Şimdi Ara

Archos 1.4 Vision CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Archos 1.4 Vision 4GB FM Radyo + Ses Kayıt MP3/MP4 Player

ingooyu iade edip üzerine farkını ödeyip aldığım archos 1.4 bugün geldi,
    paketi açmak sansa clip+ kadar zor olmadı
    2 aşamalı power on olayından sonra cihaz açılmayınca şarjının hiç olmadığını anladım ve pcye bağladım,bir yandan şarj olurken bir yandan içindeki müzikleri pc hoparlörlerinden dinledim fena şarkılar değiller,kendi müziklerimi de attım ve bir müddet şarjdan sonra cihazı çıkardım.

ekranında müzik çalarken hareketli şarkı ismi, geçen süre, tam süresi,eq hareketleri,kaçıncı şarı/şarkı sayısı,eq modu,kpbs,çalma modu,ses şiddeti,pil göstergesi gibi birçok bilgi var,tuşlar chazın sol ve sağında,ön yüzde tuş yok.

neyse kulaklığını takıp müzik dinlemeye başladım, hazır eqların tümünü denedim ama istediğim gövdeli ses yoktu,iyi ki sansa clip+ yı da almışım dedim, sonra clip+ kulaklığını taktım archos a, meğer tüm günah archosun kulaklığındaymış, kulaklık değişimiyle archos ile de clip+ yı dinlerken aldığım keyfi almaya başladım

sansa clip+ almayı isteyip te bulamıyorsanız,kesinlikle archos 1.4 ü alın derim, üstelik garantili

bu mp3 playerın da ayrı bir başlık hakettiğini düşünüyorum,
    kulübe hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 2 Mart 2011; 20:15:29 >

• merhaba hocam sansa clip araştırırken sizin mesajlarınıza denk geldim nasıl memnun musunuz cihazdan
  • güzeel cihaz ben memnunum ama bu göreceli bir şey ,seni memnun edecek veya etmeyecek şeyler neler mesala
  • benim için flac desteklemesi önemli bir avantaj bugüne kadar hep kıytırık mp3 playerler kullandım ve telefonumun müzikçalarından memnun değilim
  • flac destekliyor
  • cuma akşamı siparişini verdiğim archos 1 vision bugün elime geçti
  • hayırlı olsun,kendi kulaklığıyla dinlersen nefret edersin cihazdan,aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

hayırlı olsun,kendi kulaklığıyla dinlersen nefret edersin cihazdan,aman dikkat

Mrb arkadasım sanırım sansa clip+ ile archos 1.4 'un var, eminin ikisini kıyaslamıssındır aynı sartlarda tabı yanı aynı kulaklık ve sarkılarla; bı kıyaslama yapman gerekırse archos nasıldır cok merak edıyorm. Ben de archos sıparısı verdım yakında elımde olacak fakat elındekı ıkı cıhazı kıyaslarsan merakımı gıdermıs olursun.tskler sımdıden.. ( kulaklık olarak da ilk cıktıgı donem almıs oldugum ve cok begendıgm creative ep630 modelını kaybtmıs olmam ve yenısının ındırıme gırmıs olmasından dolayı kulaklık sparısı de vermıs bulunmaktayım..
  • quote:

teşekkür ederim kendi kulaklığını karedeşime kakaladım zaten. bende kulaklık olarak sony mdr818 ile koss ksc75 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wéndigo -- 15 Mart 2011; 17:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medxr13

quote:

Mrb arkadasım sanırım sansa clip+ ile archos 1.4 'un var, eminin ikisini kıyaslamıssındır aynı sartlarda tabı yanı aynı kulaklık ve sarkılarla; bı kıyaslama yapman gerekırse archos nasıldır cok merak edıyorm. Ben de archos sıparısı verdım yakında elımde olacak fakat elındekı ıkı cıhazı kıyaslarsan merakımı gıdermıs olursun.tskler sımdıden.. ( kulaklık olarak da ilk cıktıgı donem almıs oldugum ve cok begendıgm creative ep630 modelını kaybtmıs olmam ve yenısının ındırıme gırmıs olmasından dolayı kulaklık sparısı de vermıs bulunmaktayım..

elimde ep630 var, geçende hb den 2 adet almıştım ama tizlerini aşırı bulduğum için fazla kullanacağımı sanmıyorum o yüzden clip+ nın kendi kulaklığıyla hem clip+ ve archosu 1.4 ü kendi kazır eq modlarına göre dinledim, cx300 de var ama şu an diğer evde olduğu için kullanamıyorum,
    sonuç olarak clip+ ya da archos arasında ses kalitesi yönünden çok fark yok fakat archosun sesini daha canlı buluyorum,
    ancak archos un şarj süresi olarak dezavantajı var, özellik olarak archosun daha fazla meziyeti var ancak benim için resim ve video hiç önemli olmamıştır mp3 playerlarda, ayrıca clip+nın ekran renkleri vs daha çok hoşuma gidiyor, archosun daha büyük bir ekranı var ancak renk ve karakterler pek iddaalı görünmüyor.

• Tsk ederim yorumlar için, sanırım yarın elimde olacak archos. Acıkcası tahmın ettıgım dogrultuda yorumda bulundun ıcıme su serptın tekrar tskler..
  • Ben amazondan sipariş vermiştim, mymemoryden geliyor, tr fiyatı 100-110 civarında 4gb modelin, amazondan, 60tl'ye geldi, 2 hafta gibi bir sürede.
    Minicik, güzel ekranlı,kullanışlı bir alet, ses kalitesi orta-iyi diyebiliriz. Ama kulaklık çok önemli, panasonic kulak içi kulaklığım var iyi bas alıyorum.
  • hort!
    bu cihaz için yazılım desteği yok mu?
    rockbox equalizer gibisinden?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.