Şimdi Ara

arçelik 2476 CEI inox modeli inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
5
Favori
32.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Buzdolabını 1 hafta önce satın aldım. İnternet üzerinden Arçelik bayisinden 2600 TL taksitle aldım. Ses konusunda rahatsız olur muyum diye düşünmüştüm ama benim beklentilerime göre ses seviyesi iyi. Tabi henüz 1 haftalık belki ilerde değişir. Henüz buz kırma sesi duymadım. Oldukça geniş , kullanışlı, iç aydınlatması çok iyi olan, derece ayarlarının kapak üzerinden kolaylıkla yapıldığı bir dolap. Ekonomi modunda 4, -18 çalıştırdık ama soğutucu kısmının soğukluğu fazla geldiği için 6 , -18 yaptık.

Daha sonra ilerleyen tarihlerde izlenimlerimi yazacağım. Herhangi bir sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

İncelemesinden dolayı Cemcemegunel arkadaşa teşekkür ederim.

sağlıcakla

2600e nerden aldınız? Memnun musunuz ?

Alıntıları Göster
    2600e nerden aldınız? Memnun musunuz ?

merhaba,

Benim aldığım yer şuan fiyatı arttırmış gözüküyor (2859 TL)

www.arcelikbayim.com
    Evmode Evinize Dair Binlerce Ürün ve Uygun Fiyatlı Alışveriş
    http://www.arcelikbayim.com/?urun-981-arcelik-2476-cei-buzdolabi

Şuan 2648 TL kadar bulunabiliyor gözüküyor, başka bir Arçelik bayisinde

Yukarıda belirttiğim düşüncelerimde bir değişiklik yok şimdilik, dolabı beğenerek kullanıyorum

sağlıcakla

• Güzel inceleme. =)
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yerleri yazsanız ne olur ???

Az empati arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Ben aldığım yeri verdiğim bağlantı adresi ile de belirttim. Şuan fiyatlar değişmiş gözüküyor.
    Bir aylık kullanımıma göre de memnuniyetim devam ediyor. Çalışma sesi oldukça az ve rahatsız etmiyor. Henüz dolabın buz kırma sesini duymadım. Sebze bölümünde sebze ve meyveler uzun süre (en az 15 gün) sağlıklı kaldı. Sanırım mavi ışık işe yarıyor. Bundan önceki buzdolabım 9 senelik Arçelik markaydı. Sebze ve meyveler kısa sürede ya buruşuyor ya da bozuluyordu. Soğutması gayet iyi ben 8 -18 çalıştırıyorum bana yetiyor.
    Sevmediğim yönü ise buz kalıpları: konulduğu yer , yerleştirme, su doldurma, donması falan eziyetli. Daha önceki buzdolabımın ise bu yönü çok iyi; pratikti.

sağlıcakla
  • bende bu modeli konuyu açan arkadaş sayesinde gözüme kestirdim .
    şubat ayında 2500 e vermişlerdi almamıştım şimdi 2800 diyorlar.
    forumdan bir arkadaşa da tavsiye etmiştim geçen ay 2600 a almıştı.
    bir ben alamadım :)
    varmı alan bu ara uygun fiyat?
  • Bayiden sorduğumda peşin fiyat 2800 küsur dediler netten en ucuz 2490 liraya bu site veriyor

ama güvenemedim. 2500 2600 civarı güvenilir bulsam hemen alacağım

• Ben de gün itibariyle bu ürünü satın aldım. Önce Ankara içinde fiyat istedim 2900'den aşağıya düşen olmadı. Sonra konuyu açan arkadaştan esinlenip Bursa Uğurlu Ticaret Arçelik Mağazasını aradım ve Ankara'ya kargo dahil 2450 tl'ye gönderebileceklerini söylediler. Siz de almayı düşünüyorsanız hiç başka bir yere bakmayın derim. Ben Bursa'daki bir akrabam aracılığı ile yapacağım ödemeyi ancak eft ile ödeme yapma ihtimali de mevcut. Uğurlu Ticarete bir kere de buradan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st.hackan

Ben de gün itibariyle bu ürünü satın aldım. Önce Ankara içinde fiyat istedim 2900'den aşağıya düşen olmadı. Sonra konuyu açan arkadaştan esinlenip Bursa Uğurlu Ticaret Arçelik Mağazasını aradım ve Ankara'ya kargo dahil 2450 tl'ye gönderebileceklerini söylediler. Siz de almayı düşünüyorsanız hiç başka bir yere bakmayın derim. Ben Bursa'daki bir akrabam aracılığı ile yapacağım ödemeyi ancak eft ile ödeme yapma ihtimali de mevcut. Uğurlu Ticarete bir kere de buradan teşekkür ederim.

