Şimdi Ara

Arathi basin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar şuanda 37 gnome mage im var.
    Arathi basine girmeye başladim bu aralar. Ally tarafı olarak %90 biz kaybettik.
    Anlamiyorum hordeler ezip geçiyorlar bizi Arathi basin de. Karşi takimin zaten 3 de biri rogue. tam işgal ediorum biryeri, 2 saniye sürüyor bir rogue nin gelip beni kesmesi. Biranda ne oldugunu bilemeden canım bitmek üzere hale gelmişim adami göremiyorum o an frost nova blink atiyorum ölmezsem. sonra frost novadan hemen çıkıor nasilsa ben arcane missiles ile tekrar stealthe geçmesini engellesem bile bir gram canım kalmiş oluyor zaten kesiyor o zaman her halikarda.
    Bir taktik yokmu ne yapmamiz gerekiyor bu rogueler için?
    Ayrica paladinleri var blood elf. onlara fireball atiyorum immune immune. Bıktım ya. Ne yapsam yemiyor adamlar. Warriorlari desen arkasinda healersiz gezmiorlar. Prieste dalsam absorb yapiyorlar damage imi. Warrior o arada yanıma gelmiş bana saldirmiş oluyor zaten. warriora sheep yapiorum hemen çıkıyor. Ya ne karişik bişi anlamadim. sheep bile yemior adamlar. 2 -3 defa horde tarafina adam gibi sheep yedirip kesebildim. Adamlar hiçbişi yemior. Ben ne yapacagim. Bir gnome mage olarak ne taktik uygulamaliyim bu pvp lerde hordelere karşı? Biri yardımcı olabilirmi?

• Birkere Frost yap talentlerini bu 1.

2. Si 70'e sabret çok zevk alacaksın.
    3. Takım arkadaşlarının yanından Ayrılma.

Ve Son olarakta. Vurtne Video'larını seyretmeni tavsiye ederim.
  • Reroll horde yapacaksın. Yol yakınken hordeye geç.
  • frost mage bana gore deil. fire olup yuksek damage vermek istiyorum. frosttan elemental precision a verdim sadece. biraz da arcane verdim. gerisi fire talentlerimin.
    PVP için uygun olmayabilir ama yine de bu kadar aciz olmamaliyim. Hem ally tarafi olarak pvp de kaybediyoruz hep. Sonuçta bir grup savaşı. Dps olarak gruba faydam yok deil ama bu kadar da olmazki.
    Bir taktik varmi arathi basin için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavifirtina

frost mage bana gore deil.

o zaman ıssız yerlerde 2-3 saniye içinde ölmeye mahkumsun..
  • Zaten herkes bu şekilde düşünüp sırf pvp için hordeye geçiyor ally de adam gibi kimse kalmiyor. ben ve benim gibi oyunun yenileri ally de, tecrubeliler de horde de belki o yüzden kaybediyoruz. Ama ben inatla ally de kalmaya devam edecegim. Orada gnome yok ve ben gnome leri seviyorum.
  • alterac valeyde'de ally'ler hızla boss'a gidiyo %90 ben deli oluyorum bu alterac valey'in mapi sinir ediyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodThief -- 24 Temmuz 2007; 16:12:17 >
  • Arcane talentinden pom almaya bak ama o levelde pyro açamazsın sanırım pom pyro makrosu yapıp biraz olsa adam kesebilirsin ayrıca şu insignia trinketini al full firesan blazing speed almanı tavsiye ederim 2 puan verip rouge warriorlardan kaçmanın en kolay yollarından biri blink+trinket+blazing speedde açılırsa fireblast spamlayıp blast wave artık ne kadar instant büyün varsa kullanırsın ancak o şekilde bir şeyler olabilir ama lvl 70de resilience olayı girdiği için işin içine olay geara bakar kolay gelsin şimdiden
  • pyroblast ve blastwave büyüleri talentlerde açık. ama pvp lerde kullanmiyorum.
    pom dediğin nedir onu bilmiyorum?

pyroblast i ancak kuzuya çevirirsem kullanabiliyorum çünkü atmasi uzun sürüyor. onun yerine fireball ve fireblast kullaniyorum genelde. bir de arcane in instant büyüsü olan arcane missiles - cooldownı yok.

trinketi gördüm ödül alma yerinde zaten gözümü ona dikmiştim ve o yüzden bu ara pvp kasiorum, onun için yeterli honor puani biriktirmeye çalışıyorum. olunca alacagim onu.
  • Arcane talentlerini inceledim de, frost yada fire değil full arcane mage e geçsem hiç fena olmayacak gibi.
    Fire talentleri pek geliştirmiyor kararkteri ama arcane in tüm talentleri çok faydali geldi bana.
    Hem pbp hem pvp için süper birşey.
    Sizin görüşünüz nedir ? full arcane mage iş yaparmi?
  • Arkadaşım daha 37'Sin yapma lütfen ya.

