Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
5
Favori
81.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arçelik beko farketmez herşeyleri aynı. hatta phocus.
  • arkadaşlar wma müzikleride oynatmaz diyorlar ama bal gibi çalıyor alet.yazılımla ilerde belki dat'larıda gösterir ne malum.
  • @tnskr; arkadaş doğru söylüyor, divx'lerde cihaz alttan üstten basıyor görüntüyü....

Orjinalden alıntı: tnrskr

arkadaşım bence yanlışın var cihaz divx leri oynatırken boşluk bırakmıyor senin denediklerinde sorun olmasın cihazın bence tek olumsuz yanı dat uzantıları okumaması
    Orjinalden alıntı: ssregitoss
  • bu biraz da divx ine de bağlı. mesela lost divxleri basık hatta sağ solda bile boşluklar var. ama bu çekimin formatıyla ilgili. bazı normal 4 3 e uygun divxler izxledim onlarda bu boşluk olayı yok. ama misal lost divxlerinde ben lcd tv nin zoomuyla ekrana oturtuyorum. burada problem şu. kılavuzda divx i kumandadaki zoom düğmesiyle ekrana istediğimiz gibi yayabileceğimizi söylüyor. oysa kumandada zoom hiçbir şekilde böyle bir işlevi yapamıyor. yani tv sinde zoomu olmayan mecburen öyle boşluklu izlemek zorunda kalıyor. ben 55 ekran tv m de ixleyemiyorum bu yüzden. yeni sürüm bu konuda bir şey kattı mı biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 6 Mart 2007; 9:04:27 >
  • ben hala son güncellemeyi yükleyemedim. çünkü aletin içi film ve dizlyle dolu silmeye de kıyamıyorum. dvd ye çekmesi de acaip uzun sürüyor. ordan divx yapiim dedim hem kabloludan .çekim olduğu için divx yapınca pek güzel bir görüntü olmuyor hemde acaip uzun sürüyor. bir sürü prgoram denedim hep en az 4 5 saat bir divx e çevirme işlemi. yeni güncellemede reklam silme özelliği ni kullanabilmek için malum hdd yi formatlamak gerekiyor. artık ya hepsini silmeyi göze alacağım yada başka bir önerisi olan varsa onu deneyecğeim
  • hard diski bilgisayara 2. hard disk olarak bağla bigisayarın harddiskine aktar
    quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

ben hala son güncellemeyi yükleyemedim. çünkü aletin içi film ve dizlyle dolu silmeye de kıyamıyorum. dvd ye çekmesi de acaip uzun sürüyor. ordan divx yapiim dedim hem kabloludan .çekim olduğu için divx yapınca pek güzel bir görüntü olmuyor hemde acaip uzun sürüyor. bir sürü prgoram denedim hep en az 4 5 saat bir divx e çevirme işlemi. yeni güncellemede reklam silme özelliği ni kullanabilmek için malum hdd yi formatlamak gerekiyor. artık ya hepsini silmeyi göze alacağım yada başka bir önerisi olan varsa onu deneyecğeim

• birde çektiğim görüntüler winampta oynamıyo neden acaba
  • bildiğim kadarıyla winamp dvd formatlarını gösteremiyor.yani bizim çektiklerimizi.yinede seni yanıltmayayım.bilen bir arkadas wardır mutlaka...
  • Yeni yazılım yükleyince HDD'nin içindeki bilgilere birşey olmuyor.filimler olduğu gibi duruyor.silinen sadece tv kanalları...
    quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

ben hala son güncellemeyi yükleyemedim. çünkü aletin içi film ve dizlyle dolu silmeye de kıyamıyorum. dvd ye çekmesi de acaip uzun sürüyor. ordan divx yapiim dedim hem kabloludan .çekim olduğu için divx yapınca pek güzel bir görüntü olmuyor hemde acaip uzun sürüyor. bir sürü prgoram denedim hep en az 4 5 saat bir divx e çevirme işlemi. yeni güncellemede reklam silme özelliği ni kullanabilmek için malum hdd yi formatlamak gerekiyor. artık ya hepsini silmeyi göze alacağım yada başka bir önerisi olan varsa onu deneyecğeim
  • pardon winamp değil winmediaplayer
  • Mesent r78 arkadaşım dediğin doğru kayıtlar silinmiyor.Ancak ne bu kayıtlarda nde daha sonra yapacağın kayıtlarda hdd edit çalışmıyor.Hdd komple formatlamak bunun için gerekli.
  • yani bir kere formatladıktan sonra sorun kalkıyor mu yoksa her seferinde silme işlemi içn formatlamak mı gerekiyor depeche biraz açıklayabilirmisiniz
  • Bir kere formatlamak yetiyor.Bir haftadır kullanıyorum. Sıkıntı yok bu yazılım hakkikaten çok iyi, aygıtın değerini artırıyor.
  • Sevgili arkadaşım...yaptıklarımı sırasıyla yazıyorum....HDD'mi formatladım.bir adet divx+mp 3+foto'yu cihaza yükledim yarinde yükledim.her şeyin yeri belli oldu(divx +mp 3 vs.)hdd'yi pc'me bağladım.cihazın belirlediği yerlere dosyalarımı attım.cihazı montajladım....hdd edit çalışıyor.sorun yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: depechemode3

