Şimdi Ara

Arçelik Buzdolabı Aldık Soğutmuyor Mutfaktan Sıcak İçi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar arçelikten buzdolabı aldık yeni saat 17.00 da adamlar geldi kurdu 2 saat sonra çalıştırın içine hiç birşey koymayın 6 saat sonrada içine yiyecek koyabilirsiniz dediler. kullanım kulavuzunda 24 saat dedi diye biz 6 saat geçmesine rağmen hala içine yiyecek koymadık ancak buzdolabının için sıcak buzdolabının motoru çalışıyo ama içi dışarıdan farksız hatta daha sıcak buzlukta aynı durumda yepyeni nonfrost buzdolabı bilgisi olan varsa bi yardım etsin plsss** annem bul çaresini die tutturdu

• 1 gün boyunca içi boş çalışsın.
  • ama içi neden sıcak bunun sebebi ne 1 gün olsa bile içi neden sıcak motoru çalıştığı halde için boş olduğu için mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcay208 -- 23 Temmuz 2008; 2:03:30 >
  • fisi taktiniz mi?
  • arcelıkın nuamrası war orda ınanılmaz hızlı bı sewıs sıtemlerı war eger buyuk sehırlerde degılsen musterı memnunıyetını on goren ınanılmaz sıstemlerı cok hızlı ılerlıyor ben arcelık bayısıyım hatayda :D
  • bi kaç saat sürebilir diye hatırlıyorum ilk soğutması,yanlış olmasın.
  • benim bildiğim kadarıyla arçelik fırın da üretiyor.

içerisinin dışarıdan daha sıcak olması, aldığınız ürünün fırın olmasının bir alameti olabilir.
    fişini atmadıysanız yarın gidin değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daturkishulan -- 23 Temmuz 2008; 2:07:20 >
  • Valla ne kadar doğru bilmiyorum ama bir gün boyunca kapalı tutun dediler bize .Gazı yerine oturuyormuş ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakiramagururlu

fisi taktiniz mi?

saçma sorular sorma motor çalışıyo dedik ya fiş takılmadan nasıl çalışcak

quote:

sinati
    arcelıkın nuamrası war orda ınanılmaz hızlı bı sewıs sıtemlerı war eger buyuk sehırlerde degılsen musterı memnunıyetını on goren ınanılmaz sıstemlerı cok hızlı ılerlıyor ben arcelık bayısıyım hatayda :D

saat 24.00 te kapanıyomuş servis kullanım klavuzunda öle yazıyo nasıl yapcaz babam sabaha kadar yanmasın buzdolabı diyor*
  • Usta yeni bir buzdolabı fişi takınca soğutmaya başlamaz ki herşeyin rayına oturma süresi var sen tak fişi sabaha kadar çalışsın.Sabah kontrol et.
  • bir kaç defa açtık malum çalışmıyo bu felan die 24 saatdem biraz daha mı fazla bekleyelim biz yarın adaya gitcez de nasipse ondan heyecan yapıyorum
  • vallaha yatıyom artık sabah 9 da kalkamam laazım inş. sorun çıkmaz hepinize çok teşekkürler iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.