Hepinize merhaba,ben Oğuzhan foruma yeni katılıyorum burada tek arkaşım var o da HiddenDeath Eymen.Sınıf arkadaşım olur kendisi.Bana önerdi forumu ben de geldim.Ama şu an hiç arkadaşım yok.Bir çevre edinmek istedim.Kısaca kendimden bahsedeyim:Oğuzhan ben,15 yaşındayım.Bursa/Mustafakemalpaşa'da oturuyorum.Bu sene L1 geçtim.Sizlerle tanışmak için de bu konuyu açtım. lostgun@windowslive.com Bu da messenger adresim. Hepinize iyi forumlar.
Hoşgeldin.
Aramıza hoşgeldin, sen de CScisin anlaşılan.
Eyvallah hoşgeldin. Ama Eymen'i buralarda pek sevmezler, adı çıktı. Referansın sağlam değil yani, koru kendine sana da birşey yapmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Raider *
Eyvallah hoşgeldin. Ama Eymen'i buralarda pek sevmezler, adı çıktı. Referansın sağlam değil yani, koru kendine sana da birşey yapmasın.
@_Android Hoşbulduk.
@DiabloXT Evet counter oynuyorum ama şu an için baya zayıfım.
@Raider * Bilmiyorum ama Eymen yanımda sürekli bu bölümden birileriyle gayet normal muhabbet ediyor.Ama başkalarının düşünceleri önemli değil benim için ben severim Eymeni 8 senelik arkadaşım.1.Sınıftan beri aynı okulda,aynı sınıftayız.
quote:
Orijinalden alıntı: LostGun
@_Android Hoşbulduk.
@Raider * Bilmiyorum ama Eymen yanımda sürekli bu bölümden birileriyle gayet normal muhabbet ediyor.Ama başkalarının düşünceleri önemli değil benim için ben severim Eymeni 8 senelik arkadaşım.1.Sınıftan beri aynı okulda,aynı sınıftayız.
Alıntıları Göster
hoşgeldin
quote:
Orijinalden alıntı: LostGun
@_Android Hoşbulduk.