teşekkür ederim zahmet edip arabaları bulmuşsunuz. Volvo xc 60'da da bu özellik var mıdır?
Rica ederim. Volvo'nun sitesinde xc 60 için bu özellik hakkında bilgiye rastlamadım.
Mercedes r serisinde yükseltme mevcut.
quote:
Orijinalden alıntı: causeandeffect
Bozuk yollarda arabayı yükseltip altının vurmasını veya arabanın yükteyken yere sürtmesini engelliyorsunuz.Süratli kullanımda da arabayı olabildiğince yere yaklaştırıp savrulmayı,dengenin bozulmasını engelliyorsunuz.
bi an sadece kontak açılıp kapandığında çalışan bir sistem olarak yorumlamıştım. bilgilendirdiğiniz için teşekkürler .
A6 Allroad da arazide başarılı bir araçtır.
Söylediğiniz modellere bakarsak sanırım fiyatlar yüksek. Sıfır jip almayı düşünüyorum. İkinci el türkiyede herşeyde olduğu gibi güvenilmez. 150 000 TL civarına kadar yakıt tüketimi ve arazi özellikleri göze alındığında hangi araçları önerirsiniz? Arazi özellikleri derken aslında tek kullanacağım kışın kar temizlenmeyen yerlerde yaklaşık 20cm civarı kar üzerinde kullanabilmek. Yükselen araçları bu yüzden sormuştum. Bu arada konuya yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme