Evet beyler aranızda oyunu çok iyi oynayan var mı? JTP desteleriyle değil. Yugioh 5D's kartlarıyla bütün desteleri bilen ve yabancı forumlarda takılmış olan var mı? (Yabancılar türklere göre açık ara ilerde bu oyunda.)
En sn gx bitirdim.En iyi seriside gx.
Oyunu çok iyi oynadığımı söyleyebilirim.5D´s tede bilgiliyim.Yabancı forumlarda pek takılmam ama bakıyorum ara sıra açıkcası bu foruma yugioh için üye olmuştum.
KCVDS oynuyor musunuz peki? Bende uzun süredir oynamıyorum ama tekrar oynamaya başlayabilirim
Forumda en iyi oynayan benim şüphesiz.Ama bende noob sayılırım.Regionals a katıldım geçen.Machina Gadget kullanıyorum.Oyunu öğrenmek isteyen varsa kcvds de oynuyorum.Metayı banlisti rulingleri falan öğretebilirim bir pm yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: DoğaCan.
Forumda en iyi oynayan benim şüphesiz.Ama bende noob sayılırım.Regionals a katıldım geçen.Machina Gadget kullanıyorum.Oyunu öğrenmek isteyen varsa kcvds de oynuyorum.Metayı banlisti rulingleri falan öğretebilirim bir pm yeter.
Benden iyi olamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
quote:
Orijinalden alıntı: DoğaCan.