Şimdi Ara

ARANIZDA BENİM GİBİ MARKETTE REYON GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞAN VAR MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evli ve cocugun varmis sikinti oluyormu maddi anlamda

Gunluk kac saat calisiyosun ve hafta tatilin oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

amacim kucumsemek degil ama 1 oglunuza ve evli olmaniza ragmen asgari ucretle nasi geciniyonusunuz

Daha ilk maaşımı almak nasip olmadı bakalım alınca göreceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

Bu soruyu sormasam olmaz

Yere düşen ürünleri ne yapıyorsunuz?

Patlamış veya kırılmışsa ürün iadeye atıyoruz bir şey olmamışsa tekrar rafa koyuyoruz

• Bu işde kendini ülker nestles eti vb markalara atarsan güzel maaşlı arabalı rahat iş yaparsın. Kasiyerlik yapmıştık yıllar önce ve reyon görevlilerine imrenici gözlerle bakardım kafa rahat muhatabın yok işin belli kasiyerlik öyle değil gelen geçen kızlar veya dul kadınlar gözleriyle taciz ederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torbjorn

hocam neden bu maaşla evlenip çocuk yaptınız kira falan zor olmuyor mu? bende asgari ücretle tab gıdaya gireceğim yükselme garantisi var en azından. 6-7 yıl tecrübeyle yükseldikten sonra evlenmeyi düşünebilirim.

Daha işe gireli bir ay oldu ev kendimin TAB gıdanın hangi firmasına gireceksiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Baba is iyi güzelde parasi azmis

Evli ve cocugun varmis sikinti oluyormu maddi anlamda

Gunluk kac saat calisiyosun ve hafta tatilin oluyormu?

Zaten burada Ramazan Bayramına kadar çalışıp Tavşanlıda dükyan açmayı düşünüyorum Kütahyalımısın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bu işde kendini ülker nestles eti vb markalara atarsan güzel maaşlı arabalı rahat iş yaparsın. Kasiyerlik yapmıştık yıllar önce ve reyon görevlilerine imrenici gözlerle bakardım kafa rahat muhatabın yok işin belli kasiyerlik öyle değil gelen geçen kızlar veya dul kadınlar gözleriyle taciz ederdi

Ehliyetim var ama araba kullanamıyorum dediğiniz doğru müşterile en fazla muhatap olan kasiyerler, şarkütericiler ve kasaplar bize müşteri sadece ara sıra şu nerde bu nerde diye sorar hangi markette kasiyerdiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: White Eagle 26

quote:

Bu işde kendini ülker nestles eti vb markalara atarsan güzel maaşlı arabalı rahat iş yaparsın. Kasiyerlik yapmıştık yıllar önce ve reyon görevlilerine imrenici gözlerle bakardım kafa rahat muhatabın yok işin belli kasiyerlik öyle değil gelen geçen kızlar veya dul kadınlar gözleriyle taciz ederdi

Ehliyetim var ama araba kullanamıyorum dediğiniz doğru müşterile en fazla muhatap olan kasiyerler, şarkütericiler ve kasaplar bize müşteri sadece ara sıra şu nerde bu nerde diye sorar hangi markette kasiyerdiniz ?

Macro centerda hocam elit mağaza. 30 bin liralik viski vardı özel süslü bir dolaptaydı

• quote:

quote:

quote:

Macro centerda hocam elit mağaza. 30 bin liralik viski vardı özel süslü bir dolaptaydı

Yok artık daha neler bir araba prasına viskimi olur ? Bende Carrefeurda 3000 TL'ye yıllanmış şarap gördüm Macro Centerin hangi şubesiydi ben eskiden İstanbuldaki elit AVM'lerde bu marketlerden görürdüm kapandı diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Eagle 26 -- 6 Mart 2018; 4:46:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık daha neler bir araba prasına viskimi olur ? Bende Carrefeurda 3000 TL'ye yıllanmış şarap gördüm Macro Centerin hangi şubesiydi ben eskiden İstanbuldaki elit AVM'lerde bu marketlerden görürdüm kapandı diye duydum

Kapanmış olabilir ben 2013 de çalıştım. Migrosa bağlıydı. Antalya mağazasındaydım hocam 3 bin liralık alışveriş yapan vardı ödemeyi dolarla yapıyordu ekonomi çoh eyi

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

10 karı kız kesmek

11 fanteziler kurmak

sana ne desek boş...

• White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum kapananlar Makro marketleri. Macro Center'lar hala devam ediyor. Kanyon'da falan var.

• White Eagle 26 kullanıcısına yanıt
    Kütahyalıyım merkez

Tepecikli senmisin doğru söyle

• Mesela müşterinin biri tavuk aldı. Götürdü onu reyonda bıraktı. O tavuk çöpe mi gidiyor, dolaba mı?

Müşteri makarna aldı, götürdü kolaların yanına bıraktı. Sizin onu eski reyonuna götürmeniz gerekiyor. Onu alıp götürene kadar küfür ediyor musun onu oraya bırakana?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt
    İlk giren ilk çıkar dostum

• tepecikli bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Kütahyalıyım merkez

Tepecikli senmisin doğru söyle

Bu TEPECİKLİ denilen adam forumda ne kadar fenomen olmuş inanılır gibi değil ama ben TEPECİKLİ değilim bu arada siz forum üyeleri her yeni üyeye bu soruyumu soruyorsunuz ? Diyelim TEPECİKLİ'yi buldunuz elinize ne geçecek ? Başınız göğemi erecek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Eagle 26 -- 6 Mart 2018; 13:03:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

10 karı kız kesmek

11 fanteziler kurmak

sana ne desek boş...

sen tepeciklinin neler yaptığını öğren önce. sonra anlarsın doluyu boşu.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizq2

İlk giren ilk çıkar dostum

Hayır dostum bizde FİFO ( First İn First Out ) yok bizde FİFO olsa batarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Temuçin Han

Mesela müşterinin biri tavuk aldı. Götürdü onu reyonda bıraktı. O tavuk çöpe mi gidiyor, dolaba mı?

Müşteri makarna aldı, götürdü kolaların yanına bıraktı. Sizin onu eski reyonuna götürmeniz gerekiyor. Onu alıp götürene kadar küfür ediyor musun onu oraya bırakana?

Biz MOPAŞ ailesi olarak kaliteli, sağlıklı ve taze ürünleri müşteriye sunuyoruz her müşteri bizim velinimetimizdir ve her müşteri ürünü almaktan vazgeçme hakkı vardır tabikide alakasız yerlere konulan ürünleri yerlerine koyuyoruz ama hırsızlık niyetiyle gelip ve çikolata gibi ürünleri yiyip alakasız yerlere boş kılıfları bırakanlara doğal olarak saydırıyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.