Bildirim
Arda Turan Hakeme Krampon Fırlattı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET -
Lan ne güldüm burada ya -
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
İspanya futbol federasyonunda TV'den izleyip oyuncuya ceza verme uygulaması var mı? Olmasa bile hakem raporuna yazmıştır gerçi.
hakem sarı kart verdi zaten -
Türkiye haritasından takım beğendirirler.quote:
Orijinalden alıntı: megi21quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
İspanya futbol federasyonunda TV'den izleyip oyuncuya ceza verme uygulaması var mı? Olmasa bile hakem raporuna yazmıştır gerçi.
hakem sarı kart verdi zaten
Alıntıları Göster -
Tipik orta doğulu itemiquote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
Türkiye haritasından takım beğendirirler.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Romanoviç
Tipik orta doğulu itemi
Alıntıları Göster
-
ADAM YA TAM BEN -
Hahahaha Haykırdım -
Melo yapsa Lisansını yırtmıştı federasyon maçtan hemen sonraquote:
Orijinalden alıntı: adil07
Hahahaha Haykırdım -
-
Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai
Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .
Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.
Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim -
quote:
Orijinalden alıntı: CnyTGnD
quote:
Hayır yaptığı hareket tamamen rezillik . Pozisyonda faul de yok topa müdahale var , bu artist Arda kime ve neden atarlanmış böyle ? Türk medyası kaldırıp duruyor bi tarafını bu da kendini nimet sandı .
Ardanin maçlarını izlemiyor um. Ama Türk futbolunda daha iyisi var mı varsa biz göremedik . Arda ne zaman medyaya konuşsa takip ederim burdan ggörebiliyoruz ki arda her zaman bir insana da olsa yardimim dokunun bir insan da olsa beni örnek alıyorsa ben ona yanlış örnek olmayayım çabasında futbol vveya başka alan biz Türkler olarak örnek alabileceğimiz bir insan olduğunu düşünüyorum yaptığı yanlış olabilir ama eminim arda bu hareketinden pişman olacaktır.
Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim
Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .
-
yakışır, emre abisinin yolundaquote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanıquote:
Orijinalden alıntı: CnyTGnD
quote:
Not Fake falan değilim ayrıca Galatasaray li değilim
Türk futbolunun en iyisi Arda işte sen düşün rezilliği .
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: StoryBro
Melo yapsa Lisansını yırtmıştı federasyon maçtan hemen sonra
Enginin yirtilmadiysa meloya bisey olmaz merak etme
Benzer içerikler
- orjinal forma nereden alınır
- 18 yaşından sonra futbolcu olunur mu
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- underrated futbolcular
- sert şut nasıl çekilir
- football manager 2024 ücretsiz
- tod tv ücretsiz üyelik
- trt frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X