Şimdi Ara

Arctic Cooling MX-4 4Gr/2. Mavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arctic Cooling MX-4 Termal Macun 4Gram/2015-2.MAVİ

Fiyat; Net 29,90TL

Ürün,8.5 W/mK ısı iletimi özelliğiyle birçok ödüle sahip, piyasanın en iyi termal macunları arasındadır.Pro. sınıfta en çok tercih edilen üründür. %100 orijinal ve eski serinin (Gri) revize edildiği yeni ürünlerdendir(Mavi-1.2.seri yeni kutu).

Bu üründen, ara ara ve farklı ortamlarda satmaktayım ve şu ana kadar bir tane şikayet almadım. Resimler gönderilecek ürüne aittir.

İade Koşulları;

Beğenmediğiniz ürünü, vakumlu ambalajını bozmadan, kargo ücretini ödeyerek iade edebilirsiniz. Ürünün sahte olduğunu ispatlamanız durumunda kargo ödemeden iade edebilir ve maddi zararınızı talep edebilirsiniz. Size gelen üründe hasar varsa kargo görevlisine tutanak tutturarak almadan iade edebilirsiniz.

Gönderi Şartları;

Sürat kargo ile gönderi ücreti 3.49TL+KDV'dir, 4 adete kadar ücret değişmemektedir. Detaylar ve kargosuz almak için benimle irtibata geçin.

GG alımlarında kargo firması belirtmediğiniz durumlarda SÜRAT VEYA ARAS KARGO ile indirimli(4TL-5TL) yollanacaktır. Aldığınız ürünün alım tarihinden sonraki işgününde kargoya teslim edilecektir. Aras K., Yurtiçi K., MNG K. ve Sürat K. dışında firma talep etmeyin. Gönderiyi takip etmeyi unutmayınız. Kargo firması belirttiğiniz adreste/telefonda sizi bulamaması durumda ürün bana dönerse, kargo bedeli ödemenizden mahsup edilecektir.

Ürünü alarak iade ve gönderi şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.

Ürünlerle veya gönderiyle ilgili her türlü mesajlarınıza cevap vereceğim. Sorunları iletişimle aşacağımızı unutmayınız.

SAHİBİNDEN Get İlanı
    GİTTİGİDİYOR ilanı
    edit: güncelleme.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 12 Temmuz 2016; 0:21:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cok guzel macun akliniz kalmaz guzel satici iyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onami

Cok guzel macun akliniz kalmaz guzel satici iyi satislar

Çok teşekkür ederim.

• Aras kargoyla almayın benim gibi böyle bir hafta kargonuzu beklersiniz kirlilik için özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaTeRNo

Aras kargoyla almayın benim gibi böyle bir hafta kargonuzu beklersiniz kirlilik için özür dilerim

Estağfirullah, geri dönüş için teşekkürler.
    Sorunlar çıkartsalarda, taşıma için kargoculara mecburuz. Şuan sürat karrgoyla çalışıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.