Şimdi Ara

ARC YAZILIM SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba telim sony xperia arc dır. Siteden arc/arc s 4.4.2 yi yükledim. fakat şarjı yarım günde bittiğinden eski sürüme dönmek istedim. 4.0.4 e döndüm fakat tel modeli LT18i olarak gözüküyordu. Hiç sorun yok der iken tel meğersem şarj tutmuyormuş. şarja takdığımda sürekli şarj oldu ibaresini vermekte. Tekrar tekrar yüklemeyi denedim ama çözemedim. Nasıl bir yol izlemem lazım.Forumlara bakmaktan beynim sulandı, o yüzden burda konu açmak zorunda kaldım.

• O sorunun şarj tutmadığından ötürü olduğunu nasıl anladın. Belki şarj algılayıcı entegrede bir sorun var ondan ötürü de olabilir. Rom yüklemek için kullandığın cwm ' den her yükleyişten önce veya sonra bataryaya wipe çekiyormusun?
  • wizard12 W kullanıcısına yanıt
    şarj sürekli yüzde yüz mü gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli %100 gözükmekteydi. En son tekrar tekrar kernel yükledim ve en son birdaha eski sürümü flashtool yaptım 4,0.4 e dönebildim sorunsuz.
  • telefon şarj olurken yere düştü. bataryayı taktım açtım. Gene aynı şekilde şarj dolu yazıyor demekki yazılımsal bir sıkıntı değilmiş. sorun ne acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.