Şimdi Ara

ARANIYOR Seagate Barracuda 1 TB ST31000528AS Firmware CC36

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seagate Barracuda 7200.12 1 TB Firmware: CC36 arıyorum. Bozuk bad sector olabilir. Sorun değil. Boardı sağlam olmalı. Bana gereken boardı. Bendeki PCB üzerindeki diyot yanık olduğu için veri kurtarma amacıyla kullanacağım. Başka firmware olan aynı model ile denedim ama olmadı. Sanırım aynı firmware olması gerekiyor.

Bunun dışında PCB tamiri yapabilecek olanlar benimle irtibata geçebilir.

Resimlerde yanık parçaları ve aynı tip boardın sağlam halinde, parçaların yanmamış halini görebilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • Özel mesajlara bakıyorum. "Gönder bakalım. Olmazsa para almayız" türünden önerileri değerlendirmiyorum. PCB tamiri mi yoksa veri kurtarma mı olduğu bile yazılmıyor. Sonuç olarak bu HDD'yi Kadıköy'e götürüp tamirini deneyebilirim. Tercihim bu HDD'nin aynısının uygun fiyatlısını (bad sektörlü vs.) yada PCB'sini bulmak.

• Böylece aynı firmware sürümü olan Seagate HDD'lerde PCB değişimi ile sonuç alınabiliyor mu, bunu da test etmiş olacağım. Bu konuda da bir uzlaşma yok. Kimi çalışmaz diyor kimi ise olacağını söylüyor.

• Bugün Kadıköy Yazıcıoğlu'na götürdüğüm PCB'nin yanan diyotları yenilendi. 20 TL'ye maloldu. Diskim geri geldi.

• dostum hangi dükkan olduğunu yazabilirmisin. derdim büyük benimki de aynı sorunu yarattı. şu acıdan kurtulmam lazım herşeyim gitmek üzere =S
  • Ben yapabilirim.daha önce bir çok diskin verisini kurtardım

0505 403 35 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 18 Mart 2015; 15:02:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.