Şimdi Ara

Arda Galatasaray formasıyla dalga geçiyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Formayı beğenmeyebilir küfür edebilir hadi bunu geçtim buda bana göre yanlışta, orda üst düzey bir yönetici var bunların hiç mi birbirlerine saygıları yok en azından yöneticinin yanında adam akıllı dur. Sanki Arda efendi takımın patronu yöneticiyi bile iplemiyor kendi klubüne sövüyor. Kusura bakmayın da amatör küme takımının oyuncusu bile yapmaz bunu. Galatasarayın bu duruma gelmesinin nedeni açıkca görülüyor. Klup için profesyonellik bitmiş.
  • az bile söylemiş.. haklı arda,gsyi sevmese zaten umurunda olmazdı forma rengi vs..
  • İlk etapta haklı bir davranış gibi görünüyor ama kameralar önünde söylenmesi maalesef çok çok kötü.
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=124845627591949

ben fenerli olarak zamanında o formayı hakkını vererek ıslatanlara yazık diyorum..
  • işte sözde GALATASARAY kaptanı varın siz düşünün Galatasaray'ın ne durum içerisinde olduğunu.

sanane lan hıyar forma renginden çık topunu oyna
    quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

İlk etapta haklı bir davranış gibi görünüyor ama kameralar önünde söylenmesi maalesef çok çok kötü.
  • yakışmamış.
  • neden yakışmamış sözde BÜYÜK KAPTAN'a herşey yakışır

sonra millet soruyor Lincoln, Elano neden oynamıyor (Ayhan, Arda, Sabri önderliğinde) daha önce (H.Şükür, Hasan Şaş , Hakan Ünsal önderliğinde) gibi adamlar alsınlar önlerine dalga geçsinler sonra neden oynamıyorlar böyle bir kaptan önderliğinden arkadaşlığın ''0'' olduğu bir takımda fazla bile oynadılar.
    quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

yakışmamış.
  • Yahu ortada kamera ekip ekipman yokki. Dangalağın bir tanesi almış aklınca artık kimse o ki klübün içinden biri gibi gözüküyor, kendi el kamerası ilemi yoksa cep telefonu ilemi çekmiş görüntüleri basına vermiş sonra malzeme olsun diye art niyetli.

Arda ya gelirsek te ağzına sağlık, sonuna kadar doğruları söylemiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

İlk etapta haklı bir davranış gibi görünüyor ama kameralar önünde söylenmesi maalesef çok çok kötü.
  • Haklı gibi geldi bana.
  • yerden göğe kadar haklı söylemler.
    mor forma ile penbe forma ile az mı dalga geçtik.
    dert o değil de böyle bir görüntü madem vardı neden sezon sonuna kadar beklettiniz.
    tam ardanın gitmesi sözkonusu iken nedir bu böyle !
    kaldıki sadece arda değil ayhan da faşo renkler diyerek formaların takım tarafından da sevilmediğini kanıtlıyor.
    görüntüleri ağır çekimde arka fonda gerilimli bir müzikle verince başka anlam mı çıkarmamız gerekiyor.
    gs taraftarının ardayı linç etmesimi gerekiyor.
    arda haklı, forma renkleri iğrenç.
    esas delikanlılık esas habercilik bu görüntüleri çeken ve yayına verenleri de bi satır ile yayınlayın bide onları görelim.
  • HAKLI formalar için her türlü eleştiriyi yapabilir beğenmeyebilir her türlü sözü söyleyebilir çünkü TARAFTAR = MÜŞTERİ ekmeğinden arttırdığı ile verip alıyor formayı
     Arda Galatasaray formasıyla dalga geçiyor.

HAKSIZ Sen o bandı koluna takıyorsan, o formayı sırtına geçiriyorsan, yıllık 2.5milyon euro ekmek parası kazanıyorsan GALATASARAY'a karşı belli sorumlulukların vardır ve HAKSIZSIN arkadaş en önemlisi YAKIŞMAZ !

quote:

Orijinalden alıntı: Web King

Haklı gibi geldi bana.

