Şimdi Ara

Arctic Cooling Silentium T2 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa konusunda bir çok tartışma ve yazı okudum.Bir çok kasanın incelemesini gerek yurtdışı gerekse yurtiçi sitelerden takip ettim.

Daha önce CM klasiği olan stacker kullandım,performansı ile ilgili bir sorunum olmamasına rağmen son derece hantal bir kasa olduğu için TT lan moto serisi bir kasa ile değiştirdim.

Tekrar bir kasa almanın arifesinde PSU ve kasa seçimi konusunda ince eleyip sık dokumaya başladım.

Günlerce süren araştırmadan sonra "Arctic Cooling Silentium T2 Pro" modelinde karar kıldım.http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=G0458

Üzerinde gerçek 500 lük PSU var ve seasonic'e özel olarak ürettirilmiş.

Tüm kasaları detaylı şekilde incelediğimde bu model kadar fiyat performans grafiği yüksek başka bir kasaya raslayamadım.400 w lık aopen kasanın bile 170 YTL olduğu düşünülürse.

Bir çok kasa ile ilgili yazıda bu modelin es geçilmesini anlayamadım zira,tek başına PSU bile 240 ytl civarında satılıyor.(seasonic)

Kasa içerisinde tek bir hdd , tek bir dvd yazıcı aynı şekilde tek ekran kartı kullanacağım.Bu bilgilerin ışığında;

Kasa ile ilgili tecrubesi olan,kullanan,inceleme fırsatı bulmuş arkadaşların yardımlarını ve yorumlarını bekliyorum.

NOT:Bilgisi olmayan,dayanaksız ve ilgisiz yorumların ve kullanıcıların gereksiz müdahalelerde bulunmamasını ısrarla rica ediyorum.

Saygıyla kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzZ. -- 17 Ocak 2007; 1:07:08 >

• Kullanan veya inceleme fırsatı olan hiç kimse yokmu?
  • kasa çok hoş power e gelince oda kitetelidir yapısı çok hoş asdece biraz ufak
  • sadece psu yu o paraya alamazsın doğru.. dediğin sistemler için bence uygun üstelik sessiz olması cabası..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.