Şimdi Ara

Arçelik 18064 inverter klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yelken85

Klimalarimizin flaplarini kisin isitmak assagi ayarlariz, yazin sogutmak icinse yukari dogru yada karsiya dogru ayarlamamiz gerekir. Eger klimaniz tersini ayarladiginiz halde yazin assagi ufluyorsa ve kisin tavana dogru yada karsiya dogru ufluyorsa o klimalarda problem var demektir.

Evet, haklısın. Ama şu anda (yani kışın) aşağıya doğru üflüyor otomatik olarak, biz elimizle karşıya doğru üfleyecek şekilde ayarlasak da. Aslında doğrusu bu. Yani aşağıya doğru üflesin ki sıcak havadan daha ağır olan soğuk havayı ısıtsın.
    Sorun şu: inverter özelliği devreye girip btu'yu azaltarak üflemeye devam ettiğinde, hava klimadan çıkarken ılık çıkmasına rağmen biraz daha uzağa gidene kadar epeyce soğuyor, ya da bize soğuk geliyor. Evde çocuk da varsa, e, diyoruz bu niye soğuk üflüyor??? Yani, bir mod daha olmasını ve bu modda da klimanın hava çıkış yönünü kendim kontrol edebilmeyi isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemyisgolvey

quote:

Klimalarimizin flaplarini kisin isitmak assagi ayarlariz, yazin sogutmak icinse yukari dogru yada karsiya dogru ayarlamamiz gerekir. Eger klimaniz tersini ayarladiginiz halde yazin assagi ufluyorsa ve kisin tavana dogru yada karsiya dogru ufluyorsa o klimalarda problem var demektir.

Evet, haklısın. Ama şu anda (yani kışın) aşağıya doğru üflüyor otomatik olarak, biz elimizle karşıya doğru üfleyecek şekilde ayarlasak da. Aslında doğrusu bu. Yani aşağıya doğru üflesin ki sıcak havadan daha ağır olan soğuk havayı ısıtsın.
    Sorun şu: inverter özelliği devreye girip btu'yu azaltarak üflemeye devam ettiğinde, hava klimadan çıkarken ılık çıkmasına rağmen biraz daha uzağa gidene kadar epeyce soğuyor, ya da bize soğuk geliyor. Evde çocuk da varsa, e, diyoruz bu niye soğuk üflüyor??? Yani, bir mod daha olmasını ve bu modda da klimanın hava çıkış yönünü kendim kontrol edebilmeyi isterdim.

Klimaniz aslinda isitmadada gerektigi gibi calisiyor. Odanizin sicakligi klimanizdan ayarladiginiz dereceden daha assagiya dusmuyorsa klimanizin o dereceyi korumak icin ilik uflemesi gayet normal. Tabi odanin sicakligi sizin klimada ayarladiginiz dereceye ulasamadigi halde ilik ufluyorsa o zaman problem var diyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: murad0983

18.000 btu arcelık 1450 tl inverter 12.000 btu inverter mhi ve m.electric 1550 sizce hangisini almalı

Evde 12000btu arçelik var iş ev 85m2 iş yerinde mitsubishi seri nosunu hatırlamıyorum şimdi 12000btu oda o beğenilmeyen arçelik varya evi canavar gibi isıtıyor iş yerindeki mersedes denen mitsibushi bir halta yaramıyor ayrıca iş yeri 24m2 ben arçelikten memnun kaldım birdahada başka markalara okadar paralar dökmem muhatap bile bulamıyorsunuz başka marklarda bakkaldan almışsınız gibi satış sonrasıda önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemyisgolvey

quote:

Klimanın flaplarını tam karşıya yönelttiğimde bir süre sonra bu konumu bozuyor ve flap aşağıya doğru bakıyor ve öyle üflemeye başlıyor diye yazmıştım daha önceden. Fakat, bunu sadece tam olarak karşıya doğru yönelttiğimde yapıyor. Yani, flapları 45 derece açı yapacak şekilde ayarlarsam konumu değiştirmiyor.
    Anladığım kadarıyla flapların aşağıya bakmasını biraz zorunlu yapmışlar.

• 90064 gibi bu klima da arçelik sitesinden kaldırılmış.????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.