• takım kaptanları futbolları ile medyaya malzeme vereceğine böyle küfürler ile malzeme oluyorlar sonra suçu ...erefsiz medya diye ağlaya ağlaya prim sağlamaya çalışıyorlar...

sen adam akıllı takımım ne durumda bu sezon takımı nereye taşıyacağız diye düşüneceğine takım kaptanların ile konuşacağına formaya sallıyorsun !!!

ve o renklere saydıran BÜYÜK KAPTAN ARDA'nın günlük yaşamında tercih ettiği renkler ile çelişkiye düşüyor !!!

quote:

Orijinalden alıntı: zurna

yerden göğe kadar haklı söylemler.
    mor forma ile penbe forma ile az mı dalga geçtik.
    dert o değil de böyle bir görüntü madem vardı neden sezon sonuna kadar beklettiniz.
    tam ardanın gitmesi sözkonusu iken nedir bu böyle !
    kaldıki sadece arda değil ayhan da faşo renkler diyerek formaların takım tarafından da sevilmediğini kanıtlıyor.
    görüntüleri ağır çekimde arka fonda gerilimli bir müzikle verince başka anlam mı çıkarmamız gerekiyor.
    gs taraftarının ardayı linç etmesimi gerekiyor.
    arda haklı, forma renkleri iğrenç.
    esas delikanlılık esas habercilik bu görüntüleri çeken ve yayına verenleri de bi satır ile yayınlayın bide onları görelim.

• İlk videoyu izlediğimde bende hak verdim ama biraz önce haberlere bakarken birde ne göreyim, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Not:Fotoğraf dün çekilmiş

http://magazin.milliyet.com.tr/pembeli-arda-beni-utandiriyorsunuz-/magazin/magazindetay/18.04.2011/1379208/default.htm

• iyi demiş bende sövdüm bu sene bu formaya geçen sende mora
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

İlk videoyu izlediğimde bende hak verdim ama biraz önce haberlere bakarken birde ne göreyim, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Not:Fotoğraf dün çekilmiş

http://magazin.milliyet.com.tr/pembeli-arda-beni-utandiriyorsunuz-/magazin/magazindetay/18.04.2011/1379208/default.htm

Foto çıkmadığı için tekrar alıntıladım.

• O pantolonu giyen bizim kaptanımız olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Neyseki lanet adidasla sözleşme fesh edildi nike hollanda süper işler çıkartacak bu sene

işte bir cahil daha. formayı adidas seçmiyor klüp seçiyor, hatta gsstore yetkili aslı hanım seçiyor, adresinide vereyim istersen

nike sanki çok şahane forma yapıyormuş gibi sevinenler var birde, bizimkilerde kafa yokki yıllardır liverpool formasının yarısı kadar güzel bir forma göremedik
  • ne var bunda pantolan işte, pembe gömlek giyen var keza kravatta var ne var bunda
  • niye giyemez BÜYÜK KAPTAN o istediğini giyer.

sonra formasına saydırır artist...

sonra ...erefsiz medya diye ağlar...

sonra şakşakçı taraftar çıkar 2 ağlar 2 Büyük kaptan çeker

sonra adım ardinho olsa şimdi şurdaydım diye sallar

eyyyy ardinho!!!

topalinho bile 2.lig'den geldi 5 milyon euro'ya gitti valencia'ya neden bir topalinho bu kadar medyaya malzeme vermiyor bak gitti paşa paşa evlendi düzenli bir hayat yaşıyor efendi gibi işini yapmaya çalışıyor demek ki iş insanın kendinde bitiyor.

medyatik olmak istiyorsan kendini pazarlarsın medya seni yazar çizer prim yaparsın boy boy resimlerin videoların çıkar reklam yaparsın sonra bir güzel medyaya sallarsın ....erefsizler bunuda yazın diye artistlikler yaparsın.

bunlar ucuz numaralar bunları sosyoekonomik düzeyi ve sosyokültürel seviyesi düşük kişiler yer ama belli bir ekonomik gelire eğitime sahip insanlara yutturamazsın bu ucuz numaraları!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

O pantolonu giyen bizim kaptanımız olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

şu.

Şımarık...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.