Şimdi Ara

Archer ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MaGiCxX

quote:

Orjinalden alıntı: MetoSsS

İ.B. +8

Paper set +9(dex basılı)

Amulet of Dex +1

Dual Elf Ring +1

Dual Silver Earring +1

Elf Belt +1 yada Scorpion Belt +1

Olcak kodummu otutturursun

Abarttınmı sanki

Biraz fazla kaçtı sanırsam
  • archer kullanmak bir sanattır
    öyle her önüne gelen archer olamaz beynin,gözlerin ve elin doğru orantılı olmalı gözüne kestirdiğin varlığa kritik atak yapmak zorundasın ancak o şekilde muhteşem iş çıkartabilirsin ayrıca archerlerde hide vardır ve muhteşem bir pusu imkanı verir sana görünmeyen bir adam sana ok atıyor 1 ok ordan 1 ok arama payı adam yanına gelmeye korkar çünkü 5 li yi yiyeceğini çok iyi bilir ve sen o ara karşındaki priest veya mage ise light feet ile yaklaşıp 5 lileri saydırabilir ya da ıskalamayan takip eden(böyle skill vardı sanırsam)oklarla onları öldürebilirsin başta da dediğim gibi
    beyin,gözler ve eller bunlardaki kombinasyonu yakalayabilirsen muhteşem işler çıkartırsın ister ardreamda ister ronarkta istersen exp te en iyisi sen olursun.
    diyelim cz desin cz kendine güvenen adamlarla dolu ve kendine güvenen adam=bedava np
    o adam yanına kadar gelecektir kendine güvendiği için ve sen en can alıcı skillerini saydıracaksın.o ara adam kaçmak isteyecektir town çekemeyecek hp si tam değil ve sende muhteşem bir range(atış alanı)kabiliyeti var adamın senden kaçma ihtimali çok düşüktür.
    şimdi gelelim char. ına kesinlikle ama kesinlikle para ile char. alma
    1lvl den kasarsan muhteşem deneyimler elde edebilirsin şahsen archerim 41 lvl bir tane var bu bilgilerin çoğunu archer arkadaşlarımı gözlemleyerek ve kendi archerimi kasarak öğrendim
    archer iyi oynanmadıktan sonra ben ona archer demem
    bu arada archer in en kötü yanı,k2 gibi yeteneksiz bir firmanın playeri olmaktır
    şu zihniyet vardır archer=koxper bu yüzden manual bir şekilde kasan arkadaşlarımızın birçoğu ban yemiştir o yüzden kasarken dikkatli ol
    bu arada archer kasılması ve oynanması en zevkli karakterlerden biridir
    umarım yazdıklarım yardımcı olmuştur ve yanlışım varsa lütfen düzeltiniz

bu arada yazmayı unutmuşum rogue/archer itemleri hakkında en ufak bir bilgim bile yok bu konuda özür diliyorum onu da yine dediğim gibi lvl 1 den kasarak oyunu daha çok archeri daha iyi anlayarak dizebileceğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caduceus -- 1 Mart 2007; 21:29:55 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: musti_987

quote:

Bi sonuca warsak ?

ardream için mi cz için mi?

cz

+7 shell set enion bow +7 ile super olursun ben ardream sandım

• 6 archer bi party heal bi de mage sc yoksa 5 archer buffer healer mage gidin townun önüne karşıdaki çok sağlam olmadığı sürece kesinlikle dayanamaz..
  • 64 65 69 hariç diger tum lvl lerde okcuydum(simdi 70im).bu biraz zevk biraz beceri işi.herkes anlamaz.sen kafana gore takıl burda herkes cok bilio zaten!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bi sonuca warsak ?

ardream için mi cz için mi?

cz

+7 shell set enion bow +7 ile super olursun ben ardream sandım

Enion Bow için hemen bişe diyemem ama ilerde neden olmasın.Şu an için Enion Bow yerine İB desek nasıl olur ??

@Caduceus

Saolasın

• Bak kardeş,

bende 70 lvl okçu var ve bu ana charım, şu an 20k npm var daha da yeni başladım np kasmaya diyebilirim.İtemlerime gelince daha evvel de saymıştım ama sana da söylerim.
    Öncelikle 255 e kadar dexe verdim hep hiç hp ye vermedim .Sonra da dex e verme bitince ne varsa hp ye verdim. 70 skili olan dark punisher skili çok sağlam vuruyor vede dex demek zaatehn seriilik demektir bu da şu demek oluyor son vuran np yi alır kuralına göre daha evvel de anlatmıştım bak şimdi uzak çalışmalısın ilk başta.skilleri şu olmalı:

1.sırayı kullanıyorum şu an sadece:

1,sıra:
    light feed
    70 skili dark punisher
    mavi pot
    minor healing
    stix( sintax değil yani) :)
    kırmızı pot.

kullanışı da çok kolay hemen anlatayım:

sol baş parmak z de
    yüzük parmağı 1 de
    orta parmak 2 de
    işaret parmağı 3 de

bu şu demek oluyor.

zzzzzzz ara ara ara
    2 vur vur vur vur vur
    3 pot bass ( bir kere)

zzzzzzz ara ara ara
    2 vur vur vur vur
    3 pot basss

meteor ya da nova geldi----

1 kaç...
    4 heal hela serii oladak devamlı
    3 pot bas

olay bu

boş olduğun zaman da wolf bas

kuvvetli oyuncuya stix at serii ok atmaya başla aynı taktik böyle...

