Şimdi Ara

Arçelik 182 ekranTv yi Pc ye bağlama ve sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tv mi bilgisayarıma bağladım tam her şey muhteşem derken saçma sapan bi anda gelen bi hazla overclock yapmışım bilmeden.
    Ati 3450 ekran kartımın overdrive kısmından gpu-bellek ayarını %70 lere çıkardım. ekran çizildi değişik durumlar oldu 2-3 saniye geri çevirme şansım olsa eski haline döndürecektim ama maalesef ekran gittikten sonra herhangi bir şey yapamadım. 5-6 defa pc yi açıp kapadım ilk açılışta normal olarak görüntü geliyor (pc açılıyor) 5-6 saniye sonra pc kendine gelince tekrar gidiyordu.Format atayım dedim biçimlendirip uykuya daldım ,sabah uyandığımda ise windows yükleniyor kısmına geldi (geceleyin bi kere daha attım o kısmı gelmeden pc res atıyodu ekran kartı felan yandı diye düşündüm) 3-4 dk geçti tam camdan arkadaşımla konuşurken geldiğimde karşımda siyah bi ekran gördüm :S yani daha açılmıyor bnm pc ile ilgili bi sorun felan da yok arkadaşın laptopa da bağlıyodum daha bağlanmıyor o signal diyor laptopa bağlayınca önceki ayarda açılıyor kendi yani laptop siyah ekran oluyor 1. ekranı tv ekranoı yapıyor otomatik ama tv den de görüntü gelmiyor ..
    Bu konuda herhangi bir bilgiye sahip olan biri bana yardım edebilir mi ? daha sonra konuyu daha iyi anlamaınz için resimde ekleye bilirim son halini vs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.