Evet arada kaldım gerçekten. bu fiyat aralığında alınabilecek ürünlerde bu ikisi kaldı sadece. şimdide bu ikisi arasında seçim yapmam gerek ama archos konusunda çok bir bilgim olmadığından (özellik bilgisinden ziyade kullanıcı bilgisi) seçim yapmamda zorlaşıyor. ekranının küçük olması archosun en büyük avantajı. ;Ayrıca tablet konusunda master yapmış bi marka olmasıda avantajına. Hafızası da iyi hoş güzel ama easy padinde ram,işlemci iyi. Benim için ekran kontrastı dokunabilirliği ve ekran kalitesi önemli bu konularda yardımcı olabilecek ve seçimime yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.
Ben Exper EasyPad derim. Donanımı çok daha güçlü.
Archos ülkemizde her ne kadar bilinmese de yurtdışında özellikle mp3, m4 ve son zamanlarda da tabletlerde hayli tutulan bir marka. İkisinin de fiyatı aşağı yukarı aynı ama birisinin markası (Archos) daha üstün geliyor ve fiyatı da diğerine (Exper) göre biraz yüksek kalıyor olabilir. Archos' u aldığınızda sorunsuz bir kullanım konusunda şüpheniz olmaz. Exper' de ise Tegra işlemci ve ram artı olarak görünüyor ama aslolan bu donanımı ne derece kullanabiliyor ? Bildiğiniz gibi her yüksek donanım barındıran sistem stabil bir kullanım sunamıyor. Ayrıca 2. el ipad fiyatları da hayli geriledi, düşünürseniz daha sorunsuz bir kullanım sunacağından eminim. Her ne kadar işletim sistemleri farklılık gösterse de bence iPad, Archos ve Exper' i birebir denemeniz en doğru seçim tercihini kendiniz vermenizde önemli bir etkendir. Kimsenin ağzıyla seçim yapmayın.
çok güzel söylediniz. keşke kendim deneme şansım olsa. archosu gönlümün kaymasının sebebi marka değeri diyelim. ama direk görerek alma şansım yok maalesef internetten de almayı pek istemiyorum. experi çok güzel özelliklerde insanın alası geliyor. Aslında donanımınıda kullandığını söleyebiliriz marka korkutuyo ama yiğidi öldür hakkını yememek gerek :) ipad den daha hızlı internet keyfi sunuyor. ama işte benim birinci sırada baktığım özellik ekran olunca expere elim gitmiyor açıkçası. boyu 7 olsa ama ekranı daha iyi olsa kesinlikle exper alırdım. ipad e gelince ikinci el konusunu hiç düşünmemiştim. ekran kalitesi konusunda oda beni cezbediyor apple ürünlerini sevmesemde. flash özelliğinin olmamasıda çok çok büyük bi eksisi. kafam karıştı yine :) ekranı güzel başka ürün yok mu ki ipad den başka? archosun ki nasılki kullanan gören karşılaştırma imkanı olan var mı?
exper easypad .. donanım olarak 2ye katlar..
Kesinlikle exper easy pad. Donanım olarak çok çok daha iyi
quote:
Orijinalden alıntı: golgeee
+1
+1000
iyi hoş güzel diyosunuz ama donanıma kimse bir şey demiyor. benim sorunum ekran. diğer bir deyişle donanım olarak exper 3yıldız alıyor ise ekran olarak 5 yıldız alan önemli benim için gerçi donanım olarak 1 yıldız alıpta 5 yıldız ekran olsada çok para verilmez ama demek istediğim archos ekran kalitesi nasıldı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme