Şimdi Ara

Arçelik Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arçelik cep telefonlarını kullananlar varmı aranızda? özllikleri falan nasıl merak ettimde

• bazı modelleri mp3 de çalıyor
  • ya ben bi tane telefonunu alıp inceledim en pahalı modeliydi sanırım dizayn olarak güzeldi. ama işlev yoktu. mp3 lü telefonu yok diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: subuti

ya ben bi tane telefonunu alıp inceledim en pahalı modeliydi sanırım dizayn olarak güzeldi. ama işlev yoktu. mp3 lü telefonu yok diye biliyorum ben.

2-3 tane var mp3 çalan telefonu
    http://www.arcelik.com.tr/ProductList.aspx?categoryCode=CepTelefonlari&LANGUAGE=tr-TR

• >>>EN iYiSi BU HEM BAYADA GÜZEL<<<

Model No AC 831

Peşin Fiyatı 496,00 YTL

Özellikler

Ekran Formatı 128x160 pixel TFT ekran, kayar kapaklı model

GPRS Var

WAP Var

SMS Var

EMS Var

MMS Var

Renkli Ekran 65.000 renk

Kamera VGA Kamera

Hafıza 32 mb

Bluetooth Özelliği - YOK

Kızılötesi - YOK

Ahizesiz Görüşme Var

Sesle Arama Var

Ses Kayıt Var

Polifionik Zil 40 ton polifonik + MP3 çalar

Titreşim Var

Boyutlar 84x43x23 mm

Ağırlık (gr) 87

Bekleme Süresi 100 saate kadar

Konuşma Süresi 2-4 saate kadar

Tipik Özellikler Kullanıcı hafızası,tuş sesi tanımlayabilme, 180 derece hareket edebilen entegre VGA kamera X4 zoom, gece fotoğraf çekimi, 500 kapasiteli telefon rehberi, animasyonlu menü, WAP'da alınabilen görüntü belleği: 2Mbyte, WAP'dan alınabilen melodi belleği: 2Mbyt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkarakaya -- 11 Ağustos 2005, 1:04:49 >

• öyle çokta kötü değil özellikleri neden tutulmuyor ki? türk malı olduğu için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macnair -- 11 Ağustos 2005, 1:07:31 >

• türk malı değilki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cep telefonu önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turk malı degıl benım bıldgım kadarıyla...yanlızca uretmek (satmak) ıcın lısans almıslar o kadar...
  • haklısınızda insanlar türk markalarına güvenmiyor
    ama şöyle bir durum var benimde bilgisayar arçelik ve sorun üstüne sorun yaratıyor
  • benim bildiğim yanlışsam düzeltin arçelik telefonları siemens üretiyor ??!diye duymuştum.. ama doğruluk payı nedir onu bilmem ?
    arçelik bilgisayarlarıda vestel üretiyor.. bunda baya bi eminim
  • quote:

Orijinalinden alıntı: face01tr

benim bildiğim yanlışsam düzeltin arçelik telefonları siemens üretiyor ??!diye duymuştum.. ama doğruluk payı nedir onu bilmem ?

olabilir çünkü arçeliğin teknik servisinde vestel marka bilgisayar kullanılıyor

• en son yeni bi tane cihaz geti,rtmis.bc630. kapaksiz kamerali model. 296ytl.
  • biraz nostalji yapalım.
  • bu telefonlar taiwan malı,üstünde sadece arçelik markası basılmış o yüzden ithal olarak değerlendirebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

benim bildiğim yanlışsam düzeltin arçelik telefonları siemens üretiyor ??!diye duymuştum.. ama doğruluk payı nedir onu bilmem ?

Zannetmiyorum.. Dizüstü için doğrudur dediğin belki ama. Beko-Arçelik aynı şey biliyorsunuz.. Buna göre beko'nun bilgisayarları da vestel üretiyor.

Siemens üretiyorsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.