Mesent r78 arkadaşım dediğin doğru kayıtlar silinmiyor.Ancak ne bu kayıtlarda nde daha sonra yapacağın kayıtlarda hdd edit çalışmıyor.Hdd komple formatlamak bunun için gerekli.
  • Bende bu alet yok. (Ama almayı düşündüğümden tüm yazılanları okudum )

Bazı arkadaşlar VCD'den alınıp DVD'ye kaydedilen dat uzantılı dosyaları görmediğinden yakınmışlar.
    Acaba diyorum dosyanın uzantısını .avi olarak değiştirseniz görüp okur mu?
    Bi deneyin bence.
    (Hatta deneyen arkadaş sonucu paylaşırsa sevinirim)
  • Mesentr78 arkadasin yazmaya calıstıgı yeni yazılımın linkini bana da gonderirmisiniz?
    keskin_98@yahoo.com

tsk ler..
  • Digiturkten Sorunsuz olarak kayıt yapabiliyorsun .Yayın kaliteli olduğu için SP modunda (HQ'nun bir altı) DVD'ye tek veya bir kaç oturumda 121 dk yazabiliyorsun .Bir arkadaşın dediği gibi dvd'yi sonlandırmadığın sürece sayının önemi yok önemli olan dakika . Aynı modda hard disk'e ise 70 saat kayıt yapılabiliyor

mesentr78 arkadaşın kişisel mailime attığı link sayesinde (Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum )
    şu anda kulladığım versiyon : D2C_07_015_HDVX_ARCELIK_CDUPDATE_20061123.bin

Yaklaşık 5 aydır kullandığım için sizlerin sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalışabilirim ...
  • cihazın içindeki dvd yazma parçası bilgisayarlardakiyle aynı olduğuna göre neden vcd yazamıyoruz.yazılımla alakalı derseniz başka yolu yokmu yada ne gibi birşey yapabişliriz,,,,
  • Ben çağrı merkezlerini arayıp mpg-mpeg-mp4 formatlarını oynatıyor mu? Ben bayide denedim oynatmadı diye sordum. Yeni yazılımla oynattığını söylediler. İkna olmadım servisi arayıp sordum. O da oynatmaz dedi. Yine ikilemde kaldım.
    Yeni yazılım yükleyen arkadşalar deneyip bilgi verebilirler mi acaba?
    mpg-mpeg-wmv-mp4 formatlarını oynatıyor mu?
    Ben de buna göre alıp almamaya karar verecem.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Ya beyler ,ben bu aletin HDD'sini pc'ye bağlayıp gerekli dosyaları(müzik divx gibi)atıyordum.Fakat bir mp 3'ü dinlerken cihazı direk kapatmam gerekti.sonra açtığımda hata verdi.HDD zarar görmüş formatlayın yazısı çıktı.Formatlamadan attıklarımı kontrol ettim mp 3 lerde 2 veya 3 saniye çalıyor bir alttakine geçiyor.resimlerde ekrana turuncumsu bir renk geliyor.divx leride açmıyor.bu sorun iki defa başıma geldi ve formatlamak zorunda kaldım HDD'yi.Birde atacağım dosyaların yerini kendi ayarlasın diye (formattan sonra mp 3 ve resimlerin yeri olmuyordu.)müzik resim atıyordum.pc'ye bağlayıncada siliyordum..fakat farkettimki cihaz hafızasına almış .sildiğim mp 3 hafızada duruyor ama çalamıyor.sil desemde hata veriyor.haberiniz olsun galiba uzuuuun bir iş olsada cihaz kendisi alacak galiba dosyaları.dvd yerine hdd bağladım oradan atacaktım beceremedim.campırların yarlerini değiştirdim yinede olmadı.....başına böyle olay galen oldumu ve bu sorunu nasıl aştınız...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.