70 lik adamlar gibi konuşuyorsun ya sen bi 70 ol o zaman anlıyacaksın nekadar zevkli olduğunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavifirtina

frost mage bana gore deil. fire olup yuksek damage vermek istiyorum. frosttan elemental precision a verdim sadece. biraz da arcane verdim. gerisi fire talentlerimin.
    PVP için uygun olmayabilir ama yine de bu kadar aciz olmamaliyim. Hem ally tarafi olarak pvp de kaybediyoruz hep. Sonuçta bir grup savaşı. Dps olarak gruba faydam yok deil ama bu kadar da olmazki.
    Bir taktik varmi arathi basin için?

frost mage in az vurdugunu kim soyledi? frost mage denk getirirse ki denk getirme ihtimali yüzde 50 dir. 2 3 sn içinde keser adamı. ayrıca 650 700 spell dmg bonusun olmadan 12312412541 tane talent açsan da bu lvl de hiç bir sey yapamazsın. o spell dmg için de 70 olman gerek. lvl 70 den önceki bglerde mageler hele ki fire mageler roguelere paladinlere shamanlara ezilmeye mahkumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güntülü -- 24 Temmuz 2007; 19:07:44 >

• bende undead fire mageim,fire'dan pyroblast'a kadar açtım şimdi arcane gidiyorum.bg lerde hiçbizaman gruptan ayrilmiyorum çünkü ayrildigimda başima geleceklerin farkındayım.grupla birlikte olduktan sonrada ilk üçden aşağı inmiyorum.ama asıl neden horde tarafının gerçekten güçlü olması ki şimdiye kadar girdiğimiz hiçbir bg'yi kaybetmedik
  • valla dostum paran varsa ( yeni baslamisin yoktur :) enchant yaptir silaha 40 spell damage falan gibi. git netten gold satin al. bas tum esyalara enchanti al ahdan twink leri bak nasi kesiosun o zaman :)

saka bi yana o levellarda karsina muhtemelen twinkler geliyordur. twink dedigim nedir?

twink cani sıkılan 70 adamin 19 / 29 yada 39 level char kasip ustune o levelda alabilecegi en iyi itemlar ve enchantlarla doseyip bg lerde adam dogramasini saglayan karakterdir :)

her zaman solemisimdir. lvl kasarken pvp den uzak durmak lazim. karakter iyi olsa bile item ve level farkindan dolayi sana kotuymus gibi gelebilir ya da seni karakterden sogutur. hatta tum karakterleri acarsin ve hepsinden nefret edersin. o yuzden sen level atlamana bak. 69 level civari biraz pvp yapip zevkini alabilirsin ama o levelda dungeonlardan questlerden olsun gercekten guzel itemlara sahip olacaksin. 70 oldugun gibi pvp ye gidersen gene sonuc ayni olacaktir.

o yuzden pvp ya giden yol pve den geciyor kim ne derse desin az cok bisiler toplamadan zayif kalirsin. Gerci azmedip honor puanlariyla mavi lvl 70 pvp seti alabilirsin daha sonrasinda arena lara akarsin :)

cok uzun yolun var eger vaktin oynamaya kısıtlıysa...

• quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

valla dostum paran varsa ( yeni baslamisin yoktur :) enchant yaptir silaha 40 spell damage falan gibi. git netten gold satin al. bas tum esyalara enchanti al ahdan twink leri bak nasi kesiosun o zaman :)

saka bi yana o levellarda karsina muhtemelen twinkler geliyordur. twink dedigim nedir?

twink cani sıkılan 70 adamin 19 / 29 yada 39 level char kasip ustune o levelda alabilecegi en iyi itemlar ve enchantlarla doseyip bg lerde adam dogramasini saglayan karakterdir :)

her zaman solemisimdir. lvl kasarken pvp den uzak durmak lazim. karakter iyi olsa bile item ve level farkindan dolayi sana kotuymus gibi gelebilir ya da seni karakterden sogutur. hatta tum karakterleri acarsin ve hepsinden nefret edersin. o yuzden sen level atlamana bak. 69 level civari biraz pvp yapip zevkini alabilirsin ama o levelda dungeonlardan questlerden olsun gercekten guzel itemlara sahip olacaksin. 70 oldugun gibi pvp ye gidersen gene sonuc ayni olacaktir.

