Şimdi Ara

arçelik 9000 H 160 gb dvd recorder (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
5
Favori
81.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alet harddiste bölme ekleme özelikleri yok . yazılımı gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick_2006

quote:

Orijinalden alıntı: sancaktar

merhaba
    bende bir yıldır bu ürün var gayet memnunum.ancak hdd kayıttaki filmleri harici hdd atmak istiyorum cihazı açıp ide kablolardan ve güç kablosu bağlantılarını yapıp pc den açtığımda içerdeki dosyaları ki clip dosyası diye görünüyor bu dosyaları pc e yada başka bir hdd e kopyalayamıyorum.ama beko içindeki hdd i görüyorum."kopyalanamıyor" diyor

bu konuda tecrübe yapmış arkadaşlar varmı.
    dvd rw medyalarla harici hdd lere taşımak hem uzun oluyor hemde bazen hata filan veriyor bu nedenle bu yolu denemiştim

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

merhaba
    önce seagate discwizardı veya acronics true image'ı pc ye yükle.bu hdd yi başka bir hddye komple klonla.yine sana kopyalama ya da seyretme izni vermeyecek.hızlı format at.sonra active undelete programı ile silinen dosyaları kurtar de bütün dosyaları istediğin gibi kullanabiliyorsun

Arkadaşlar bu iş beni de bir süredir oyalıyor. Sebep nedir neden kopyalanamaz? Daha kolay bir yolu yok mu?
    Deneme için DVD recordere yeni 40 GB hdd taktım. Hızlıca format atıp tanıdı. Üzerine biraz kayıt yaptım. Sonra bu diski çıkarıp bilgisayara taktım. Disk görünüyor CLIP0.MPG dosyası ne açılıyor ne kopyalanıyor. Nasıl bir korumadır anlamadım
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 13 Şubat 2010; 23:46:46 >

• Arkadaşlar çözümüü şöyle buldum:
    Diski çıkarıp Symantec Ghost ile imajını alıyorum (Disk to Image)
    Sonra Ghost Explorer ile image dosyasından istediğim video dosyasını dışarı çıkarıyorum (Zipli dosyadan alır gibi)
    Selamlar
  • Süper alet bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 2 Nisan 2010; 21:37:55 >
  • Beko artık demode oldu
  • Sıra blueray rekorderlerde

• ucuz mu. 3 sene önce bu fiyata aldım. geçen yılda hepsiburadadan 149 liraya satıldı hepsiburada da
  • Galiba cihazın yazılımına ihtiyacı olan arkadaşlar var.Bundan sonra yeni bir yazılım çıktımı bilmiyorum.Rardan çıkardığınız dosyayı cd'ye yazdırın ve cihazdan video seyredecekmiş gibi okutun.aman yarıda kesmeyin...kolay gelsin.

http://rapidshare.com/files/414386880/Arcelik_9000h.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Galiba cihazın yazılımına ihtiyacı olan arkadaşlar var.Bundan sonra yeni bir yazılım çıktımı bilmiyorum.Rardan çıkardığınız dosyayı cd'ye yazdırın ve cihazdan video seyredecekmiş gibi okutun.aman yarıda kesmeyin...kolay gelsin.

http://****.com/files/414386880/Arcelik_9000h.zip

bekonun yokmu?
  • yazılım yükleyinceharddisten bölüm işaretlenip silinebiliyormu çünkü bende bu özelik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

yazılım yükleyinceharddisten bölüm işaretlenip silinebiliyormu çünkü bende bu özelik yok.

Fabrikasyon ayarındayken bile.

Filmleri bölümlere ayırıp, istemediğimiz bölümleri silip, kalanları tekrar birleştirebiliyorsunuz.

BEKO H9000 den bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

yazılım yükleyinceharddisten bölüm işaretlenip silinebiliyormu çünkü bende bu özelik yok.

Fabrikasyon ayarındayken bile.

Filmleri bölümlere ayırıp, istemediğimiz bölümleri silip, kalanları tekrar birleştirebiliyorsunuz.

BEKO H9000 den bahsediyorum

Ahmet hocam bende sil dvd ye yaz işim düzenle diye 3 seçenek çıkıyor bir türlü yapamadım acaba bu beko ilk çıkan oldugu için o özelikler yokmu acaba.
  • samsungx

Bende ilk çıkanlardan alanlardanım.
    TV den yapılan kayıtlardam ben hep reklamları çıkarıp tekrar birleştiriyorum.
  • normalde iki seçenek var. birincisi fimleri istediğimiz yerden ikiye kesmek. bu ilşlem baş ve sondaki fazlalıkları yok etmek için. ikincisi ise seçtiğimix iki bölgenin arasını silmek. bu da reklamları silek için. son yazılımla bu işlemler yapılabiliyor
  • Malesef bende harddisten bölme yok yazılımla oluyorsa bu nasıl yüklenecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Galiba cihazın yazılımına ihtiyacı olan arkadaşlar var.Bundan sonra yeni bir yazılım çıktımı bilmiyorum.Rardan çıkardığınız dosyayı cd'ye yazdırın ve cihazdan video seyredecekmiş gibi okutun.aman yarıda kesmeyin...kolay gelsin.

http://****.com/files/414386880/Arcelik_9000h.zip

bekonun yokmu?

ikiside aynı.ama sadece Arçelik yazan var.Bekoyada oluyor yani

• quote:

Malesef bende harddisten bölme yok yazılımla oluyorsa bu nasıl yüklenecek.

Rar'dan çıkardığın dosyayı cd'ye yazdır.Cihaza takıp okuttur.Çıkan menüden yönlendirileceksiniz.
  • hocam başlığın ilk sayfalarını okursanız orda ayrıntıılı bilgiler var. ben bu işlemi yapalı 3 yıl olmuştur o yüzden hatırlamıyorum ayrıntıları ama başlıkta çok tyartışmıştık başlarda olması lazım
    bu arada eski hali çok kullanışsız yeni yazılımı muhakkak kurun çünkü yeni haliyle bölme kesme çok kullanışlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 22 Ağustos 2010; 20:56:54 >
  • evet..bu meşhur konu..foruma üyeliğimi bu konu ve alet ile sağlamıştım..o zamandan beri kullanırım..maaşallah alet ilk gündeki gibi..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.