKE QUILTED VEST OTW Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVMC485?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ve A.S...Yıl 2000-2001 di sanırım.Sn.teknika bayiliğini yapıyordu bu markanın yanlış hatırlamıyorsam.Ee 8-9 yıl geçmiş aradan olur okadar;)Sanırım kendisi bu konuda bilgi sahibidir yardımcı olabilecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 7 Ekim 2009; 23:56:13 > -
Bende o kumandadan var. Yalnız depo da olması lazım. Eğer bulamazsanız ben depomda bayağı bir ararsam kesin bulurum. Çünkü 2-3 adet vardı sanırsam. Pmail ile telefonunuzu atarsanız ararım.
Bu arada @Rgdeğerli. Vallaha bravo. Nereden okudun. Nereden hatırlıyorsun. Bravo. -
Arkadaş da şaşıracak. Daha ilk mesajı ve bir şey arıyor. Anında da buldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Arkadaş da şaşıracak. Daha ilk mesajı ve bir şey arıyor. Anında da buldu.
zaten birisi bir şey arasında bizde bulalım diye pc başında durmuyomuyuz bizim işimiz buduymamış olalım
-
8-9 yıl öncel, bayiliği hatırlamak.
Büyük meziyet. -
Vay Kardeşim. Sen nerelerdesin yahu. Daha sık görmek isteriz seni forumda.
Bu arada geçenler de yeni mevzusu geçmişti Sunrupid'in oradan hatırlıyor aslında. Ama yine de bravo yani.
quote:
Orijinalden alıntı: KillForYou!
8-9 yıl öncel, bayiliği hatırlamak.
Büyük meziyet.
-
quote:
Bende o kumandadan var. Yalnız depo da olması lazım. Eğer bulamazsanız ben depomda bayağı bir ararsam kesin bulurum. Çünkü 2-3 adet vardı sanırsam. Pmail ile telefonunuzu atarsanız ararım.
Bu arada @Rgdeğerli. Vallaha bravo. Nereden okudun. Nereden hatırlıyorsun. Bravo.
Hay ALLAH razı olsun hepinizden sokak sokak gezdim onu bulacam diye bir bilgisayarcıda gördüydüm kendisi kullanıyordu adamın kumandasına niyeti bozduydum artık :) -
Bana Pmail at. Vereyim kumandayı. -
quote:
Bana Pmail at. Vereyim kumandayı.
Pm attım fakat ulaşmadı sanırım? -
Ok. Görüşüldü. -
Sayın Teknika'ya alakasından ve zahmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. -
Fakat aradığım uzaktan kumandayı malesef bulamadım -
Kendisiyle görüştümve sıfır kumanda verdim. Ancak maalesef verdiğim kumanda, hayret uymamış. Eski kumandasını getirecek ve onu yapıp verecem. -
Sistem ve uzaktan kumandası
-
quote:
Orijinalden alıntı: M@ViZeNeX
Sistem ve uzaktan kumandası
bu kolonlara bir müzik seti bağlasam kaldırırmı acaba? yoksa anfi bağlamak şartmıdır sizce?? yoksa bunları satıp iyi bir müzik setimi alayım? -
Tufan Abi uzaktan kumandayı buldum. hatta birtanede yedek aldım İlgilenen herkeze çok teşekkür ediyorum. Özelliklede Tufan abiye. Hepinizden Allah razı olsun. -
kardeş aynı kumandadan banada lazım yardımcı olursan sevinirim -
İlk aktif hop. takımımdır ve halada durur.
Demekki Tufan Beyin bayiliğindeymiş.Yeni öğrendim. -
Sanırım burda http://delcomrf.com da bulabilirsin...
Benzer içerikler
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- android teyp ekolayzer ayarı
- projeksiyon ekran boyutu ayarlama
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- spdıf nedir
- en iyi ses sistemi
- en iyi hoparlör markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X