Şimdi Ara

Archos 70 ve Exper EasyPad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet konusunda uzun süredir araştırıyorum, ancak bu iki tablet arasında kararsız kaldım.

Archos 70 veya Exper EasyPad hangisini alsam bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Birde aliexpress sitesinde bulunan ZT180 seriside oldukça tutulan bir modelmiş.

• Aynı çelişki bende de var dur bakalım cevap yazan olacak mı? 1 aydır inceliyorum forumun tamamını okudum zt 180 modelini diğerleri ile kıyaslama ekran ve kalite olarak exper ve archos çok daha üstün.
    Archos 70 performans anlamında yolda bırakmayan bir cihaz exper hakkında tam emin değilim youtube dan archos 70 yazıp incelemeleri okuyunca gayet başarılı.Benim kararsız kaldığım nokta cihaz taşınabilirlik olarak güzel ancak kitap okumak ve office işlemleri için küçük kalır endişesi içindeyim fiziken inceleme şansım yok bu yüzden tam karar veremiyorum.
    Exper donanım olarak gayet tatminkar ancak büyük.Kütüphanede çalışmaya ara verince bırakıp kalkamazsın yanında taşısan eziyet olur ancak fiyat performans olarak gayet başarılı parasını hakediyor.
    Archos ürünlerinde indirime gitti acaba tegra işlemciye mi geçecekler sorusu geliyor aklıma biraz daha beklemek lazım ancak bu işin sonu yok dur bakalım kafayı yemeden bi şey alabilecek miyim :) ?

• tt82 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Hemen hemen aynı düşünceleri paylaşıyoruz. ZT180 modelini diğerleri ile kıyaslamıyorum ancak, resetive ekranında işimi rahatlıkla görebileceğini düşünüyorum. ancak batarya süresinin kısa olması dezavantaj.

Biraz önce EXPER kullanıcılarının yorumlarını okudum, teknik servisten memnun değiller, ekranın alttan bakınca iyi görünmediğini kalitesinin yetersiz olduğunu söylüyorlar.

Archos ile ilgili ekran konusunda bir şikayet göremedim, video incelemelrde başarılı diyorlar. Ancak archos ta bazı codec ler için ücret istiyormuş. Bu konu android programlar ile çözülür mü çözülmez mi henüz bilmiyorum.
  • Tavsiyem exper easypad yönünde olur , ileriye donük bir ürün almış olursunuz hemde f/p canavarı bir ürün
  • Easypad'inde ekranı beğenilmiyor ve teknik servisi oldukça verimsiz çalışıyormuş, easypad bölümünde bu neviden yorumlar fazla.

Aslında archos'a custom rom atabilecek olsam, bu konuda destek veren yerler olsa, arhcos u düşünmeden alırım. Birde arhcos u Türkiye'ye getiren firmayı bulamadım. Teknik desteklerini öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat_Broke -- 7 Mart 2011; 9:10:40 >
  • Ekran neye göre begenilmiyor ? ipade göre begenilmiyor içinde bildigimiz lcd ekran var , notebooklarda kullanılan o yüzden incelemeni tavsiye ederim görüp inceleyenlerin çogunun aldıgına tanık oldum. servis konusuna gelince bu sorunlar geçici yeni parti mallar geldlginde servis destegide sorunsuz olacaktır.

Arhcos'u begenip Experi duydugun yorumlara göre eliyorsan ben daha birşey demiyorum. Demekki bölümdeki cevapları iyi okumamışsın. Exper bölümünde hertürlü rom destegini de veriyoruz ayrıca buda extra bilgi.
  • Merhaba arkadaslar

