Şimdi Ara

Arda Turan'a yapılan haksızlıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rosicky bu sene 20 dakika oynadı ama Çek cumhuriyetinde izle bi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizin firmaları ardanın transferine destek olana kadar türk futboluna alt yapılara destek olsaydı ardayla top diye oynayacak futbolcular yetişirdi.
  • Ya Türk topçusunu tanımasak yiyeceğiz, 6 ay oynamadı tamam ama bu 6 aylık süre zarfınca ne yaptı ? Arkadaşları ile ps4, bol bol reklam falan filan.
  • ardanın gerçek yüzünü insanlar yavaş yavaş anlıyor
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Peki hangisine sürekli olarak yeteneksiz olduğu sponsor transferi olduğu ima ediliyor?Hangisi bir ülkeden çıkan tek büyük kariyere sahip futbolcu?Ya Arda zamanında sex yaptığı için kötü oynadığı ima edilmiş biri siz neyden bahsediyorsunuz?Amerikada da eleştiri vardır ama saygı daha önce gelir.
  • Demekki adam messi gibi olsa milletin yüzüne tükürür artık
  • 2008 dışında senelerdir milli takımda 1 maç iyi oynamadı. Kariyerini yemişim bana bir faydası var mı? Yok.
    Bir daha milli formayı asla giymemelidir o taraftara yaptığı artistliklerden sonra. Bu işin fb gs rekabeti ile alakası yok. Stadta gs'liler bile yuhaladı adamı. Ayağına gelen her topu eziyor kilo almış çuval gibi olmuş. Gitsin ispanyada ne hali varsa görsün.
  • raunk kullanıcısına yanıt
    Ne yaptı bu ülkeye hangi saygısızlığı yaptı ne çabuk unuttunuz iki kişi küfür etti diye stadı terk edenleri.Bu adam ne yaptı ıslıklanınca.Selçuk bile Gsda stadı terk etmek istedi.Volkan şen ağlayarak çıktı peki ne yaptı bu çocuk o taraftara
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Ne yaptı bu ülkeye hangi saygısızlığı yaptı ne çabuk unuttunuz iki kişi küfür etti diye stadı terk edenleri.Bu adam ne yaptı ıslıklanınca.Selçuk bile Gsda stadı terk etmek istedi.Volkan şen ağlayarak çıktı peki ne yaptı bu çocuk o taraftara

Son maçta yaptığı ortada daha ne yapacak.Bizi eleştirmeyin yoksa biz üzülürüz diyen bu adam değil mi?Eleştiri istemiyorsan gelme milli takıma zaten bir halta yaramıyon.
    Birde diğerlerinin yaptığını unutmadık hele o selçuĞun formasını yere atmasını unutmadık.
    Olayların ardada yoğunlaşması adamı sürekli tv de görüyoruz üstelik takımın kaptanı.üstüne verdiği saçma sapan roprtajlar.
    Arda zaten bizi satarak gitmişti ispanyaya ona rağmen desteklerdim ama artık kabak tadı verdi bu arda.

• raunk kullanıcısına yanıt
    Hıı anladım kuyruk acısı var.Arda bir ömür Gs'da kalmalıydı.Gitti ya hain.
  • quote:

Orijinalden alıntı: largo21

Hıı anladım kuyruk acısı var.Arda bir ömür Gs'da kalmalıydı.Gitti ya hain.

Ne alaka la ona rağmen destekledim diyorum.
    Arda bir ömür gs de kalmalıydı falan da demedim adam gibi gidebliridi.
  • rte de işin içine girmiş, girmese şaşırırdık aslında :D

paralele bağlarlar yakında bunu

bi eleman daha demişti o geldi aklıma, başkalarına küfür edilirken nerdeydi bu savunma timi ? yandaş oyuncu olunca mı değere bindi. acundan tut rte ye kadar herkes girdi işin içine
  • Ardanin ozelligi ne abu?ciddi soruyorum
    Hani alexe teknik
    Meloya hirsli
    Markovice süratli diyoruz,ardanin en belirgin ozelligi ne? Koca kalçası mi?

• Arda ben oldum dediği gün kaybetti. Karakteri, Egosu vs konuşmaya gerek yok insanlar parayı makamı mevkiyi görünce şımarıp değişebilir. Ama ben artık oldum deyince Futbolu bıraktı benim gözümde. Gitsin Acun abisiyle Oğulcan Enginle pes fifa oynasın

• 6 aydır top oynamıyo diyenler bu adam hiçmi
    antremana çıkmadı 6 ay ayağına topmu değmedi ben 15 dk koştuğunu görmedim 6 ay oynamayınca hiçmi koşulmuyo oyun zekası daralıyo bukadar olmaz forumunu nasıl koruyamıyo köşebaşındaki spor salonlarındaki adamlar bile forumunu korurken arda barça gibi imkanlara sahip bi kulüpte nasıl hantal kalabiliyo anlamış değilim dokunsan yıkılıyo adam boşa savunmayın. Bu adam oynuyosada parasını alıyo oynamam demez siz boş konu açmaya devam.

• evet zaten futbol öyle bir şey zaten.spor salonunda çalışırsan bile olur.Futbol sadece düz koşu işi ya koşsun di mi koşu bandında o bile yeter :) Esas siz boş konuşuyorsunuz hadi beni geç hiç mi eskiden futbol oynamış futbolcuların yorumlarını izlemiyorsunuz.Maç ritmi maç ile form tutmak ayrı şeydir üzerine basa basa söylerler.Arda ayrıca yanlış yerde oynatıldı(Bana kalsa hiç oynatılmamalıydı) adamı dinamik olması beklenen en fazla form seviyesi isteyen kanatlara koydular.Böyle bir saçmalık yoktu.Arda eğer illa oynatılacaksa Kenarlarda Olcay İsmail,GG Volkan şen çiftleri kesinlikle olmalıydı çünkü onlara verecekleri paslarla belki bir nebze de olsa açığını kapatırdı.Ama sen Mehmet Topalı stopere koyar orta sahada Mehmet Topalı kullanmazsan Orta saha dağılır bir de üstüne zor ama bir şekilde orta sahadan çıkan paslarda da Arda karşısında İspanyanın sağlam kanatları arasında tabii ki ezilir.

Arda elinden geleni yaptığı konusunda herkes hem fikirdir herhalde adam Barçada süper burada kötü oynamadı sonuçta.Eee o zaman ne bekleniyor adamdan?Oynatmasaydı kardeşim Fatih Hoca.Ne dedi Hırvat maçından sonra bu form düşüklüğü değil bir maçlık kötü oynama dedi.Bunu bile göremeyen teknik adam yuhalanmıyorken tek suçlu arda.Ayrıca bana bu takımda süper oynayan bir oyuncu söylesenize.Hakan bence Ardadan bile kötüydü o neden ıslıklanmıyor?Çünkü mesele futbol değil çünkü bizim ülkemizde başarılıysan kıskanırsın düşmek için elinden geleni yaparlar düşünce de herkes saldırır.

• Ya kardeş suarezde kaç ay oynamadı döktürdü gelince uzun uzun boş yazmışsın amacın ne anlamadım bak 90 dk demiyorum 15 dk ya 15 dk boş konuşma onun için balonun teki arda atletico defans yaptığı için anlaşılmıyodu zaten reklam transferi konusmaya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.