az çalış ben çok np aldığımı biliyorum 70 lvl de

ha bir de şu var cz ye pek gitmem çok nadiren nede olsa assaslar var sakat.
    ama onlara da bir formul buldum o da şu:

2.ci skill sırasına aynen diz sadece dark punisher yerine 5 li ok ve minor yerine 960 heal potu koy 1 kere denedim aldım ama pek de sağlıklı değil.

defansın iyise baskında cz de yani kale önün de iş yapabilirsin ama çok mallice felan yiyorsun.ben en çok o priestlerin attığı kol pazusu şeklinde bişii var kırmızı torment mi ne li bir adı var ondan tırsıyorum.kolay kolay da silinmiyor

ha bir de son zamanlarda lightning atışı olan 65 mi 66 mı ne skilini ekjlemeye başladım o da sersemletiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruiser67c -- 1 Mart 2007; 21:38:43 >

• +7 ib ile falan zor
    anca okcu kule parti olursa iste
    benim lvl 65 ama

rebirth +7 ib bastim 132 ap diezde
    lvl 65 wolflu 1808 ap var

650 --1200 arasinda vuruyorum

birde lvl 70 oldugunu dusun

1900 den fazla atak ve % 300 yerine %350 sikil sen dusun artik

su anda bile benim icin yeterli ama 70 yapicam kismetse

-------
    uzun lafin kisasi lvl 70 den ve itemin saglam degilse vurdugun dmg ler canini sikabilir
     Archer  ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

+7 ib ile falan zor
    benim lvl 65 ama

-------
    uzun lafin kisasi lvl 70 den ve itemin saglam degilse vurdugun dmg ler canini sikabilir
     Archer  ??

LvL yükseltince tabiki +7 ib le durmicam.O hani böle 60 - 63 arası falan

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

+7 ib ile falan zor
    benim lvl 65 ama

-------
     Archer  ??

+7 re ib mi oneeeee

bende +1 re var daha iyisini bulamıyorum ...

• Ben okçu olduğum zamanlar ardream de daha iyi np kasıyorum....

Atağıda ii oluyo okçunun
  • archer lar her zaman tartışma konusu olmuştur iş yaparmı yapamazmı tartışmaları.

bu arada sana video ararken başka bir video buldum archery değil ama ben varım izlerseniz diye koydum 2. vs deki archery benim kessek de kesilsekde koyayım dedim :)

http://www.youtube.com/watch?v=RTCtztv0Iqs archery olan asagıdaki bu benim kesildiğim video acid atan benim sölemesi ayıp:S

http://www.youtube.com/watch?v=J8amIWdAREc&mode=related&search= buda archery videosu

http://www.youtube.com/watch?v=ZR8yNd1gBzE&mode=related&search= buda aynı archerynın 2. video sağlam cocuk ciddi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 1 Mart 2007; 22:39:15 >

• Cb Yi kesinlikle yavsiye ederim.Werdigi Mp ile minor Combo yapabilme sansın war.Benim Andream Charım Şimdilik okçu we 2,3K Mp war.Bildiginiz Gibi okçularda mana fazla dayanmayacagı gibi asaslar gibi fazla minor combo yapamassınız.Kesinlike DD+7 olması lasım.Üzerine de +7Chtin Set.Takıların da saglam olursa Bi de Lwl70Oldugun Zaman Kimse tutamas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Cb Yi kesinlikle yavsiye ederim.Werdigi Mp ile minor Combo yapabilme sansın war.Benim Andream Charım Şimdilik okçu we 2,3K Mp war.Bildiginiz Gibi okçularda mana fazla dayanmayacagı gibi asaslar gibi fazla minor combo yapamassınız.Kesinlike DD+7 olması lasım.Üzerine de +7Chtin Set.Takıların da saglam olursa Bi de Lwl70Oldugun Zaman Kimse tutamas.

okcu ve mınor combo ? nasıl olcak o iş pardon ? okcular atak halinde iken minör basamazlar sadece kacarken ama mp lazım elbette fazla skil kullanabilmek icin minor combo icin değil.
  • ya en iyisi sen asas ol +8 md veya shart al eline baq nasıl np kasıyon
  • bence archer asastan daha iyi np kasar ben bi warrior olarak ronarkta en çok archerlarda korkuyorum yanına yaklaşsan dert yaklaşmasan dert ama asas ta spike atlattınmı o asas bitti demektir
  • Ben 62 okçuyum gayette memnunum, Archer başladım oyuna ve aslada vazgeçmem.
    Serverin en sağlam adamlarını aldığım oldu(vsde değil)
    Bulabilirsen +9 hornx öneririm.
    Hem attack enchant hem 122 ap(ib rebirth+1 119)
    Tabi oyunun en iyi yayı helenid crossbowdur ama bifrost itemi olduğu için bulamazsın.
  • +7 İb
    +7/12 dex Chitin Set
    Kafaya +6 yada +7 Chitin dd
    Elf belt
    Kekuri Ring +1
  • alcan +8 ib üstün ful shell +7 olsun takıların sağlam olsun çok damage vurursun kardeş logosta oynyanlar bilir adı cashbaby ıb + 8 var çok ii kasıo lvl 69 % 86 bizim cafede insanın okçu olası gelio :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_3318

alcan +8 ib üstün ful shell +7 olsun takıların sağlam olsun çok damage vurursun kardeş logosta oynyanlar bilir adı cashbaby ıb + 8 var çok ii kasıo lvl 69 % 86 bizim cafede insanın okçu olası gelio :D

Bizim cafelerde sağlamı geçtim archer yokki.Olsa belki gaza getircekde bizi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.