şampiyon olalım bu sene .......... cimboma fenere(şarkıda böyle diyor yanlış anlaşılmasın) bir çizik atalım göklere beşiktaşım adını yazalım göklere böyleydi sanırım hata da yapmış olabilirim
Şampiyon Olalım Bu Sene
Şampiyon Olalım Bu Sene, Uçalım Göklere, Cimboma Fenere,Bir Çizik Atalım Dertlere,Beşiktaş'ım Adını Yazalım Her Yere
bu kadar zaten
sampiyon olalım bu sene ucalım goklere k.yalım cimboma fenere bir cizik atalım goklere beşiktaşın adını yazalım goklere yanlsım warsa affedin bn bole biliyom ama
Bir çizik atalım dertlere olması lazım
Ben göklere diye biliyorum ama hepsine de bir cizik atabiliriz yani
bjknin en çok begendigim tezahuratı bu ben cimbom bölümüne kartal koyuyorum o ayrı
bide ben şampiyon olalım bu sene uçalım göklere falan diye biliyorum
Aklımda Bir Tek Sen, Fikrimde Bir Tek Sen, Ne Farkeder Kartal, Sen Hergün Yenilsen,Uğrunda Herşeyden Öyle Vazgeçmişken Nasıl Vazgeçerim Beşiktaş'ım Senden
Burası Beşiktaş Alayına Gider Uğraşma Bizimle ... fener, Bu Hayat Dediğin Elbet Bir gün Biter, Azrailinin Biziz ... fener
Bir Taş Attım Pencereye Tık Dedi ... Çıktı Kızım Evde Yok Dedi Vaaay Vaayy!!!Demirciler Demir Döver Ocakta ... Ne Hoş Olur Kucakta Vaaay Vaaaayy!!
Bu Sevda Bitmez Hasret Bitmez İsteyene Gider Hiç Farketmez Bu Alemde Çarşı Herkese Karşı Allah Affeder Çarşı Affetmez
Haydi Bastır Beşiktaş Ölümüne Beşiktaş Sevdik Gönül Verdik Her Maçına Geldik Haydi Bastır Beşiktaş Beşiktaş Ooooohhhhhhhooooooooohhhhhh....
Bu Sene Şampiyon Görelim Sizi Ölmeden Mezara Koymayın bizi Korkkutmaz Bizleri Mûsalla Taşı Ölümüne Seviyoruz Biz Beşiktaş ı
ekinler dize kadar 104 maddesi var ama yazarsam ceza yeriz
çizik dertlere beyler
Şampiyon olalım bu sene Uçalım göklere, ....... cimboma fenere Biz çizik atalım dertlere BEŞİKTAŞ'ım adını yazalım heryere.
biz çizik deil bir çizik olucak ark.lar editleyemedim
Yav harbiden dertlere mis... Yükledigim kapali kliplerinden dinledim. Olsun cizik olsun da
Ya bi tezahuvrat vardı BJK'nin. Sözlerinin başı yanlış hatırlamıyosam,
Her zaman her yerde seninle birlikte....
devamını hatırlayan varmı
Her zaman her yerde SeninLe birLikte ÖLüm geLsin isterse
GözLerde bir damLa yaş KaLbimizde bir aşk Sensin BEŞİKTAŞ
En sevdiğim bestelerden biridir.
teşekkürler arkadaşlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme