|
Bildirim
CoolerMaster MasterGel Maker Nano'nun ise termal iletkenlik 11 (W/m-K) geçen sene vatandan 85 liraya almıştım şimdi baktım 150 200 lira diyor.. Ben çok memnun kalmıştım ama Altı üstü bir termal macun için çok para. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
CoolerMaster MasterGel Maker Nano'nun ise termal iletkenlik 11 (W/m-K) geçen sene vatandan 85 liraya almıştım şimdi baktım 150 200 lira diyor.. Ben çok memnun kalmıştım ama Altı üstü bir termal macun için çok para. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 23 Mart 2021; 3:18:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şu spatulanın nasıl kullanıldığını hala daha çözemedim. |
Yıllardır Mx-4 kullanırım, tercih etmemin sebeplerinden birisi 8 seneye kadar kuruma yapmaması. Benim gibi üşengeç, soğutucu sök tak işlerini sevmeyenler için ideal. Aynı olay bunda da varsa tercih edilebilir. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
3-4 sene çok dediniz en kötü 1 yıl sonra yenilenmeli dizüstünde 6 ayda bir yeniliyorum 40 gıram olanından almıştım , bitmesi çok zor tek başına |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6 ay ile 1 senede bir degistirmekte fayda var. Mx-4 u hem islemcim hemde ekran kartimda kullaniyorum suan memnunum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Valla hocam mx-4 ü 3 seneyi geçmiştir sürmüştüm yazın dahi en ufak bir problem yaşamıyorum soğutmada tabi sıcaklık değerleri kış ayları gibi değil ancak anormal değerlere de çıkmıyor. Yani senede bir yenilerseniz hep %100 verimde olmuş olur ama bugüne kadar senelerce hep bu sürelerde kullandım. |
kısa vadede yenilemem aslında dizüstüne güvenmememden dolayı 2013 yılından beri aynı dizüstü , tek fan , bu fanında performansı illaki yavaşlamıştır ona istinaden termal macunu sık yeniliyorum hemen fark ediliyor zaten sıcaklıktan , az sürmemekte lazımmış , az sürdüm baktım aynı değerler , sonra kökledim macunu boşta iken 50 derecelerde çalışıyordu , şimdi 35-40 arası takılıyor yükte iken 70 üstüne çıkardı ve bazen kasma yapardı , şimdi 60-65 arası ve rahat çalışıyor |
|
|
arkadaşlar bu arctic mx4 2019 editionlara sahte diyorlar n11de satılanlara falan. Ben geçen sene almıştım. Sahte mi değil mi anlama yöntemi var mı? Macun biraz daha koyu arcticin kendi videosuna göre. Arkadasındaki çekiliş barkodunu okutun demişler okuttum çekiliş sayfasına gitti direkt |