Şimdi Ara

Arçelik 8100M çamaşır makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkese kolay gelsin sormak istediğim Arçelik 8100M model bir çamaşır makinemiz var bu makinanın son günlerde motorundan farklı bir ses gelmeye başladı makine daha yeni sayılır hepi topu 3 aylık bir makine arçelik'i arayarak teknik servis talebinde bulundum gelen teknik servis elemanı sese rağmen makinede hiçbir sorun olmadığını yeni çıkan modellerin bu şekilde olduğunu söyleyerek gitti şimdi sizlerden öğrenmek istediğim bu modeli kullanan varsa veya daha önce başına gelen varsa bu ses normal midir değil midir yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkür ederim

• Net bir sekilde problem var. İlk aklıma gelenler motor, anakart. Sürtme olsa sürekli ses olurdu. Devir alacakken alamadı, acayip bir ses geldi. Elektrikte sorun yoksa (voltaj problemi gibi) sorun makinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 27 Temmuz 2024; 14:2:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler elektrikle alakalı bir problemim yok normal yıkama programında makine çalıştıktan sonra yani belli olmuyor program başladıktan 5 dakika sonrasında ya da yarım saat sonrasında sanki kazan zorlama yapıyor gibi bir anda takılıp sonrasında da motordan ses geliyor 30 saniye kadar bekledikten sonrasında tekrardan normal çalışmasına geçiyor ha tabii bir programın içinde bir kez veya peş peşe birkaç kez tekrarlamak suretiyle aynı şeyler olmakta gelen teknik servis herhangi bir hata kodu verip vermediğine baktı ama ekranda herhangi bir hata kodu da göremedi yine farklı bir Arçelik teknik servisine görüntüleri gönderdim onlar da incelemelerinde makinada herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler arçelik'te düzenli öyle bir kurmuş ki teknik servis onayı vermeden herhangi bir şekilde makine değişim veya tamirini yapmıyorlar illaki teknik servis arızalı demesi gerekiyormuş böyle saçma bir hizmet işte

• Çok karşılaşılan bir şey olmadığı için bu şekilde video ile pek kimse bir şey diyemez.

Makine elimde olsa üst kapağı açar ve sesi tekrar dinlerdim.

Makinede kesinlikle sorun var. Bence mahkemeye başvurun tabii önce videoyu markaya mail atın. Bakalım ne diyecekler.

Ancak buna sorun değil demeleri sorun olmadığı manasına gelmiyor. Net olarak makinede kusur var.

• Cevap için teşekkürler videoyu markaya da attım teknik servisede arçelik topu teknik servise atmakta serviste sorun yok yeni modelller böye diyor malasef servis bir kez geldi zaten evime makinenin hata kodu verip vermediğini konntrol ettti bi 10 dakika çalıştırdı makineyi o süredede ses çıkarmadı ben bu şekilde anlaşılmaz detaylı incelensin dediysemde ne servis nede Arçelik tınlamadı açıkcası

• Sonuc ne oldy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç Arçelik çağrı merkezinden birkaç kez daha arandım haklısınız vesaire gibi sözlerle geçmiştirip durdular şu an tüketici hakem heyetinde bu arada makinanın modeli 8102 yanlış yazmışım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.