ekran kartım ses yapıyor diye gittim bu fanı aldım. arctic cooler silencer 5 rev2 mi ne adı. %100 haricinde hangi hızda çalıştırırsam çalıştırayım trrrt trrrt trrrt diye takılma gibi bir şey yapıyor. bu fanı kullanan arkadaşlar siz de böyle bir şey olur muydu? %100 e getirip çalıştırdığımda bu ses kayboluyor ama o zaman da fan çok ses yapıyor. normal mi? bi de ikinci bi konu: anakartım epox 9npa+ ultra, chipset fanı çok ses yapıyordu. kablosunu çekip kapattım. bi süredir bu çekilde kullanıyorum ve bir şey olmadı. bunun bi tehlikesi olur mu?
ekran kartın ne? ben bayağı silencer kullandım ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım?
ayrıca nf4 çipseti oldukça ısınır o kabloyu oraya derhal takmanda büyük fayda var
ekran kartım safir x800gt
sorunumu fana ekran kartından değil de kasa fanından gelen powerı bağlayarak hallettim ama şimdi de fan sürekli en yüksek ayarda çalışıyor. bi de şimdi eğer kasa fanı takmak istersem ona power supplydan nasıl elektrik alacağım? bilen var mı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme