Şimdi Ara

Arçelik Buzdolabı Sorunu Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayramın ilk günü akşama doğru buzdolabında sarı ünlem işareti çıktı, kapağın açık kalmasından kaynaklıdır diye düşünüp, devamında etleri doldurup kapağı kapattık. ünlem işareti de gider diye düşündük sonradan, sabah uyandığımızda ünlem işareti duruyordu ve dolap sıcaktı. etler falan sizlere ömür, bir kaç poşet yeşermiş ancak son anda kurtarabildik diyebilirim. dolabın fişini çektim bir kaç dakika sonra taktım ve ünlem işareti gitti. sonra dolabın soğutmasını bekledik ancak gün boyunca dolap soğumadı, devamında servisi aradım. servis ise 3 gün sonra gelebiliriz en erken dedi, 2 gün bizi rezil edip hem buzluk hem normal kısmı yeteri kadar(buzluk kısmı normal kısım kadar, normal kısım ise komple sizlere ömür bir sıcaklıkta) soğutamayan dolap servisin geleceği gün geceden soğutmuş, servis gelince de bu dolap soğutuyor bir problem yok diyerekten herhangi bir işlem yapmadı. gerçekten de soğutuyor ama dolap şimdi baktığınız zaman. velhasıl kelam bu dolaba ne oldu da 2 gün soğutmadı bizi rezil etti ondan sonra servisin geleceği gün soğutmaya başladı yav? servis elektriksel bir problem olabilir diyor sorun gerçekten bölgedeki elektrik problemi mi yoksa kullanım hatası vb. mi? Ne yapmalıyız nasıl önlemler almalıyız? şimdi etleri tekrardan buzluğa attık umarım yine aynı problem olmaz.

Model: Arçelik 2472 CE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 15 Ağustos 2019; 12:49:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.