o yuzden pvp ya giden yol pve den geciyor kim ne derse desin az cok bisiler toplamadan zayif kalirsin. Gerci azmedip honor puanlariyla mavi lvl 70 pvp seti alabilirsin daha sonrasinda arena lara akarsin :)

Söylediğin şeyler çok mantıklı hatta chardan soğuma benim de başıma geldi evet lvl kasarken pvp'den uzak durun karakterinizden soğursunuz Ancak git netten gold satın al bu ne biçim laf ya biz uraşalım k.çımızı yırtalım sen git netten gold al oh be sizin gibiler yüzünden oyun zevkim kalmadı o zaman hiç oynama gir bi powerleveling sitesine yaptır 70'i ondan sonra bi de gold al sonra başlayabilirsini pvp'ye 1 haftada char hazır

• Şu an lvl 63 Priest im, ilk karakterim, bg lerin sadece netten ss lerini gördüm, zannedersem doğru yapmışım.
  • Bütün herkesi saymışsın bi kaç clas hariç ben hunterım.Daha yeniyim.18 lvl ama Varsonda mage bırakmam Ama Roguelar hakkında birşey diyemiyorum.Adamlar şaka gibi ordan burdan geçip gebertiyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

quote:

Orjinalden alıntı: MasterHapLo

valla dostum paran varsa ( yeni baslamisin yoktur :) enchant yaptir silaha 40 spell damage falan gibi. git netten gold satin al. bas tum esyalara enchanti al ahdan twink leri bak nasi kesiosun o zaman :)

Söylediğin şeyler çok mantıklı hatta chardan soğuma benim de başıma geldi evet lvl kasarken pvp'den uzak durun karakterinizden soğursunuz Ancak git netten gold satın al bu ne biçim laf ya biz uraşalım k.çımızı yırtalım sen git netten gold al oh be sizin gibiler yüzünden oyun zevkim kalmadı o zaman hiç oynama gir bi powerleveling sitesine yaptır 70'i ondan sonra bi de gold al sonra başlayabilirsini pvp'ye 1 haftada char hazır

valla sahsen hic netten gold almadim ve almayi da dusunmuyorum. benim orda soylemek istedigim gold almaktan baska caren yok EĞER o levelda pvp yapmak isyorsan ve ilk charinsa gayet acik ve net :)

zaten dikkatli okursan aslinda level kasmasini tavsiye ettim. asil sana hey allahim ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterHapLo -- 27 Temmuz 2007; 7:26:13 >

• Tavsiyeler için teşekkürler 39 oldum. Şimdi arathi basinde takılmaya başladım.
    Sanki tecrübe kazanmiş gibiyim :D
    Hangi clasla karşilaşinca ne yapacagimi daha iyi biliyorum artık :)
    Önüme gelene fireball atmiorum ve dün 4 maçın ikisini kazandik :)

Örnegin hunter gördümmü peti saliyordu üstüme ben de spell cast etmeye çalışıyordum güya.
    Sonra hunter gördümmü pete poli atmaya başlamiştim. Bu sefer hunterin çok hızlı ok attigini ve yine cast ederken zorlandıgımı farkettim yine birişe yaramamişti. Şimdi hunterlara çare buldum pete poli atip hunterin dibine blink oluyorum sonra frost nova kaliyor yerinde, kaçamıyor. Yanında oldugum için ok da atamior. Eskiden hunterlara kaybetmeye mahkum oldugumu düşünürdüm şimdi bazen kaybediyorum ama genelde bu taktik işe yariyor.
    Rogueler birşey yapiyor birkaç saniye kıpırdayamiyordum. Blinkin bundan kurtulmak için bir şey oldugunu anlamam geç oldu. yada warrior da hareketsiz birakiyordu blink yine çare oldu bana. Pvp yapmak bence düşük levellerde çok önemli. Bu tecrübeyi yaşamak gerekiyor ileri levellerde pvp yaptiginizda 70 lik bir noob gibi dövüşürsünüz. En azından 39 um levelim düşük az biliyorum ona göre döğüşüyorum değil mi ama?

Tabi üst baş da epey önemli oldugunu gösterdi bu pvplerde.
    Tailor oldugum için de güzel eşyalar diktim kendime ve +fire damage yada +spell damage li lvl39 eşyalar aldım. Bir de enchanter im stamina ve int bastim eşyalarima. Karakter gerçekten güzel oldu. Şimdi daha iyi.
    Arathi basinde en yüksek damageyi ben veriyorum her girdigimde eger alliance kazanirsa. Kaybettigimizde onlar en üstte oluyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.