Şimdi Ara

Araştırmalarım (Uzakdoğuda Üniversite ve Dil Eğitimi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
6
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. Japonya, 2. Güney Kore'yi severim. Bende bu yaz dilden sınava girip turizm rehberliği okuyacağım inşallah. Aklımda adnan menderes üniversitesi var ama benim de hayalimdir böyle asya ülkelerinde üniversite okumak ama sanırım şuan için biraz olasılıksız görünüyor. Birde Çin'e karşı bende bir soğukluk var.
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    Bu verdiğiniz üniversitemi ? ayrıca hangi bölümleri var ,lisans eğitimi yıllık 370tl ise çok şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

1. Japonya, 2. Güney Kore'yi severim. Bende bu yaz dilden sınava girip turizm rehberliği okuyacağım inşallah. Aklımda adnan menderes üniversitesi var ama benim de hayalimdir böyle asya ülkelerinde üniversite okumak ama sanırım şuan için biraz olasılıksız görünüyor. Birde Çin'e karşı bende bir soğukluk var.

valla hocam bendede öyle fakat imkanlar çini gösteriyor suan ama araştırmaya devam

quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Bu verdiğiniz üniversitemi ? ayrıca hangi bölümleri var ,lisans eğitimi yıllık 370tl ise çok şaşırdım

Hocam o dediği başvuru ücreti

• Interpals sitesine uye olmani siddetle tavsiye ediyorum. Arama ile birlikte yas araligi, cinsiyet, ülke, konustugu dilleri kendi kriterlerine gore secip ayarlayabiliyorsun. Suanda konustugum bir suru koreli, japon arkadasim var. Sende isteklisin zaten iyicene arastirir aklina gelen herseyi sorarsin. Umarim hayallerin gercek olur dostum. Senin gibi hayalleri olan insan sayisi az. Taktir ettim seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Interpals sitesine uye olmani siddetle tavsiye ediyorum. Arama ile birlikte yas araligi, cinsiyet, ülke, konustugu dilleri kendi kriterlerine gore secip ayarlayabiliyorsun. Suanda konustugum bir suru koreli, japon arkadasim var. Sende isteklisin zaten iyicene arastirir aklina gelen herseyi sorarsin. Umarim hayallerin gercek olur dostum. Senin gibi hayalleri olan insan sayisi az. Taktir ettim seni.

bi bakayım hocam siteye. teşekkür ederim.
  • Japonya hakkın da birşey yazmamışsın,bize gereken japonya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 8 Aralık 2013; 21:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Japonya hakkın da birşey yazmamışsın,bize gereken japonya.

http://vocaroo.com/i/s1q7Ct6ueY4v
  • Üniversite'den ziyade bana yaşam şartları lazım,ev kirası veya bir ev fiyatı ne kadardır,japonya'ya özel ilgim var,hayallerimden biri japonya'da yaşamaktır,beğenmezsem geri gelirim sıkıntı yok,ama denemek lazım.
  • Benim arkadaş korede dış ticaret bitirdi,şimdi korede çalışıyor okulu bitireli 2 yıl oldu.

Sada şiddetle çini,pekini,taylandi vs boşver koreye git derim.

Hem halkı türkleri seviyor ve bize minnet borcu hissediyorlar,hem fiyatları abartı değil hemde orada eğer kendine güvenen ve girişimci bir adamsan iş bulmaman imkansız.

Kore saydığın seçenekler arasında en kayda değeri ve en mantıklısı,ve fiyatları çinden pek farklı değil,benim arkadaşım 200 dolar kira verip eve çıkmıştı okurker yurt ise 300 dolar aylik istiyordu.

Şimdi arkadaşım HYUNDAI de çalışıyor çok alt bir kademede 3.000 dolar maaş ile.

Unutma herşey sende bitiyor,tamamen senin kişisel kapasiten ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockForLive

Benim arkadaş korede dış ticaret bitirdi,şimdi korede çalışıyor okulu bitireli 2 yıl oldu.

Hem halkı türkleri seviyor ve bize minnet borcu hissediyorlar,hem fiyatları abartı değil hemde orada eğer kendine güvenen ve girişimci bir adamsan iş bulmaman imkansız.

Kore saydığın seçenekler arasında en kayda değeri ve en mantıklısı,ve fiyatları çinden pek farklı değil,benim arkadaşım 200 dolar kira verip eve çıkmıştı okurker yurt ise 300 dolar aylik istiyordu.

hocam öylede korede üniler 10 dan başlıyor. benim ailem en fazla 9 falan vrebilir 9 a falan üniversite arıyorum şuan bulamazsam mecbur çine gideceğim bu arada arkadaşınıza ulaşabilir miyim?

• BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    Kore için bi gelişme varmı ?banada haber et ,Çin e gitmem fakat koreye giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Benim arkadaş korede dış ticaret bitirdi,şimdi korede çalışıyor okulu bitireli 2 yıl oldu.

hocam öylede korede üniler 10 dan başlıyor. benim ailem en fazla 9 falan vrebilir 9 a falan üniversite arıyorum şuan bulamazsam mecbur çine gideceğim bu arada arkadaşınıza ulaşabilir miyim?

