Şimdi Ara

Arda Turan: Bekle Beni İngiltere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
17.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleceğin hasan şaşı. Her sene gs de böyle bir oyuncu şişiriliyor sonuç hep aynı. Nerede Cafercanlar, uğurlar, aydınlar ??

Hatta Sabri süper yıldız olacaktı şimdi kalburüstü bir sağ kanat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

he canım hee
    quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Yaa nedir bu KAdıköy KAdıköy Eğer biraz Futboldan anlayan biri varsa GS ın Her zaman orada Fenerden iyi otynadığını görür (Son maç hariç) Ben ne zman izlesem hep biz daha iyi oynuyoruz Baskılı oynuyoruz Bizim forvetler kaçırıyor Sizinkiler bitane atıyor kazanıyorsunuzzz Yani Öle sanki boğarak Cemennem gibi bi atmosfer yaratarak yenmek filan yok Sadece skor galibiyeti Bilmiyorum ama Heralde Kadıköyde iyi oynamamız Oranın zemininin iyi olmasından mı kaynaklanıyor bişeyler var ama çözemedim

Alp Son maç hariç be yap bi kıyak

• quote:

Hoca galiba senin Türkçe'n zayıf. Hangisi doğru sen seç:

A) Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi
    B) Ahmet Genç vardı-Şimdi baba-oğul gibiyiz- ‘Seçmeler doldu’ dedi

***Bunlardan hangisi senin dediğin anlamı taşıyor söyler misin?

quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

quote:

orası benım de dikkatımı cekti
    "adını vermek istemiyorum, hüseyin abiydi sanırım"
    quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: laluk

İsmini hatırlamıyorum ama galiba İlker Aktaş diye bir avukat yanıma geldi, ‘Adın ne, hayâlin ne?’ gibi sorular sormaya başladı. G.Saray’dı tek hayâlim o sıralar. ‘G.Saray’da tek idmana çıkayım yeter’ dedim. ‘Tanıdıklarım var’ dedi, isim verdi. Biz de gittik, seçmeler varmış. Şimdi baba-oğul gibiyiz,

bu kısmı okuduktan sonra gerisini okumaya gerek kalmıyor

Türkçe hocanız kimdi sizin

"İsmini hatırlamıyorum ama galiba İlker Aktaş diye bir avukat yanıma geldi, ‘Adın ne, hayâlin ne?’ gibi sorular sormaya başladı. G.Saray’dı tek hayâlim o sıralar. ‘G.Saray’da tek idmana çıkayım yeter’ dedim. ‘Tanıdıklarım var’ dedi, isim verdi. Biz de gittik, seçmeler varmış. Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi"
    baba oğul gibi oldukları Ahmet Genç Yani orda virgül var tabi ne işe yaradığını bilmiyorsanız o başka

alp ben (c)yi seçiyorum.

kazandım mı? sınavı

• peki be seni mi kıracaz
    quote:

quote:

he canım hee
    quote:

Yaa nedir bu KAdıköy KAdıköy Eğer biraz Futboldan anlayan biri varsa GS ın Her zaman orada Fenerden iyi otynadığını görür (Son maç hariç) Ben ne zman izlesem hep biz daha iyi oynuyoruz Baskılı oynuyoruz Bizim forvetler kaçırıyor Sizinkiler bitane atıyor kazanıyorsunuzzz Yani Öle sanki boğarak Cemennem gibi bi atmosfer yaratarak yenmek filan yok Sadece skor galibiyeti Bilmiyorum ama Heralde Kadıköyde iyi oynamamız Oranın zemininin iyi olmasından mı kaynaklanıyor bişeyler var ama çözemedim

Alp Son maç hariç be yap bi kıyak

• ne yani şimdi arda cümle kurma özürlümü sana göre
    konu ile alakasız şeyler yazmakta üstünüze yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanamichi -- 3 Ekim 2006; 19:11:59 >
  • quote:

orası benım de dikkatımı cekti
    "adını vermek istemiyorum, hüseyin abiydi sanırım"
    quote:

quote:

