Ben ilginize teşekkür ederim ama adı aklımda değil parçanın," galiba" dedim,ağırca bir parçayı söküp götürdüler ölçme cihazına bakıp öyle söktü eleman .Ayrıca makinada elektronıik kart olduğunu sanmıyorum ARÇELİK 2000 serisindeki diğerlerinde de yoktur ,en az 15 yıllık makina çünkü.Siz daha iyi biliyorsunuzdur ama 2600 model de öyle bir kart varmı
Yok ben modellerden anlamam yani şu modelin şu özelliği vardır falan bilmem ama makinelerde belli 3 sistem vardır 1 komitötörlü makineler 15 senlik ise sizin makineniz komitatörlüdür ikincisi elektronik kartlı 3 lcd ekran ve elektronik kartlı makineler bunların çalışma prensibi hakkında bilgim var modellerin özelliği hakkında değil mağlesef ben sizin makinenizi değerlendirirken elektronik kart kontrollü makine olarak ele alıp değerlendirdim bilmeden yani hata bende. iyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
Ben ilginize teşekkür ederim ama adı aklımda değil parçanın," galiba" dedim,ağırca bir parçayı söküp götürdüler ölçme cihazına bakıp öyle söktü eleman .Ayrıca makinada elektronıik kart olduğunu sanmıyorum ARÇELİK 2000 serisindeki diğerlerinde de yoktur ,en az 15 yıllık makina çünkü.Siz daha iyi biliyorsunuzdur ama 2600 model de öyle bir kart varmı
quote:
Orjinalden alıntı: xxxxveyselxxxx
Yok ben modellerden anlamam yani şu modelin şu özelliği vardır falan bilmem ama makinelerde belli 3 sistem vardır 1 komitötörlü makineler 15 senlik ise sizin makineniz komitatörlüdür ikincisi elektronik kartlı 3 lcd ekran ve elektronik kartlı makineler bunların çalışma prensibi hakkında bilgim var modellerin özelliği hakkında değil mağlesef ben sizin makinenizi değerlendirirken elektronik kart kontrollü makine olarak ele alıp değerlendirdim bilmeden yani hata bende. iyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
SORUN YOK O ZAMAN AMA BANA MANTIKLI GELDİ, SERVİSE GÜVENMESEYDİM TAMAM DEMEDEN ARAŞTIRMA YAPARDIM ZATEN SİZE DE İYİ GECELERR
yav herşey normal olmuş ya ona bak sen sorun ve hayırlı günlerde kullanıma devam
yetkili servis hiç bir zaman parcayı söküp götürmez .eger kapasitörse max 30 ytl tutar.büyük ihtimal özel servisten hizmet aldınız.
yinede çalışma yaşına göre azıra yapması normal sayılmalı
Bende 4450 FT modeli var.
Aynı arıza, su alıyor, ısıtıyor, boşaltıyor, ama tambur dönmüyor. İnternetten araştırırken kömürünü kontrol edin diye yazmışlar. Aldım elime tornavidayı, motoru söktüm. Motorun üzerinde iki tane kömür varmış (öğrenmiş oldum) 10 tl ye iki kömür alıp değiştirdim. Çalışıyor. Sıkma yaparken biraz gürültü yapıyor. Bu normalmiş. Kömürler alışana kadar oluyormuş.
İnternette baya bi araştırma yaptım. Arçeliklerde motor çalışmıyorsa ilk önce kömüre bakmak lazımmış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme