< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arçelik Imperium 9 A55 C 985 B Kullananlar (11. sayfa)
-
-
Herkese iyi günler,
Aynı televizyonu kullanıyorum ancak "Arçelik Yazılım İndirme"sitesine girdiğimde
son yazılım "10.11.2022 tarih ve GX.V01.016.00-0045.rar" olarak çıkıyor.
Televizyon üzerinde zaten bu yazılımı daha evvelden yüklemiş olduğum için, "güncelleme yok" diyor.
Yazılım verildiği konusunda yanlışlık var diye düşünüyorum...
-
Var mı bilgisi olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Ben 55GGU8960 ile 9760'ı incelerken mağaza görevlisi de sadece çerçeve farkı olduğunu söylemişti, ben de 8960'ı tercih etmiştim. Başka bir fark yok diye biliyorum.
-
Anladım , bende sadece cerçeve farkı gördüm ama sadece çerçeve için okadar fiyat farkı olur mu anlamadım
Hocam 2 si de aynı fiyat olsa 65ggu9760 mı 65ggu8960 mı tercih edersin
9760 VPI 2000
8960 VPI 1900
9760 DTS kod çözme var.
8960 DTS kod çözme yok(muş).
9760 HDMI 2.1
8960 HDMI 2.0
9760 HDR10 ve HDR10+
8960 HDR10
Bir de bazı yerlerde 8960 olanda Dolby Vision ve Dolby Atmos olmadığı söyleniyor. Bundan emin değilim. Olabilir de.
-
8960 ı satın alıp resimli yorum yapan birinin kutusunda dolby atmos vision yazıyor,
-
Hocam. Ben şöyle düşünüyorum. Aynı seri TV'lerde aynı özellikler bulunur. Fark kasadır. Mesela 9760 modelin yanına bir tane de 9770 çıkarsalar ben farkın sadece kozmetik olacağını, içindeki özelliklerin aynı kalacağını düşünüyorum. Farklı seri TV'lerde özellik farkı oluyor diye biliyorum.
Mesela 8 serisi TV'ler 7 serisinden üstündür. 9 serileri de 8 serilerinden özellik olarak mutlaka üstündür. Misal: 7 serisinde 2 HDMI, 1 USB bulunuyorsa, 8 serisinde 2 HDMI, 2 USB bulunabilir.
-
Evet bende senin gibi düşünüyorum , önceki mesajlarda 8960 daha yeni panel felan yazılmış, birazda arçeligin az bilgi vermesinden kaynaklanıyor
Arkadaşlar 65 GGU 9760 A modeli tv de görüntüde taraklanma yada ghosting ne deniyorsa işte ondan var düzeltmek için ayarlar nasıl olmalı bilen varsa yardımcı olabilir mi. Bir de tv de Disney+ uygulamasında izlediğim Homeland dizisinde kumlanma gibi bir sorun vardı sadece bu dizide yapıyordu dijital gürültü azaltmayı açınca gitti garip olan uygulamadaki 4k filmlerde böyle bir sorun yok sadece bu dizide böyle bir sorun vardı. aynı sorunu yaşayan varsa belirtmek istedim.
-
TV yayınları için en ideal görüntü ayarları.
Sizinki 65 inc ama sanırım farketmez. Ayar özellikleri birebir aynı olabilir.
Grundig 55 inc TV için ideal görüntü ayarları:
Resim Modu: Kullanıcı
Dolby Vision: Kapalı
Arka Işık: 50
Parlaklık: 50
Kontrast: 50
Doygunluk: 50
Ton: 0
Netlik: 5
Gama: Orta
Görüntü Modu: Tam Ekran
Gelişmiş Video Başlığına tıklanır. Aşağıdaki ayarlar uygulanır.
DNR: Orta
MPEG NR: Düşük
Dinamik Kontrast: Kapalı
Micro Dimming: Orta
Cilt Rengi: Kapalı
Film Modu: Otomatik
Mavi Şiddeti: Kapalı
Renk Geçiş İyileştirmesi: Orta
Düşük Mavi Işık: Kapalı
Renk Yönetim Sistemi
Etkinleştir: Kapalı
11 Noktalı Beyaz Denge Düzeltme
Etkinleştir: Açık
Yoğunluk: %5
Kırmızı: 50
Yeşil: 50
Mavi: 50
MEMC Başlığına tıklanır. Aşağıdaki ayar uygulanır.
Efekt: Kapalı
-
En kisa surede deneyecegim geri donus icin tesekkurler
Kutuda Dolby Vision ve Atmos ile HDR 10+ mevcut yazıyor. Zaten destekleyen film ve platformlarda Dolby bildirimi çıkıyor köşede. VPI konusu dediğiniz gibi. DTS'e gelince, sesle ilgili menüde DTS DRC diye bir seçenek var, ne işe yaradığını bilmiyorum açıkçası. Keşke üretici firma net bir şekilde verse bütün özellikleri..
-
Merhaba. Yakin zamanda 8 serisi A65 D 895 A model tv aldım fakat şöyle bir sorunum var. Televizyona dsmart ci modulu ilk taktigimda kanallari gosteriyor ve dsmart kanallarini cozuyor fakat televizyonu kapatip actiktan sonra sinyal yok diyor ve hic bir kanali izleyemiyorum. Tekrar modulu sokup takmam gerekiyor. Yapmam gereken bir ayar var mi yoksa direkt servisi mi arayayim?
65ggu9760 Bugün geldi henüz kurulmadı, gelen kutu seninkiyle aynı , galiba sadece çerçeve farkı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X