Şimdi Ara

Arcelik ceiy 2487/ beko 9486 kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
14.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Arcelik ceiy 2487/ beko 9486 kullananlar

Bu ikinci gelen ürün nasıl olur kontrol edilmez anlayamıyorum (tutma kolundaki leke)

bir önceki de karlanma
  • ilk aldığımızın da buz yapma için su koyma haznesi çatlaktı.
  • video yükleye bilsem sesi de dinlete bilirdim ki Siz de ses nedeni ile değişim yapıldığını söylediniz.
    Ne diyeyim bizimkisi kısmetsizlik...
  • evet biraz kısmet diyelim görsellerde hatalar mevcut. samsung almayın yinede siz:)
  • Neden samsung almayın dediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi ışık

hocam bu dolap arçeliğin en iyi dolabı sayılır o kadar çok satıyorum ki yıllardır kullanan müşterilerim var daha böyle birşey duymadım ben antepten mi. göndereyim ne yapayım size ürünleri istanbuldakiler mi böyle anlamadım ben :D ama sesli çalışmayla ilgili bir kaç değişim yapıldı

Hocam merhaba. Babamlar arcelik 2474 begendiler ne dersiniz? Fiyat 3000 biraz üstü yada başka tavsiyeniz var mı? Aslında 2.5 üstü çıkmasınlar istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam güzel dolaplar yani hacim anlaminda güzel dolaplar bu fiyatlarda 2.500 e indiğiniz zaman hacimde çok farkediyor sizin beğendiğiniz model buzluk kismi çok küçük onu değerlendirin yinede bu modele yakin fiyat araliğinda daha buyuk model 5796 ya bakabilirsiniz siz ne tür istediğinizi söylerseniz ona göre bilgilendirim sizi iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdi ışık

merhaba hocam güzel dolaplar yani hacim anlaminda güzel dolaplar bu fiyatlarda 2.500 e indiğiniz zaman hacimde çok farkediyor sizin beğendiğiniz model buzluk kismi çok küçük onu değerlendirin yinede bu modele yakin fiyat araliğinda daha buyuk model 5796 ya bakabilirsiniz siz ne tür istediğinizi söylerseniz ona göre bilgilendirim sizi iyi akşamlar

Annemler pek anlamaz büyük ve kullanışlı olsun yeter. Öyle ekstra özelliklere gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungdan vazgeçmeyin,uzun süredir kullanyorux tık demedi çok memnunuz👍🏻

• Arkadaşlar merhaba bugün arçelik 2520 A+++ dolap almış bulunmaktayım dolap daha gelmedi nasıl bir dolap sizce kullananlar varmı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.