Hayırlı olsun kurunca inceleme bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de gün itibariyle bu ürünü satın aldım. Önce Ankara içinde fiyat istedim 2900'den aşağıya düşen olmadı. Sonra konuyu açan arkadaştan esinlenip Bursa Uğurlu Ticaret Arçelik Mağazasını aradım ve Ankara'ya kargo dahil 2450 tl'ye gönderebileceklerini söylediler. Siz de almayı düşünüyorsanız hiç başka bir yere bakmayın derim. Ben Bursa'daki bir akrabam aracılığı ile yapacağım ödemeyi ancak eft ile ödeme yapma ihtimali de mevcut. Uğurlu Ticarete bir kere de buradan teşekkür ederim.

Hocam firmanın telefon numarasını verebilir misiniz? Makinanız inoks mu beyaz mı? Bende alacağım bu fiyata gönderirlerse eğer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 2 Haziran 2015; 18:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

quote:

Hocam firmanın telefon numarasını verebilir misiniz? Makinanız inoks mu beyaz mı? Bende alacağım bu fiyata gönderirlerse eğer

Benim satın aldığım şube Uğurlu'nun Heykel şubesi. İletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz:

Benim aldığım model de inox idi.

• merhaba..
    1 aydır buzdolabı araştırıyordum.
    en sonunda yorumlarınızı okuyup karar verdim. ben de bu buzdolabını aldım.

sürekli alışveriş yaptığım site de şansıma kampanya yapmış, kargo bedava gönderiyor, normalde en az 120 tl kargo ücreti istiyorlardı çünkü.

2650 tl şu an kampanyalı fiyatı. internette daha ucuzunu da bulamadım.

http://www.karepantolon.com/arcelik-2476-cei-buzdolabi.html

site de güvenilir. sürekli alışveriş yaptığım bir site.

güzel bir tarafı da; vade farksız 9 taksit yaptırdım :)

kullandıkça yorumlarımı yazacağım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _e_s_i_r_a_ -- 6 Haziran 2015; 3:30:12 >

• bu modelin beyaz renk muadili nedir?

2485 e var ama o da deri desenli imiş.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    http://m.arcelik.com.tr/no-frost-buzdolabi-2474-CE-Buzdolabi.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırmalarım ve tavsiyeler üzerine ve konu sahibininde sayesinde
    2476 yı 2800 tl ye 9 taksit bonusa çay makinesi hediyeli olarak aldım arkadaşlar ankarada geçen ay.
    2800 e tek çekim verdi gezidklerim ama biryerde taksit oldu.

15-20 güne kurduracağım.

konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.
    gerçekten kullanan herkes memnun,inşallah bende memnun kalırım,elektronik eşya şans işi biraz.
  • Merhaba, Ankara'da nerden aldınız acaba öğrenebilir miyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler..

Aynı dolabı aynı bayiden nakit 2400 tl ye Cuma günü aldım ve CUmartesi kuruldu.. İz bırakma olayı var biraz..şu an da geri kalan herşeyinden memnunuz.

Teşekkürler tekrar.
  • DOSTUM HANGİ BAYİDEN ALDIN . Heykeldeki uğurlu ya sordum 2750 fiyat çektiler .

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • alvin55 kullanıcısına yanıt
    dostum dolabı nereden aldım bende fiyat aldım ama 2700 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

dostum dolabı nereden aldım bende fiyat aldım ama 2700 civarı

Merhaba,

Heykeldeki Uğurludan "nakit" aldım. Kredi kartı tek çekime 2500 , taksitli 2650 demişlerdi..

Ama Arçeliğin sitesinde dolap fiyatı 3399 tl oldu. O yüzden rakamlar değişmiş olabilir...
  • alvin55 kullanıcısına yanıt
    TEşekkür şimdi aradım nakit 2650 + 100 TL kargo masrafı istanbula + 140 TL garanti süresi 7 sene olması için

kısaca toplamda bana maliyeti 2890 TL ,

Bunun dışında elkdeki buzdolabınıda 50-100 TL ye eski eşyacıya verirsem ordanda kar etmiş olurum.

Arçelikte bu buzdolabına 3400 Fiyat veriyorlar eski buzdolabınıda 200 TL ye sayıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.