Şimdi Ara

archermi//asasmı kararsızım yardım edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkez iyi akşam ilk başda 62 lwl asasım var suan 70 gbde param üzerimd hiç bir şey yok saatım 70 gb oldu her neyse sorum su dual +7 shard +7 çhitin set dex+9 takı setmi alam yoksa +7 ib veya +7 çhitin bow +8 fp set dex+9 takı setmi alsam yardım larınızı bekliyorum siz kendi düşüncelerinizi yazıp yardım ederseniz iyi olur.

NOT:SERVER DİEZ

• bence archer 62 lwlde olmuşum buz ok açılmıs al +7 çb +8 fp set ama czde defans lazım sen +7 çhitin set al dex+9 takıalr off manyak olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBturgay

bence archer 62 lwlde olmuşum buz ok açılmıs al +7 çb +8 fp set ama czde defans lazım sen +7 çhitin set al dex+9 takıalr off manyak olur

bencede çok süper olur
  • +7 ib +7 chitin set al. dex+9 küpe dual ve dex+9 belt al. kalan para yeterli ise dex ve hp bonusları olan bi pendant al. yüzüklerde para kalırsa dex+9 al
  • hımm tşk ederim yorumlarınız için ama daha çok yorum bekliyorum ben her cvpdan sonra msj yazmıcam sonra post kasıyon diyolar
  • arkadaş 70 gb param var diyor fb onurcan diezde +7 ib 999 çhitinlerde 15 gb desek takılarda 15 gb desek sana bu 40 gb eder arkadaşın 30 b si kalıyor onada dual +7 shard alsın ozman sıkılınca asas olur
  • asas daha zevkli çünkü okçuda düşman ne kadar uzaklaşırsa okla verceğin zararın azalır 62 skili iyi de öte yandna asas spike ile vurursun ki...daha fazla zarar verir okçudan. bence asas ol yok ben ex kasacam diyorsan 70'e kas.. skılırsan asasa dönersin..
  • bence yanılıyosun astebe neden dersen arkadaşın dual şahrd ve +7 şhell çekmesine parası yetmez asaslarda defans çok önemlidir ama archerlerde defans okadarda önemli değil tabi benim görüşüm bu şahsen ben archerim benim lwl 64 ve hiç asas olmayı düşünmedim çatır çatır np kasıyosun 60 skili ile warriorlara bilene 700 800 vuruyor gerisini sn düşün bir de ib +8 olsa tmm
  • Archer ol
  • elime +7 ib'yok sa başka bir atak vern okmu alam 40 50 gb yetecek kadar varmı bir fikriniz?
  • Benden sana tavsiye archer olma Neden dersen archer iyidir iyi exp kasar rahat edersin fakat bende rahat kastığı için assasken archery oldum gm ler gördükleri zaman adam gibi bakmıyorlar archerlara koxpmu değilmi bakmadan direk banlıyorlar.Archer oldum z skill yaparken banlandım.Oyunun ingilizce bölümüne bu nasıl bir hatadır diye topic açtım baktımki çoğu archer koxp kulanmıyorken banlanmış.Tüm archer olanlar ban yiyor demiyorum.Fakat bigün gelir z skill yaparken ban yersin ve açtıramazsın ne yaparsan yap.Beni yok yere banladılar ve açmayı bırak ticketlara cvp bile vermiyolar
  • bence archer ol cb +7 al chıtın +7 set al bı de dex 9 takı set al tmm dır
  • Asasian Ol Tabiki
    Bu benim fikrim Senin Düşüncen Önemli Tabi
    Nasıl Olsan Senin Charın
  • tmm herkeze çok tşk ederim yorumlarınız için şimdi uykum geldi yatacam herkeze iyi geceler.

EDİT:(KARARIM ARCHER HERKEZE TŞK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crazy_A -- 18 Ocak 2007; 22:03:26 >
  • combo biliosan asas ol..combo bilmiosan okcu ol cunku combosuz cz de np kasman zor...
  • yarın bu topicime silinmezse resmini koyacam şuan herkez yatıyor onun için pazarı pahalıya kuruyolar yarın saat 12 kalmaz çarı dizer size ss gönderirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.