Şimdi Ara

Arçelik 2300 çamaşır makinesi deterjan gözü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bizim emektar Arçelik 2300 çamaşır makinesinin deterjan gözünü söktüm temizledim. Ancak resimde gördüğünüz elimdeki küçük parça gözün arkasında boşta duruyordu. Anlaşılan gözü çıkartırken bir yerden çıktı ancak çok uğraşmama rağmen yerini bulup takamadım. Bu modeli kullanan ya da kullanmış olan varsa bakıp yerini söyleyebilirlerse çok seviirim. Bu arada emektar nerdeyse 25 senelik:). Yardımınız için şimiden teşekkür ederim.Arçelik 2300 çamaşır makinesi deterjan gözüArçelik 2300 çamaşır makinesi deterjan gözüArçelik 2300 çamaşır makinesi deterjan gözü

• Bu arada bu parça olmadan makinenin su alışı değişti etrafa sıçratıyor. Deterjan gözünün değil de makine bünyesinden bir yerin parçası ama böyle kızaklı ve oval bir yer saatlerce uğraşmama rağmen bulamadım.
  • Bu parça buraya nasıl girdi :) Nakliye emniyet civatalarini çıkarınca makinenin arka kapağına takılan kapak bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 11 Haziran 2017; 14:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap için çok teşekkür ederim. Söylediğiniz yere aitmiş. Muhtemelen kaybolmasın diye deterjan gözüne koyulmuş sonra su ile birlikte arka tarafa geçmiş yıllardır orda yatıyormuş. Ben de deterjan gözünü çıkartırken zorladım çıkarttım sandım günlerdir bir yerlere takmaya uğraşıyordum.
    Bilginiz varsa bir şey daha sorayım. Bugün farkettim ki makine sıcak su musluğundan da su alıyor. Kombiyi ateşliyor. 30 derecede yıkamak istediğiniz kıyafete 50-60 derece kombi suyu da alıyor. Sonra soğuk alıp ılıştırsa da kıyafetler 60 dereceye bir süre mağruz kalıyor. Makine çalıştığında kombiyi kapatmaktan başka bir çözüm var mı? Bazı sitelerde T bağlantı elemanı alıp iki taraftan soğuk su vermekten bahsetmişler bir de. Ya da sıcak su musluğunu kapatsam programı tamamlayamaz mı? Az su ile mi yıkamaya çalışır?
  • navarchs kullanıcısına yanıt
    Soğuk su musluguna boru bağlayarak sorunu çözebilirsiniz.İşe girmişken hortumları yenileri ile değiştirin derim.
  • navarchs kullanıcısına yanıt
    3 çöüzüm var:

1. Denildiği gibi T aparatla her iki hortumu soğuk su musluğuna bağlamak

2. Makine ilk yıkama için suyu alırken kombiyi kapatmış olmak

3. Her programda sıcqklık ayarını soğuk su ayarına getirmek. Makine yıkama için su almayı tamamladıktan sonra sıcaklığı kaça istiyorsanız o dereceye getirmek.

bunların hiçbirini yapmadan sıcak su musluğunu kapatırsanız, makine yıkama suyunu alamaz.

• bızdekı camasır makinasıda bekomatik deterjan gözü buna benzıyor. Bir kaç kez sertce cektim ama cıkmadı . kırarım dıye zorlamadım siz nasıl cıkardınız bunu ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Yukari dogru kastir cek ama eski mlz kirilabilir

• Lazpanyol kullanıcısına yanıt
    tşkler şansıma burda konu buldum ordan dogru hallettım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.