Şimdi Ara

Aranıyor Uygun fiyatlı EF81 yada SX1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz bu iki telefondan birini arıyorum telefonda aradıgım koşullar temiz ve sağlam olmasıdır.BREW uygulamaları yüklü SXG75 de tercih arasındadır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 18 Nisan 2011; 19:18:14 >

• Bende ef81 var.ustelik orjinal kulakligi sarj aleti ve kutusuyla birlikte.cihaz sorunsuz ve temiz.suan tek hatta dustugumden kullanmiyorum.dusundugun fiyat nedir?
  • valla ben alıcıyım ama referans istiyorsan GG falan bakabilirsn.65 TL den satanda var 130 TL den satanda.Tabi BREW Uygulamaları v.s yukluyse değişebilir
  • Telefon suan kullanilmiyor.aslinda çok sevdigim bi model ve gayet iyi durumda tabi üründe ciziklerde yok degil genel olarak on üzerinden rahatlikla yedi alir .özelliklerini zaten bildigini dusundugumden anlatmiyorum ama bir seyi belirtmeden gecemicem kulakliktan mp3 dinlemek inanilmaz zevkli bu modelle.siemens ürün ile birlikte inanilmaz bir stereo kulaklik hediye etmis.ayrica pil ve sarj aletide orjinaldir.ben 90 tl istiyorum .eger sizin icinde uygunsa cihazi alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.