İsmini hatırlamıyorum ama galiba İlker Aktaş diye bir avukat yanıma geldi, ‘Adın ne, hayâlin ne?’ gibi sorular sormaya başladı. G.Saray’dı tek hayâlim o sıralar. ‘G.Saray’da tek idmana çıkayım yeter’ dedim. ‘Tanıdıklarım var’ dedi, isim verdi. Biz de gittik, seçmeler varmış. Şimdi baba-oğul gibiyiz,

ha ha ha nede komik insanlarsınız
    Sizin de bir ARDAnız yok diye ne çok kıskanıyorsunuz yaw
    konu ile alakalı söyleyecek sözünüz yokmu bak arda İngiltereye gidecem diyor
    illa birşeyleri eleştireceksiniz yani

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Geleceğin hasan şaşı. Her sene gs de böyle bir oyuncu şişiriliyor sonuç hep aynı. Nerede Cafercanlar, uğurlar, aydınlar ??

Hatta Sabri süper yıldız olacaktı şimdi kalburüstü bir sağ kanat.

Her sene getirdiğiniz dünya yıLdızLarından daha faydaLı oLduğu kesin
  • arda'dan farkın olmadıgı kesin hatta daha kötüsün ki yukarıda dogrusunu söyledıgımız halde yanlışı savundun. ama arda'ya lafım yok sokak cocuguydum demiş eleman.
    Bu arada Arda iyi topcu da daha bir kaç fırın ekmek yemesi lazım. yeter ki bitirmesinler sans versınler. Bak kerim çatır çatır oynuyor. Olcan Alex yuzunden, Can Lugano yuzunden forma bulamıyor maalesef. bu cocuklara ya sans verılsın ya da izin verılsın baska yerde kiralık oynasınlar.
    quote:

ne yani şimdi arda cümle kurma özürlümü sana göre

• İnşallah .Valla haklı çıkarsın inşallah takımının 2adet şampiyonluğunda ÇOK BÜYÜK rol oynamış,Avurupa maçlarında bir dönem çok başarılı olmuş,milli takım dünya 3. sü olurken takımın yıldızı olmuş oyuncu olur inşallah.tabi daha fazlası da olursa kabulümüzdür
    quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing
    Geleceğin hasan şaşı.
  • quote:

ne yani şimdi arda cümle kurma özürlümü sana göre

cümle kurma özürlü değil

daha konunun başında çelişkiler içinde anlatmaya başlamış kendisine nasıl inanalım

diğer konuda ise zaten daha öncede söyledik şımarmazsa kesinlikle çok başarılı olacak
  • quote:

quote:

Arkadaşım galiba Dogan medya yayınlarını okuya okuya nasıl montaj yapılacagını öğrenmişin.Niyetin dogru olsa alıntın şöyle olurdu.Hatta niyeti gectim imla bilgin olsa yine anlardın dogrusunu.Neyse aşagıya alıntı yaptım.İyi oku senden alıntı yapan arkadaşlarda okusunlar yazıktır bilmiyorlar...

quote:

Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi. Çok da sert gözüküyordu, aslında hiç öyle değildir. Neyse ‘Bir form doldur bakalım’ dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyjack -- 4 Ekim 2006; 13:06:12 >

• ba ba ba ba ba.
    yukarıya bak, senın yazıdıgına göre yazıyorum ben de. hangisi dogru sen sec:

quote:

A) Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi----senın savundugun
    B) Ahmet Genç vardı-Şimdi baba-oğul gibiyiz- ‘Seçmeler doldu’ dedi----olması gereken

****yazık ki sen de bılmıyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: skyjack

quote:

quote:

Arkadaşım galiba Dogan medya yayınlarını okuya okuya nasıl montaj yapılacagını öğrenmişin.Niyetin dogru olsa alıntın şöyle olurdu.Hatta niyeti gectim imla bilgin olsa yine anlardın dogrusunu.Neyse aşagıya alıntı yaptım.İyi oku senden alıntı yapan arkadaşlarda okusunlar yazıktır bilmiyorlar...

quote:

Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi. Çok da sert gözüküyordu, aslında hiç öyle değildir. Neyse ‘Bir form doldur bakalım’ dedi.

