Şimdi Ara

Araziye en uygun otomobil hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şaka bir yana, Qashqai güzel seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

lüks suv ile off road aracı farklı şeylerdir
    karıştırmayın şunları

karışmasına gerek yok.
    Land discovery ve range roverın verilerine bakmanız yeterli.
  • suv sınıfı deil normal binek araç istiyorsanız megane 3'ü öneririm öyle yüksek yapmışlarki arabayı dağ bayır sürebiliyorsun, kaldırıma park edebiliyorsun, çukurlardan çok rahat girebiliyorsun. off-road yapmıyacağım sadece dağ yollarında gideceğim diyorsanız iyi bir seçim olur.
  • kaç paralık bişey arıyorsunuz onuda söyleseniz iyi olur. ayrıca araziye uygun otomobil fiyat belirtmezsen r 12 olur.
  • suzuki sx4 ya da grand vitara

sağlamlık konusunda 10 numara arazide mükemmel otoyolda harika

Araziye en uygun otomobil hangisi?

Araziye en uygun otomobil hangisi?
  • araziye atmosferik benzinli 8valf daha iyi.
    karbüratörde enjeksiyondan iyidi devri kapandı.

benim bütçemde karşılığı sandero 1.4 .
  • Toyota urban cruiser veya daihatsu terios suzuki sx4
    [simage]http://www.asiancarsblog.com/wp-content/uploads/2009/04/toyota-urban-cruiser.jpg [/simage]
    [simage]http://www.daihatsuaskina.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/daihatsu-terios-offroad-1.jpg [/simage]
    [simage]http://4.bp.blogspot.com/_wroyUqnJyD0/TP29df67uFI/AAAAAAAAQsw/XJAXXlNS90E/s1600/suzuki%2Bsx4%2Bred%2Bconcept.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 9 Ağustos 2012; 14:08:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

lüks suv ile off road aracı farklı şeylerdir
    karıştırmayın şunları

karışmasına gerek yok.
    Land discovery ve range roverın verilerine bakmanız yeterli.

Discovery'ye eyvallah
    ancak Range Rover en azından son kasaları hakkında pek bir laf etmeyeceğim
  • Land cruiser yada skystar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arazi lastiği takıldığında girip çıkamayacağı yer yok.
    zaten araçlar havalı süspansiyon yükselme alçalma olayı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bütçe yok ise, G class derim o zaman ben.

aga gelene geçene g class öneriyorsun sende g class temizi güzel para bitiği kabir azabı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

arazi lastiği takıldığında girip çıkamayacağı yer yok.
    zaten araçlar havalı süspansiyon yükselme alçalma olayı da var.

air matic olayı lüx araçlarda var..diğer olaysa kendiniz manuel yada elektronik olarak yapabiliyorsunuz havalı suspansiyon yada buna benzer kit taktırmak isterseniz biraz uğraşlı ve zahmetli iş..yinede size kalmış tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bütçe yok ise, G class derim o zaman ben.

aga gelene geçene g class öneriyorsun sende g class temizi güzel para bitiği kabir azabı..

Yok be hocam toplasan 5 kere önermemişimdir de bu konuya da en sıfırından bir G-Class yakışmaz mı?
  • yakışmaz olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

Extra takılmıyor zaten range rover ve Land discovery gibi araçlarda kendinden mevcut bu özellik:)
  • Ford Fusion kullanıyordum 10 gün öncesine kadar, haliyle öneririm. Altı yüksek ve istediklerinizi yerine getirecek bir araç. Dacia Stepway'e de bakın, çok uygun fiyatlara var bu araç. Kalitesini bilemem hiç sürmedim.
  • Arazi dediğiniz eğer bozuk asfalt, stablize köy yolu falansa alt takımları sağlam ve tabii ki altı biraz daha yüksek bir araç işinizi görür. Diğer türlü diferansiyel kilitsiz araçla hele ki arkadan çekişliyse kesinlikle araziye girilmez. Kuru zannettiğiniz yere aracın şasesini oturtunca bekleyin ki birileri denk gelsin de çıkartsın sizi. Yani atı yüksek arabaya güvenip de araziye girip rezil olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brujeria -- 20 Ağustos 2012; 1:02:22 >
  • Diferansiyel kilitli modeller hangileri mesela Suzuki vitara da veya daihatsu teriosta var mı kilit arkadaşlar benim bütçem 25-30 bin tl arası 4 kapılı av ve define için kullanacağım bir hafif 4X4 e ihtiyacım var tamamen hobi amaçlı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.