Şimdi Ara

Archia Ogame Yeniden Dogdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet Bi kac gundur oyunda duzenlemeler wardi tema felan bozuktu simdi size

Yeni Temayla
    Yeni İsimle
    Yeni Operatorlerle
    Yeni Serverlerle
    Yeni Baglanti Sistemiyle
    VE YENİ İP ADRESİ İLE BİRLİKTEYİZ

Oyunumuz
    www.archiaonline.com/ogame
    yakında galaxy 2 ve galaxy3le sizlerle olacagiz

teknik sorunlari bugi ve lagi bildirmek icin lutfen pm yani özel mesaj atin eger cok onemliyse biz size msn adresimizi vericegiz

AYRICA AYIN 15 İNDE YAPILACAK CEKİLESE ÖZEL İMPARATORLUK PAKETİ VERİCEGİZ KAZANAMAYANLAR
    ACİLACAK FORUMUMUZDA 10YTL UCRETE BU PAKETİ PAYPALLA YADA POSTA HAVALESİ İLE SATİN ALABİLECEKLER

EWET KARSINIZA

Error
    Invalid cookie (Error 1). Please delete cookies and try again.
    Iniciar sesión

Si el error persiste, trate de contactar a un administrador del servidor. Muchas gracias
    HATA CİKARSA

Iniciar sesión

BUNA BASİN BU İPLER YENİLENDİ DİE VERİOR AMA KAYİT OLDUGUNUZDA TEKRAR BU HATAYİ VERİCEK GENE
    Iniciar sesión

BASICAKSINIZ DAHA SONRA GİRİS YAPTİGİNİZDA BU SORUN GİDECEK İPNİZ KAYITLANACAK

NOT:SPONSORUMUZ PAYLAS-İM.ORG DU OGAME PAYLAS-İM VE PAYLAS-İMİN SİTESİYLE HİC Bİ ALAKAMİZ YOKTUR SADECE BİZİM SPONSORUMUZDUR
    BİZİM FORUMUMUZLA ONLARIN FORUMU AYRIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperia -- 13 Haziran 2007; 13:08:25 >

• Error
    Invalid cookie (Error 1). Please delete cookies and try again.
    Iniciar sesión

Si el error persiste, trate de contactar a un administrador del servidor. Muchas gracias
  • inciar sesiona bas sora jayıt ol tekrar o hatayı vercek tekrar inciara bas sora gir login ol
    tmmdır..
  • eee
    bu oyunun oynuyorum ben saten
    http://ogame.paylas-im.org
    910.000 puanım var ve 3. yüm
    ancak burdada 4-5 gündür düzenleme var
    ve sizin sponsır bölümünüzdede
    paylas-im in forumları açılıyor
    garip bir durum
  • arkadasim scriptin yarisini paylasin sahibi yarisinida ben editledim bu yuzden neredeyse ortak sayiliriz ben ona sponsor oldum o bana sponsor oldu ogame.paylas-im.org baska archia ogame online baska ayri ayri ogameler
    anladinmi
  • ok
    yanlız siz biraz geride kaldınız galiba
    paylas-im ogamenin 400 küsür üyesi var
  • o hic reset atmadi ben edit yaparsan bazi ayarlar yaptim ip miz degisti o yuzden kullanicilari silmek zorunda kaldik normal de bizimde 256 uyemiz wardi ama ip tarayicimiz degistigi icin tum uyeleri silmek zorunda kaldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperia -- 13 Haziran 2007; 13:18:20 >
  • ayrica ayin 15 indeki cekilese kadar kasarsan odul kazanabilirsin 1. olana ÖZEL İMPARATORLUK paketi verioruz bu pakette herseyin son durum oluo
  • Ewet basit bi html forum yaptim ve bunun sitee koydum foruma tiklainca portekizce site cikabilir
    ana paylasim yerimiz
    Anuncios, Politica y Reglas de Ugamela
    bu basliktir ama
    sorunlari
    Soporte & Ayuda
    bu bolumde paylasabilirsiniz
    bisey daha kilitli gibi gozukuor ama kilitli degil mesaj ve cevap yazabilirsiniz hatta konuda acabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.