• quote:

ba ba ba ba ba.

quote:

A) Şimdi baba-oğul gibiyiz, Ahmet Genç vardı ‘Seçmeler doldu’ dedi----senın savundugun
    B) Ahmet Genç vardı-Şimdi baba-oğul gibiyiz- ‘Seçmeler doldu’ dedi----olması gereken

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala pişkinlikle konuşuyosunuz bir defa bir cümleyi ortadan bölüp koymuşun böyle bişey olabilir mi ? Eger o ifade diger cümleye ait olsa en kötü ihtimalle nokta ile biterdi ama virgül var ama siz sivri zekalılar tam virgülden ayırıp bir de dalga gecmeye çalışıyosunuz yazık.En azından yanlış gördük deyim uzatmamak var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyjack -- 4 Ekim 2006; 13:15:16 >

• quote:

e ropörtajın içinde başlıktaki gibi dinlemem falan yazmıyor? anlaşılan gazete yorum eklemiş kendince. gelsin bakalım kadıköye gs forması ile.[8D]
    quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Ben öyle Kadıköy filan dinlemem

* Bir de F.Bahçe’yi 5-3 yenip G.Saray’ın şampiyonluk yolunu açtığınız maç... Orada da iyi oynamıştın. G.Saraylı olarak F.Bahçe maçına ekstra bir hazırlık yapmış mıydın?
    “Ufaktan birşey vardı tabii. F.Bahçe’ye kim olursa olsun, gol atmak ister. Ama şeye inanmıyorum, F.Bahçe Kadıköy’de adamı boğar, öldürür inanışına. Kimse kimseyi öldüremez öyle kolay. Çıkarız aslanlar gibi oynarız, gerekirse de yeneriz yani.”

her futbolcunun özgüveni olmalı, helal olsun çocuğa

Arda Turan: Bekle Beni İngiltere

Arda da gider FORMASINI giyer ASLANLAR gibi oynar.Golünüde atar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***imp*** -- 4 Ekim 2006; 13:24:28 >

• quote:

quote:

ba ba ba ba ba.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hala pişkinlikle konuşuyosunuz bir defa bir cümleyi ortadan bölüp koymuşun böyle bişey olabilir mi ? Eger o ifade diger cümleye ait olsa en kötü ihtimalle nokta ile biterdi ama virgül var ama siz sivri zekalılar tam virgülden ayırıp bir de dalga gecmeye çalışıyosunuz yazık.En azından yanlış gördük deyim uzatmamak var.

hoca biz bıraktık sen bizi bırakmıyorsun

• yok abi benım de bırakmaya nıyetım yok aslında ama pes ettım, virgulü gectim, adam cumleyi yanlış yree koymuş bee. dogrusunu B şıkkında verdim.
  • quote:

Oruc beni gerdi galiba
  • quote:

quote:

Oruc beni gerdi galiba

son nokta
    arda şımarmazsa ve böyle gelişerek devam ederse çok büyük topçu olacak

ama öbür türlüde olsa yinede cümlede hata var neyse

• Hocam cümlede hata var tamam ama şöyle düşünmek lazım.Bu adamlar röpörtajda normal konuşuyolar gazeteci sonra bunu kasetten yazıya aktarıyor.Normalde konuşurken böyle devrik cümleler veya hatalı cümleler kurman cok normal.Ama röpörtajın daha sonra gazeteci tarafından yazıya doğru şekilde aktarılması gerekir.Bu yazıda gazetecimiz bunu yapmamış.Neyse zaten bizi futbolu ilgilendirir.İnşallah şımarmaz ama şimdiden ingiltere falan demeye başlamış sonu hayır olur inşallah.
  • hay agzını sharapova öpsün iftardan sonra bee biz de biliyoruz direkt aktarıldıgını, zaten cumlelerın hepsi öyle. gazete üşengeclik yapmış. ama aradanın agzından KADIKÖY MADIKÖY dinlemem cıkmamıs, onu nerden uydurmuşlar acaba
    quote:

Hocam cümlede hata var tamam ama şöyle düşünmek lazım.Bu adamlar röpörtajda normal konuşuyolar gazeteci sonra bunu kasetten yazıya aktarıyor.Normalde konuşurken böyle devrik cümleler veya hatalı cümleler kurman cok normal.Ama röpörtajın daha sonra gazeteci tarafından yazıya doğru şekilde aktarılması gerekir.Bu yazıda gazetecimiz bunu yapmamış.Neyse zaten bizi futbolu ilgilendirir.İnşallah şımarmaz ama şimdiden ingiltere falan demeye başlamış sonu hayır olur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.