quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 En iyisi ingilizler yaa sizde iş yok. yæw ben vercem sen söle teklif anaaaa
quote:Orjinalden alıntı: SnStV quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 En iyisi ingilizler yaa sizde iş yok. yæw ben vercem sen söle teklif anaaaa Shiny Shedinja vereyim.
quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 quote:Orjinalden alıntı: SnStV quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 En iyisi ingilizler yaa sizde iş yok. yæw ben vercem sen söle teklif anaaaa Shiny Shedinja vereyim. geç başka ver shedinja lara doğdum doğalı gıcığım
quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 quote:Orjinalden alıntı: Nefretimsin S.eevee (100k exp ) + S.umbereon (190k exp ) + G.eevee ( 470k exp ) + M.eevee (93k exp ) hepsinin toplam exp degeri 853k exp ne verebilirsin ben seçersem uçarım 1 tane S/Absol 1m expli. haha bulamazsın kasma kendini yanına ver s.aerodactly ya da expli bi poke verem bak
quote:Orjinalden alıntı: aliihsanuz SNOWMAN CEVABIN NE 1 TANE EFSANE İSTİYORUM OLMAZSA OLMAZ DE BEKLEMİYİM BOŞUNA Seç işte imzamndaki nickden.Hangisini istediğine bağlı.
quote:Orjinalden alıntı: aliihsanuz TRADENDE SADECE 1 POKE VAR NERDEN SECECEM Bütün pokelerden seç işte yaww
quote:Orjinalden alıntı: aliihsanuz SHİNY EFSANE SEÇMEK İSTİYORUM OLUR DEĞİL Mİ Sen en iyisi burdan seç. http://forum.donanimhaber.com/m_15480408/tm.htm
quote:Orjinalden alıntı: aliihsanuz DARK DARKRAİ Kendine küfür ettirmek için mi uğraşıyorsun.Doğru düzgün seç.