quote:Orjinalden alıntı: oz_bek1905 g cacnea için sizden d riolu+d togepi+s togepi isterim ok mu Charı Verim
quote:Orjinalden alıntı: oz_bek1905 ozaman d riolu sadece ya da sadece diğer ikisi yoksa sen bilirsin Sen Vereceğim Pokeyi Değerlimi Sanıyosun
quote:Orjinalden alıntı: oz_bek1905 ya ozaman niye arıyosun ki git bul haritada kazıkçısın olm sen kazıkçı @andach kusra baqma topici işgal ettim sorry
quote:Orjinalden alıntı: ali_emo g abra -------15lvl g aerodactly---9lvl d dustox-----333lvl war oha 333 lvl
quote:Orjinalden alıntı: andach quote:Orjinalden alıntı: BattLeStar-X charizard başlı başına bi ekol 190k exp i var keratanın 190k exp Sence Fazmı MI fazla degilse bana ver sen o zaman.
quote:Orjinalden alıntı: BattLeStar-X quote:Orjinalden alıntı: andach quote:Orjinalden alıntı: BattLeStar-X charizard başlı başına bi ekol 190k exp i var keratanın 190k exp Sence Fazmı MI fazla degilse bana ver sen o zaman. o kadar exp klay yapılıyo anlamında söledi nie sana durduk yere exp werelim
quote:Orjinalden alıntı: BattLeStar-X charmender ama 8 levldeyken kasılmıyor trainer lara bilmem anlatabildim mi el emegi var onda alakası yok.50k yaptıktan sonra bikaç sayfa açarsan bile en geç 10 dk. da yaparsın
pokedex i falan mı tamalıon ghostly koleksyonumu yapıon (turnuvalar için olduğunu sanmıyorum) bunların coğu baya değerli ve güssel pokeler
quote:Orjinalden alıntı: Raptor_Orhan pokedex i falan mı tamalıon ghostly koleksyonumu yapıon (turnuvalar için olduğunu sanmıyorum) bunların coğu baya değerli ve güssel pokeler Pokedex'i tamamlamak amaç 1.700 farklı cinsten poke var Pokedex'i Tamamlamak için 2.650 cins olması lazım Daha Var ama Tamamlicam
$u an oLduğum yerde Crater yasak oLduğu için resimLeri göremiyorum. Turkish_Team'in Tradesinde istediğiniz varsa kafanıza göre önerin