Oncelikle easypad kullanan biri olarak su an tabletten mesaj yaziyorum. Ben tum yonleri ile exper easypadi tavsiye ederim. Ekran hakkinda ise sadece yatay kullanirken gorus acisi ipad veya galaxy tab kadar genis degil. Bir kac tane takintili arkadasin kullanmadan yaptigi yorumlari onemsemeyin. Kendiniz gidip bir migrostan inceleyebilirsiniz. Ben ipad ve galaxy tab i inceledim ve kiyasladim. Cok net soyluyorum exper ikisinden de daha yuksek performansli. Dokunmatik ekrabi kapasitif ve cok cok keyifli ve basarili. Bu urunu motorola xoom, galaxy pad2 veya ipad2 ile kiyaslamak daha dogru olur. Asla cin mali resistive ekranli tabletlerle kiyaslamailyin. Bircok ust seviye android telefonlarin 800x480 cozunurlukte bile kasarak oynattigi play station oyunlarini 1024x600 de 60fps ile rahatlikla oynayabiliyorum. Su ana kadar 2 kitap okudum cok keyifli. Ve inanilmaz sekilde 8saate yakin pil omru var. Ayrica turkcell vinn 3g ile internete girebiliyorum.

Son soz. Aralarinda amerika japonya, ingilterede, almanya ve kore vs. Gibi ulkelerde viewsonic, poin of view, advent gibi markalarinda bulundugu yaklasik 7 8 tane uretici firma ayni urunu satiyor. Su anda bu tablete meego, ubuntu gibi farkli isletim sistemleri bile yuklenebilyor. Ayrica bir suru farkli resmi rom ve custom romlar mevcut. Android 3.0 destegi de gelecek.

Not: ayni cihaz yurt disinda daha pahaliya satiliyor

• Cevaplarınız çok işime yaradı, yorumlarınız için teşekkür ederim, ankarada hangi migrosta vardır ki, gidip bir incelesem.
  • Ankamallda ki 5m migrosta bulabilirsiniz, oraya stand kurmuslardi ,hatta ben ordan aldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flat_Broke

Easypad'inde ekranı beğenilmiyor ve teknik servisi oldukça verimsiz çalışıyormuş, easypad bölümünde bu neviden yorumlar fazla.

Aslında archos'a custom rom atabilecek olsam, bu konuda destek veren yerler olsa, arhcos u düşünmeden alırım. Birde arhcos u Türkiye'ye getiren firmayı bulamadım. Teknik desteklerini öğrenmek istiyorum.

Archos'u Türkiye'ye getiren firma Seha Mühendislik'tir. Teknik destek hattı 312 215 36 06'dır. Ankara'daysanız teknik destek hattından randevu alıp ürünü görüp test edebilirsiniz. Ürünü satın almak isterseniz hepsiburada, hizlial, delikarga ve aynigunkargo'dan alabilirsiniz. aynigunkargo'da peşin fiyatına 6 ay taksit ve havaleye %10 indirim imkanları mevcut. hizlial'da ise 500 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye çeki veriliyor. ürün zaten indirimde ve bu kampanyalar daha da cazip kılıyor. aynigunkargo'nun kampanyalı ürün linkini aşağıda gönderiyorum:

http://www.aynigunkargo.com/store/ProductDetails.aspx?productid=87227

Archos'un kalitesini zaten forumlardan okumuşsunuz. exper easy pad'i kullanmadığım için yorum yapmak istemiyorum. Archos'un bir diğer avantajı donanım arızası halinde tamir etmeye uğraşmayıp bire bir değişim yapmasıdır

• Archos'un birebir değişim garantisi cazip kılmaya başladı, uygun fiyatlılarını araştırıyorum, bulunca galiba ondan alcağım.
  • Beyler archos 70de hdmi ve normal usb girişi varmıdır?
  • hdmi girişi mini extra kablo alman lazım 1 adet normal usb girişi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

hdmi girişi mini extra kablo alman lazım 1 adet normal usb girişi var

Evet öyleymiş alırız mini hdmi kablosu yalnız usb girişi sadece pcye bağlamak için kullanılıyormuş.Flash bellek vs. takamazmıyız program varmıdır?
  • usb bellek android sistemlerde fat32 desteklemekte ve belli bir gb sınırı var ancak tam rakam aklımda değil.usb bellke takarak kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

usb bellek android sistemlerde fat32 desteklemekte ve belli bir gb sınırı var ancak tam rakam aklımda değil.usb bellke takarak kullanabilirsin

sağolun ancak normal bir usb girişi yok galiba sadece mini usb var resim veya videolarını seyrettim usb girişi göremedim.
  • 32 GB'a kadar destekliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.