Malesef ulaşma ihtimalin yok kendisi çalıştığı firma dolayısıyla çok yoğun,hatta ben bile konuşamaz oldum artık,arada telefonla arıyor malum ben onu arayamıyorum uluslar arası arama dolayısıyla.

Ayrıca arada 7 saatlik bir fark var yanlış hatırlamıyorsam.

Ben kore için zorla derim sana,bir şekilde çare bulmaya bak.

• Japonya hakkında araştırma yaparsan beni bilgilendirirsen sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Kore için bi gelişme varmı ?banada haber et ,Çin e gitmem fakat koreye giderim

hocam korede üniler yaklaşık fiyatlr 9.900-12.000 tl arası oynuyor ve bir arkadaş dedi ki bnakda giderken 25.000 tl göstermen gerekiyormuş sanırım ama o ne kadar doğru bilmiyorum. bne açıkcası koreyi bıraktım araştırmayı su sıralar. biraz zor gözüküyor benim için çin olacak %90.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Malesef ulaşma ihtimalin yok kendisi çalıştığı firma dolayısıyla çok yoğun,hatta ben bile konuşamaz oldum artık,arada telefonla arıyor malum ben onu arayamıyorum uluslar arası arama dolayısıyla.

Ayrıca arada 7 saatlik bir fark var yanlış hatırlamıyorsam.

Ben kore için zorla derim sana,bir şekilde çare bulmaya bak.

araştırmadayım hocam. hayırlısı

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Japonya hakkında araştırma yaparsan beni bilgilendirirsen sevinirim. Teşekkürler.

hocam japonya yı düşünüyorsanız gerçekten çok paranız olması lazım yıllık 10.000 tl altı üni yok ve kayıt parası 4-5 bin tl arası alıyorlar ve bu parayı her sene alıyorlar en kötü bir bölümde okusanız bile yıllık 14bin tl gözden çıkarmanız lazım ki buna aylık masrafda 1.500 anca yetermiş oarada. ve her öğrenciyide kabul etmiyorlarmış

• arkadaşlar koreye gidiyorum büyük ihtimal bu hafta belli olacak herşey
  • konunun tamamını okumadım fakat sen şuan üni demisin yoksa yüksek lisans a mı gidiceksin ?

ben de japonyaya ciddi anlamda bakıyorum birkaç gündür yaşam masrafları çok yüksek diyolar okul ücreti zaten burda da veriyorum orda iş olayı ne durum da orda bitirsem geri dönmem ?

@AlaturkaMavzer
    senin durumun ne hocam ?
  • Benim lisans eğitimi için son yılım İngilterede bitiyor. Y.lisans düşünüyordum Japonya için. Şuana kadar gram araştırma yapmadım, zor gibi gözümde büyümüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

konunun tamamını okumadım fakat sen şuan üni demisin yoksa yüksek lisans a mı gidiceksin ?

ben de japonyaya ciddi anlamda bakıyorum birkaç gündür yaşam masrafları çok yüksek diyolar okul ücreti zaten burda da veriyorum orda iş olayı ne durum da orda bitirsem geri dönmem ?

@AlaturkaMavzer
    senin durumun ne hocam ?

lisans için burda üni okudum ama orada baştan okumak istiyorum. aynen bilirsiniz ki japonya pahalı ülkelerin başında gelir 3-4 türk ile konustum aylık yurt parası dahil 2000 tl anca yeter diyorlar zaten aşağıısını bulamazsın diyorlar en ucuz üni bölüm yıllık 10.000 di altında yok zaten kayıt ücreti 4-5 milyar para alıyorlar benim için imkansız o yüzden pek araştırmadım
  • BenKimimSizce kullanıcısına yanıt
    aynen hocam aylık gider olarak 1000 - 1500 dolar arası ideal diyolar okul yıllıkları da en ucuz 5000 - 6000 dolar arası tbi bi de kabul alabilmek var iyi ünilerden ki dolar da 2.12 tl euro da 2.91 oldu bizim yurtdışı olayı yavaş yavaş dibi boyluyo ben de şuan 1.sınıfım e.e. müh lisansı yurtdışında bitirmek istiyorum avrupa ülkelerine abkıyodum fakat japonya ya da bakıyorum bu aralar ama olmucak gibi ulan faiz lobisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

aynen hocam aylık gider olarak 1000 - 1500 dolar arası ideal diyolar okul yıllıkları da en ucuz 5000 - 6000 dolar arası tbi bi de kabul alabilmek var iyi ünilerden ki dolar da 2.12 tl euro da 2.91 oldu bizim yurtdışı olayı yavaş yavaş dibi boyluyo ben de şuan 1.sınıfım e.e. müh lisansı yurtdışında bitirmek istiyorum avrupa ülkelerine abkıyodum fakat japonya ya da bakıyorum bu aralar ama olmucak gibi ulan faiz lobisi

hocam kendi paralarını kullanıyorlar dolar euro kullanmıyorlar. aynen japonyada okullara kabul falan zormus bide

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.