Şimdi Ara

Arda Ka ile girin beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

quote:

Orijinalden alıntı: HeaLx2

Westte adc oynayan silver arkadaşları gold yapabilirim ama accontunu üstüme yapması lazım XDXD

Gold yap beni noobum AL BENİ AL ... (videosu geldi aklima)

Gold olmak çare değil. Ya gerçekten kötü oynamıyorum. Ama oyun taşımak için illa 12-1-6 mı oynamam lazım son oyunumdaki gibi ahri ile. Golddum not botlane dedim girince, last pickim botlane bıraktılar tamam dedim girdim. Yanımdaki ile fb aldık falan herşey güzel. Mid'de nidalee seri ölüp herkese flame yapmaya başladı. Oyunun beli doğrulmadı zaten ondan sonra. 20 dakikada 0-9 bitiren bir Gold elo nidalee düşünün. Yenildik.

Not : Adamın ismi "Raging Nidalee" ciddiyim.

Ciddi deilim la ben mutluyum silver 2 de bide elo boost yapanlar (dh de)banlaniomus ole diolla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 7 Mayıs 2013; 0:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elo boost yapılır skin karşılığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcwk

TR'de support oynuyorum, takima gore pick yaparim. Bronz 1 serideyim, duo girmek isteyen arkadaslar ekleyebilir.

ID: KIM Squirtle (adc'm universite sinavina girecek:D)

Nickim SauRoys trdeyim bende Bronz1 deyim . Adc sup solp mid oynarım.

• quote:

TR'de support oynuyorum, takima gore pick yaparim. Bronz 1 serideyim, duo girmek isteyen arkadaslar ekleyebilir.

Hocam bende benimle duo girebilecek supp arıyorum isterseniz benle golda çıkana kadar girebilirsiniz.Nick: Prototp ayrica match history op olabilir siz ona aldanmayın son olarakta raidcalla gelebilme imkaniniz olurmu yaş bizim içinde önemli değil önemli olan saygı ve flame yapmadan
    oynamak
    Not silver ligindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prototp -- 7 Mayıs 2013; 15:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prototp

quote:

Hocam bende benimle duo girebilecek supp arıyorum isterseniz benle golda çıkana kadar girebilirsiniz.Nick: Prototp ayrica match history op olabilir siz ona aldanmayın son olarakta raidcalla gelebilme imkaniniz olurmu yaş bizim içinde önemli değil önemli olan saygı ve flame yapmadan
    oynamak
    Not silver ligindeyim

Yaş 16 ama oyunumu ve tavırlarımı görüp yorum yaparsanız daha iyi olur. RC kullanırım. Ekipmanlarım Razer deathadder ve goliathus, klavyem G-510. Oyunu ciddiye alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: issen03

quote:

Orijinalden alıntı: Arda Ka

elo boost yapılır

bronz 4 ü bronz 1 yap hesabımı satıp en saçma online oyunlara başlıyacağım

istersen ben yaparımda bronz 1 hesabı satamazsın
  • lolcülerin dikkatine elo boost makinesi ayağınıza geldi.Gold daymınd çelıncır yapılır hesabınız 5 dk içinde teslim edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runato -- 7 Mayıs 2013; 18:53:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.