Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği Max. 320MB (Paylaşımlı Ekran Kartı)
Paylaşılan Sistem Belleği
Optik Ürünler DVD-RW / DVD Yazıcı
Kart Okuyucu
Ek Özellikler
Ek Özellikler 1.3M Piksel Kamera,3 in 1 Card Reader
Hediyeler
Hediyeler Taşıma Çantası, MP 140 Canon yazıcı
Garanti
Garanti 2 yıl yerinde Tam Sistem Garantisi
yok mu arkadaşlar bir cevap atan...
İşlemci olarak fiyatına göre gayet iyi bir işlemci yanlız ekran kartı modelini yazmamıssınız (gma x3100 diye düsünüyorum)kullanım amacınıza göre ekran kartı yetmeyebilir..
Ne icin kullanacagınızıda belirtirseniz daha iyi fikir verebiliriz..
Ama kişisel tavsiyem bu fiyata baska modellere bakmanız..(acer,asus vb..)
ekran kartını yazmamışlar ama pylaşımlı olduğunu biliyorum.. Ayrıca benim oyunla felan işim olmaz.. sadece internet ve basit işlemler...
Bana biraz pahalı geldi daha farklı markalara bakabilirsin
Almadan önce yine de fiyat araştırması yap derim.
acelen yoksa kanpanyaları takıp et derım madem bu kadar parayı vermeyı duşunuyorsun bu ğpraya daha güzel makıneler alabilirsin
Bana pahalı geldi. Çünkü aşağıdaki modeli 1250 YTL ye peşin aldım. Marka Keysmart yani Arçelik le bi farkı yok.
İşlemci Intel Core 2 DUO T7500 2.2 GHz 4 MB L2 Cache Intel Wireless LAN - Kablosuz Ağ Bağlantısı İşletim Sistemi Orjinal Microsoft Windows Vista Premium Türkçe İşlemci Teknolojisi Çift Çekirdek Teknolojisi RAM 2 GB KINGSTON DDR2 667 Mhz Hard Disk 160 GB SATA Ekran Kartı NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB Ek Özellik 2MPiksel Kamera Optik Okuyucu DVD-RW / DVD Yazıcı Ekran 15.4 WXGA (1280x800) TFT Ultra Parlak Faks Modem 56 Kbps Ethernet 10/100/1000 Klavye Q Türkçe Kart Okuyucu 3 in 1 Kart Okuyucu Aksesuar Taşıma Çantası Ağırlık 2,9 kg Garanti süresi 2 yıl yerinde Tam Sistem Garantisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme