Bildirim
Arcade Kabin Projem (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tvnin önündeki cıngıl işte.fanlı.
fhd 42 inç tv ye hdmi ile bağlı.
resimlerden ilk 3 resim, tv panelinden tam 1.5 metre uzaklıktan çekildi.telefonumda ois özelliği yok.o yüzden 3.resimdeki ibukinin görüntüsü titrek çıkmış
şu an 16:9 da.
4/3 te yaptım ama kare olunca yan boşluklar kalıyor ve oralar siyah.
Türkçe menü.
ses mes yok.gürültü sıfır.
kablolu her stick ve gamepadi tanıtıp oynayabiliosun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 7 Şubat 2020; 5:19:30 > -
Cafcaflı görüntülü istemezseniz batocera linux var. Onu kullanabilirsiniz sisteminizde. Launchbox ve hyperspin kurulurken bir miktar zorluyor. İnternette bolca plan var tam boy arcade kabinler için. Fakat tavsiyem yer ile ilgili durumu göz önünde bulundurup boyutlarini ayarlamanız yönünde olur. Çünkü ciddi yer kaplıyor kar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kabinin olculeri nedir.Nasıl ptojelendirilebilir? Marangozda parcalari kestirip kendimiz birlestirsek maliyete katkısı olur mu?
bu is el becerisi tecrübe ister mahfettiginiz suntalarla kendinize marangoz bile acarsiniz en iyisi üstteki arkadaş gibi TV önüne joystick koyun olsun bitsin....en iyisi hazır almak yapanlar var..ucuzu ise al bir Xbox classic tepeleme doldur.
Bunlarda benden ilk eklediğim resim mobilyacıya tarif ettirdiğim kadarıyla sunta kestirip 300tl ye yaptırmıştım daha sonra reklamcıdan kaplama kağıdı alıp siyah olarak kaplamıştım ikinci resim ise orjinal atari salonundan çıkma italyan kabin 25 yıllık falan alıp restore ettim
-
El becerisinden kasıt bu ilk resimdeki nin amatör yapısı belli...
Retro havasını bozmak istemiyorsanız asla LCD ekran kullanmayın o retro yapısında avaz avaz ben yeniyim diye bağıran bir parçayı istemezsiniz.
Ekran büyük olmalı 72 ekran uygun.bakış açısına gore eğimli olarak yerleştirilmelidir düz olmaz tuşların olduğu kısım da eğimli olmalı suntaların açık yan kısımları kapatılmalı köseler ucgen kosebentlerle sağlamlastirilmali eski bir kabin alıp yenilemek daha uygun olabilir.mesela orijinal MVS board ve çoklu pandora kaset gibi.
Hic bir emulasyon cihazı size gerçek MVS ve cps görüntü çıkışını veremez bunlarda ve ekranlarinda pikseller ve oyun içi karakterler daha büyüktür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 16 Ekim 2020; 18:37:17 >
Sexer in dediği gibi Lcd olmamış hocam
Şöyle ucuz bir 72 tüplü nün kasasını söküp takaydın keşke
Tabi demesi kolay 50kg tüpü taşıyan bir gövde yapmak sıkıntı kolay gelsin şimdiden
Bide tüplüde ne hdmi ne vga var scart to vga devresi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 16 Ekim 2020; 19:42:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X