Şimdi Ara

ArÇeLiK Mp3 ÇaLaRrRr!! HoOoPsS DeDİm!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben creative zen touch 40gb kullanıyorum.. 500 milyon... (radyo-ses kayıt aparatı ile birlikte)
  • e tmm aynı ozellık ondada var.. ama senın makınayıda bılıom onuda kullandım.. bozuldugu için arçeliğe dondum(mecburen yane) ama pişman degılım... senın makınaya gelınce yok ole bı makına gule gule kullanıyosundur inşallah
  • evet kesinlikle... hayranıyım yaa...
  • eveett bılıyorum bu makınayı gusel hoş bı makına tıpı fln manyk ama seste sorun var oda bı kulaklık alınca gecıyo... gusel yane + puan
  • 130 ytl'ye sandısk'in radyolu,ses kayıtlı,usb bellek olarak kullanılabilen 256 mb mp3 player'ı teknosa'da 130 ytl ve psin fiyatına 12 taksit arcelik alacağına onu alsaydın bence kat kat daha iyidir kardes
  • ya hacı ii diyonda benim peder kredi kartını vermıyo.. internete guvenmıyo.. al diyo parası neyse peşin verırız dıyo.. bızım buralardada oyle elektronık alet satan yer cok az.. e mecburen boyle oldu.. ama pişman degılım
  • merak ettiğim için soruyorum dostum o mp3 player bozulunca hangi servise götür diyorlar,buzdolabı servisine falan değildir umarım neyse saka bır yana dostum güle güle kullan

saygılar....
  • saolasın ne diim alıştık esprı konusu olduk ak nese genede saol
  • Zamanında bende de vardı bu canavar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.