|
Araştırma: Verilerinizi en çok toplayan şirketler ortaya çıktı
-
-
Devler arasında sonuncu olduğuna bakmayın, Apple'ın bi arka kapısı vardır. Benim Apple'ım işini bilir.
-
Topla topla iyicene topla
-
Apple şey değil mi ya siri kayıtlarını izinsiz dinleyen 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu Google zivanadan çıktı iyice önceden Facebook'a laf atıyorduk şimdi Google daha beter oldu insanlar herseylerini Google o kadar çok emanet ettiki arama motorundan geldiği hallere bakın özellikle Android'de o kadar çok veri topluyorki android telefonlar adım başı veri topluyor onun bir istatistiği vardı yanlış hatırlamıyorsam ayda 300mb veri, birde atıyorum konumu kapatıyorsun aslında kapanmıyor sadece sana göstermiyor hatta Google bu kullanıcı konumunu kapatıyor diye veride Google gidiyor ve ona göre verini işliyor, bu Google klayvesi (Gboard) varki resmen trojen, hatta son olarak işler o kadar çok rayından cıktı ki Google Chrome Ocak ayından itibaren adblockerlari engelleyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçlerinden en az bilgi toplayanı Apple diye kullanıyoruz. Ama ileride o da cıvıtırsa onu da bırakırım çok problem değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adblock uygulamlarını engellerse illegal adblocker uygulamaları modifiye edilmiş sürümler yada başka tarayıcılar seçeneğini tercih ederiz çünkü reklamdan ne haber okunuyor nede ekran görünüyor bir çok sitede..
-
apple her zaman 1 numara olur insanlğın can düşmanı lgbt destekçisi...
-
asıl 1 numara o... flapping serisi bille kanıtlıyor...
-
apple maaşlı trollerinin iftirası...
-
Katılıyorum hocam.. android üstüne verileri çalan bi yazılım daha yok olamazda.. telefon aramalarından,mesajlarına,konumundan,kredi kartı numaralarına kadar anında toplayan bi yazılım.Başka hiç bir işlevi yok zaten. Tamamen verilerini almak için yapılmış bi platform.Ne yaparsan yap kapatamazsın.
-
Dijital dünyada gizlilik diye bir şey yok. Snowden'i izleyin
-
Hadi tüm firmaları anlarım da Amazon ne alaka yahu?!
-
Veri toplamadan beleşe hizmet sunmayı planlayan varsa elini tutan yok, millet olarak hem herşeyin en iyisini isteriz, hem de bedava olmasını! Kısaca birşey bedava ise ürünün siz olduğu gerçeğinin kabullenmek lazım ya da kısaca kullanmayacaksınız...
-
Ahmet mağazadan telefon alıyor. Cihazı çalıştırıyor , açık kaynak kodlu diye reklamı yapılan işletim sistemi açılırken , google tarafından karşısına bir sözleşme dayatılıyor. Ahmet bilgisi kısıtlı ileri ileri deyip cihazı çalıştırıyor. İleri deyip kabul etmezse telefonun temel fonksiyonlarınıda kullanmasına izin verilmiyor. Cihaz açılmıyor.
Ahmet nect next demek zorunda , telefon açılınca kullanıyor. Ama ön yüklü olarak gelen google play servisleri uugulaması arkaplanda bütün izinleri açık şekilde çalışıyor. Ahmetin rızasını almaya gerek yok.
Ve Türkiyedeki ticaret bakanlığı , kvkk ve rekabet kurumu kafasını kuma gömüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşletim sisteminin kendisi açık kaynak kodlu sana telefon ile birlikte gelen versiyonu değil. İstersen cihazı sıfırlayın saf açık kaynak kodlu olan Android'i də yukleye bilirsin ama kimse sana cihazla birlikte açık kaynak kodlu versiyonu gelicek diye bir şey demiyor. O anlaşma yazısı o yüzden var
Hayret günah keçisi Huawei yok
-
Apple kendi başına en az. Apple cihazlarda tek veri toplayan Apple değil. Google'ın eli oraya da yetişiyor Apple ile olan anlaşmaları falan da mevcut
İftira değil Manifest V3 ne biraz araştır. Şuan mevcut olan tracker bloklayan uzantıların çoğunun özellikleri ciddi oranda sınırlanacak. uBlock Origin yapanlar bir yol bulmaya çalışıyor ama şuan için ortada bir şey yok
Google telefon üreticileri ile rekabeti önleyici anlaşma yapıyor ondan bahsediyorum. Ben samsung tercih ediyorum ama samsung bana google servislerini dayatıyor. Açılışta sorması gerek , bu uygulamalar yüklensinmi diye. Ben tercih edersem o sözleşme öyle çıkmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 26 Ağustos 2022; 19:57:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Devler arasında sonuncu olduğuna bakmayın, Apple'ın bi arka kapısı vardır. Benim Apple'ım işini bilir. |
Apple şey değil mi ya siri kayıtlarını izinsiz dinleyen 😅
|
Adblock uygulamlarını engellerse illegal adblocker uygulamaları modifiye edilmiş sürümler yada başka tarayıcılar seçeneğini tercih ederiz çünkü reklamdan ne haber okunuyor nede ekran görünüyor bir çok sitede..
|
Ahmet mağazadan telefon alıyor. Cihazı çalıştırıyor , açık kaynak kodlu diye reklamı yapılan işletim sistemi açılırken , google tarafından karşısına bir sözleşme dayatılıyor. Ahmet bilgisi kısıtlı ileri ileri deyip cihazı çalıştırıyor. İleri deyip kabul etmezse telefonun temel fonksiyonlarınıda kullanmasına izin verilmiyor. Cihaz açılmıyor. Ahmet nect next demek zorunda , telefon açılınca kullanıyor. Ama ön yüklü olarak gelen google play servisleri uugulaması arkaplanda bütün izinleri açık şekilde çalışıyor. Ahmetin rızasını almaya gerek yok. Ve Türkiyedeki ticaret bakanlığı , kvkk ve rekabet kurumu kafasını kuma gömüyor. |
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- snapchat st ne demek
- netflix hesap paylaşımı
- bedava mavi tik
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X