Şimdi Ara

Arcade’in fiyatı yüzünden destek’e delilercesine sövmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apple’a arcade’in fiyatı yüzünden delilercesine sövmek istiyorum nereden sövebilirim bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Destek uygulaması da bir halta yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pahalıysa kullanma
  • timcook@buradansovebilirsin.com
  • iCloud üzerinden bir aileye dahil olun. 35/6 = 6 liraya arcade sahibi olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

pahalıysa kullanma
    Hintliye aynı servis 9₺ bana 35₺. Derdim pahalı olması değil amerikalıya 5x6= 30₺’ye hintliye 9₺’ye verirken bana 35₺’ye vermesi

• Haklısın da hocam bunun sebebi apple değil ki. Bunun sebebi doların yüksek olması da değil. Bunun tek sebebi bizim paramızın değersiz olması. Başka hiçbir açıklaması yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Haklısın da hocam bunun sebebi apple değil ki. Bunun sebebi doların yüksek olması da değil. Bunun tek sebebi bizim paramızın değersiz olması. Başka hiçbir açıklaması yok.
    Hintliye 100 rupi yani 9₺ diyorum. Tamam paramız değersiz ama burada bir saçmalık var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serbest Piyasa seni ilgilendirmez canları isterse düşürürler fiyatı, sen kimsin ki sövücen? Kullanma geç.

• 6 dolarlık apple music türkiyede 10 kusur
    6 dolarlık apple arcade türkyiede 35 tl

saçmalık arkadaş çok haklı

• Sövmek belki gazını alacaktır ama başka da birşey yaramaz.
    Apple EKG desteği, Lte desteği olmadan saat satıyor, e-sim,apple pay gibi pek çok servisini ülkemizde açmak için uğraşmamasına rağmen peynir ekmek gibi üst seviye iPhone’ları satıyor, airpods pro kulaklık uçları, yedek kulak ülkemizde satılmamasına rağmen airpods pro satılıyor.
    Zaten teknik destek çalışanlarının asıl görevi gaz almak olduğu için söversin sonra yine almaya devam edersin. Bakalım seneye ülkemizde desteklemediği özelliklere daha başka neleri ekleyecek göreceğiz.
    Apple müzik ucuz çünkü ülkemizde korsan serbest sayılır, kullanan sayısı artsın biraz daha sonra o fiyatı da yükseltirler.
    Hint Pazar’ı Apple için çok önemliyken bizim pazarımızın bir kıymeti yok. Yani sövmek yerine kullanmamayı tercih etmek daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

Sövmek belki gazını alacaktır ama başka da birşey yaramaz.
    Apple EKG desteği, Lte desteği olmadan saat satıyor, e-sim,apple pay gibi pek çok servisini ülkemizde açmak için uğraşmamasına rağmen peynir ekmek gibi üst seviye iPhone’ları satıyor, airpods pro kulaklık uçları, yedek kulak ülkemizde satılmamasına rağmen airpods pro satılıyor.
    Zaten teknik destek çalışanlarının asıl görevi gaz almak olduğu için söversin sonra yine almaya devam edersin. Bakalım seneye ülkemizde desteklemediği özelliklere daha başka neleri ekleyecek göreceğiz.
    Apple müzik ucuz çünkü ülkemizde korsan serbest sayılır, kullanan sayısı artsın biraz daha sonra o fiyatı da yükseltirler.
    Hint Pazar’ı Apple için çok önemliyken bizim pazarımızın bir kıymeti yok. Yani sövmek yerine kullanmamayı tercih etmek daha mantıklı.
    Apple’ın aksesuarlarını da almıyorum zaten artık. Para vererek kullandığım bir servisi icloud ki onu mecburen telefon değiştirene kadar kullanacağım. Ülke de doğru düzgün iş yaptıkları yok. Çıkardıkları telefonları bile aylar sonra piyasaya sürüyorlar sonra gelip benim ürünümü, servisimi al diye bekliyorlar. Saçmalık açıkçası bu durum.

• ama herkesin elinde iphone dolu. burda bir yanlışlık var ama
  • quote:

ama herkesin elinde iphone dolu. burda bir yanlışlık var ama
    millet gidip alıyor o ayrı konu. Bende de iphone var ama 4 sene önce aldığım 6s plus. Yav şimdi telefon değiştireyim dedim bakıyorum fiyatlar yüksek ve apple’ın bu umursamazlığı yüzünden iphone almama kararı veriyorum ama şimdi hem ios’a alıştığımdan hem de icloud’u çok kullandığımdan ve appstore satın alımlarımdan dolayı başka telefona geçesimde gelmiyor.

• benim 3 sene önce aldığım 6s bozuldu tüketici hakem heyetine başvurdum. kazansam bile alacağım telefon iphone 7 fiyatlar gerçekten çok komik. 3000 üzeri bir telefona vermek çok mantıksız geliyor bana, millet 11leri maxları götürüyor ama

• quote:

benim 3 sene önce aldığım 6s bozuldu tüketici hakem heyetine başvurdum. kazansam bile alacağım telefon iphone 7 fiyatlar gerçekten çok komik. 3000 üzeri bir telefona vermek çok mantıksız geliyor bana, millet 11leri maxları götürüyor ama
    Orası öyle hocam o yüzden ben takmıyorum artık. Bu telefonun bataryasını yenileyeceğim sonra ölene kadar kullanacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.