Şimdi Ara

Aranan Uzaktan Kumanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cümleten S.a arkadaşlar kullanmakta olduğum SANRUPİD SRC-568 marka ve model ses sistemimin uzaktan kumandası artık kullanılamaz durumda Bana bu cihaza ait uzaktan kumanda lazım. satan varsa eğer almak istiyorum. saygılar ..

• Ve A.S...Yıl 2000-2001 di sanırım.Sn.teknika bayiliğini yapıyordu bu markanın yanlış hatırlamıyorsam.Ee 8-9 yıl geçmiş aradan olur okadar;)Sanırım kendisi bu konuda bilgi sahibidir yardımcı olabilecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 7 Ekim 2009; 23:56:13 >
  • Bende o kumandadan var. Yalnız depo da olması lazım. Eğer bulamazsanız ben depomda bayağı bir ararsam kesin bulurum. Çünkü 2-3 adet vardı sanırsam. Pmail ile telefonunuzu atarsanız ararım.

Bu arada @Rgdeğerli. Vallaha bravo. Nereden okudun. Nereden hatırlıyorsun. Bravo.
  • Arkadaş da şaşıracak. Daha ilk mesajı ve bir şey arıyor. Anında da buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Arkadaş da şaşıracak. Daha ilk mesajı ve bir şey arıyor. Anında da buldu.

zaten birisi bir şey arasında bizde bulalım diye pc başında durmuyomuyuz bizim işimiz buduymamış olalım

• 8-9 yıl öncel, bayiliği hatırlamak.
    Büyük meziyet.
  • Vay Kardeşim. Sen nerelerdesin yahu. Daha sık görmek isteriz seni forumda.

Bu arada geçenler de yeni mevzusu geçmişti Sunrupid'in oradan hatırlıyor aslında. Ama yine de bravo yani.

quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

8-9 yıl öncel, bayiliği hatırlamak.
    Büyük meziyet.
  • quote:

Bende o kumandadan var. Yalnız depo da olması lazım. Eğer bulamazsanız ben depomda bayağı bir ararsam kesin bulurum. Çünkü 2-3 adet vardı sanırsam. Pmail ile telefonunuzu atarsanız ararım.

Bu arada @Rgdeğerli. Vallaha bravo. Nereden okudun. Nereden hatırlıyorsun. Bravo.

Hay ALLAH razı olsun hepinizden sokak sokak gezdim onu bulacam diye bir bilgisayarcıda gördüydüm kendisi kullanıyordu adamın kumandasına niyeti bozduydum artık :)
  • Bana Pmail at. Vereyim kumandayı.
  • quote:

Bana Pmail at. Vereyim kumandayı.

Pm attım fakat ulaşmadı sanırım?
  • Ok. Görüşüldü.
  • Sayın Teknika'ya alakasından ve zahmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum.
  • Fakat aradığım uzaktan kumandayı malesef bulamadım
  • Kendisiyle görüştümve sıfır kumanda verdim. Ancak maalesef verdiğim kumanda, hayret uymamış. Eski kumandasını getirecek ve onu yapıp verecem.
  • Sistem ve uzaktan kumandası

Aranan Uzaktan Kumanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ViZeNeX

Sistem ve uzaktan kumandası

Aranan Uzaktan Kumanda

bu kolonlara bir müzik seti bağlasam kaldırırmı acaba? yoksa anfi bağlamak şartmıdır sizce?? yoksa bunları satıp iyi bir müzik setimi alayım?
  • Tufan Abi uzaktan kumandayı buldum. hatta birtanede yedek aldım İlgilenen herkeze çok teşekkür ediyorum. Özelliklede Tufan abiye. Hepinizden Allah razı olsun.
  • kardeş aynı kumandadan banada lazım yardımcı olursan sevinirim
  • İlk aktif hop. takımımdır ve halada durur.
    Demekki Tufan Beyin bayiliğindeymiş.Yeni öğrendim.
  • Sanırım burda http://delcomrf.com da bulabilirsin...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.