Şimdi Ara

ARÇELİK BÖLGESEL SICAK FIRSATLARI (İLK MESAJ GÜNCEL) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
19
Favori
16.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlısı olsun, çok uygun almışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltendymion

Hayırlısı olsun, çok uygun almışsınız.

Teşekkürler hocam. +4 yıl garanti 150 TL, sizce alınmalı mı?
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Buzdolabı, Çamaşır makinesi için elzem ama, Bulaşık makinesi için bence gereksiz ama siz bilirsiniz tabi.
  • quote:

Buzdolabı, Çamaşır makinesi için elzem ama, Bulaşık makinesi için bence gereksiz ama siz bilirsiniz tabi.

Neden peki? Sorun mu çıkartmıyor, çabuk mu onarılıyor, telafisi mi kolay vs.
    Buzdolabım 12-13 senelik beko, çamaşır makinem geçen sene aldım Arçelik 9 program 7 yıl garantili (hediye garanti), bulaşık makinesi için 150 TL kısmaya değer mi yoksa prenses/leydi serisi gibi benimle kafadan 10 sene sorunsuz devam eder mi bilemedim.
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Bulaşık makineleri sık sorun çıkartan ürünler değil, çıkartırsa da ilk bir kaç yılda kendini belli eder. bozulursa da püskürtme kolu vs. bozulur, fiyatları uygun kolay tamir edilen şeylerdir.bulaşık makinesinde korkulan temiz yıkamaması ve ya motor arızasıdır. temiz yıkamama sorunu gider borusunun tıkanarak pis suyu geri itmesiyle oluşur garantilik bir durumu yok, bir tek motor arızası olursa verdiğiniz ek garantiyi çıkartırsınız. Değer diyorsanız tabii ki yaptırın.
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam ilk 6 ay uygun zaten, o süreçte nasıl hissedersem öyle yaptırırım. Teşekkürler.
  • Arcelik 5070 hakkinda ne düşünüyorsunuz? Dengi beko 9570.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • POTENZA06 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir cihaz.Tek sorunu Made in Turkey değil. Çok takmam diyorsanız alınır.
  • quote:

arçelik indirimi yok, biz bayi indirimi yaptık 1850 TL'ye satıyoruz. Tabi ege bölgesi sadece.

iyide hocam, bizim bayii 1675'e veriyordu hemde k.kartına 10 taksit,bunu diğer bayiye söylediğimde % 5 ile ürün satıyor demişti.bir de şu var,arçelik'de en uygun fiyatı bayi verirken, vestel'de öyle değil,bunun sebebini çözemedim.
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    Vestel bayi ve fabrika bayileri olarak ikiye ayrılıyor. Arçelik'te hepsi bayi fabrika bayii yok, sadece büyük bayiiler çok aldığı zaman yüksek iskonto alırlar bazı ürünlere. Bazıları indirim yapar bazı zaten çok satan bayiiler kar olarak yazarlar farkı. Arçelikte en iyisi bir ürün için birkaç bayiiden fiyat alıp akla en yatkın olanından satın almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltendymion -- 22 Temmuz 2017; 14:14:29 >
  • Hocam merhaba benimde bir sorum olacaktı size..

K 8540 Blender aldım geçen hafta 380 TL taksitle ama nette araştırırken K 8140 gördüm onun fiyatı daha uygun çok az bir özellik farkı var sizce iade edip onumu alsam fikriniz ne olur..?
  • Merhabalar,
    Arçeliğin TV kampanyası var mıdır bu aralar?
    Izmir özelinde de olabilir.

Teşekkürler
  • Malum kış aylarına giriyoruz kurutma makinası lazım olacak varmıdır kampanya arçelik yada beko alalım

• Takipte kalalım.

• yıl sonu geliyor ve kota doldurmak isteyen bayilerde, gene uygun fiyata ürün bulunur zannedersem.yani liste fiyatı 2000 lira olan bir ürünü 1600 lira civarında almak mümkün olabilir.
  • ltendymion L kullanıcısına yanıt
    Arçelik 6343 I,6354 I,6366 I bulaşık makineleri için indirim var mı ? (bölge muğla)

Bir de Arçelik sitesine girdiğimizde seçili bulaşık makinelerine özel 200tl ye varan indirim yazıyordu, telefon mail bilgilerini doldurup gönderdim. Bayilerimizde telefon no ile indiriminizi kullanabilirsiniz yazdı. Hangi ürünlerde ne kadar indirim var nasıl öğrenebiliriz ?
  • Merhaba,

Güncel kampanyaları Arçelik.com.tr yada beko.com.tr adresinden takip edebilirsiniz ya da yakındaki bayilerden fiyat teklifleri alabilirsiniz.
  • wtwt24 W kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, mutlaka bir kaç bayii gezin en iyi fiyat için.
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Yakındaki arçelik bayiinden telefon numaranızı vererek CRM sorgulaması ile adınıza bir kampanya var mı sorgulayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.