Şimdi Ara

Arda Turan Hakeme Krampon Fırlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

• Lan ne güldüm burada ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İspanya futbol federasyonunda TV'den izleyip oyuncuya ceza verme uygulaması var mı? Olmasa bile hakem raporuna yazmıştır gerçi.

hakem sarı kart verdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İspanya futbol federasyonunda TV'den izleyip oyuncuya ceza verme uygulaması var mı? Olmasa bile hakem raporuna yazmıştır gerçi.

hakem sarı kart verdi zaten

Alıntıları Göster
    Türkiye haritasından takım beğendirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Türkiye haritasından takım beğendirirler.

Alıntıları Göster
    Tipik orta doğulu itemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Romanoviç

Tipik orta doğulu itemi

Alıntıları Göster

• ADAM YA TAM BEN
  • Hahahaha Haykırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Hahahaha Haykırdım
    Melo yapsa Lisansını yırtmıştı federasyon maçtan hemen sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .

Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.

Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

quote:

Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.

Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Orijinalden alıntı: CnyTGnD

quote:

Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .

Alıntıları Göster
    yakışır, emre abisinin yolunda

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Melo yapsa Lisansını yırtmıştı federasyon maçtan hemen sonra

Enginin yirtilmadiysa meloya bisey olmaz merak etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.