Şimdi Ara

ARDA'YA İLGİNÇ TEKLİF! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vatandasın parası nereye gidiyor belli edior bu unakıtan.bir esk li olarak unakıtana
  • quote:

Orjinalden alıntı: sddecar

quote:

Orjinalden alıntı: ManagerCall

Unakıtan'ın zekasından şüphe ediyorum

olmayan bişiden suphe etme bence

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

+1905

Bende hakaret etmekden başka meziyetleri olmayanların insan olduğundan şüphe ediyorum...

• napmaya calisiyo bu unakitan
  • Maliye bakanı çok akıllı olduğunu sanıyor galiba.
  • babasının hazinesinden mi alıomuş krediyi!!

adamın bi kaç tahtası eksik yaw!!
  • ya fake sallamış işte kaynak bile yok ne tartışması yapıyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

quote:

Orjinalden alıntı: Lionheart

quote:

quote:

+1905

Bende hakaret etmekden başka meziyetleri olmayanların insan olduğundan şüphe ediyorum...

nerden biliyon , gördün mü meziyetleri olmadığını?

• Ne idüğü belirsiz herifin teki ortaya birşey attı,' Bir yerde bir şey olsada hakaret etsem' diye gezininler kendini belli etti işte .Evet, başka meziyetleri de olabilir tabii buna bağlı -o konuda haklısın-, ne bileyim iftira olabilir kötü de olsa bir meziyettir herkes yapamaz düzgün şekilde. Neyse uzatmak istemiyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, hiçbir meziyetiniz yok tamam anlayışla karşılıyorum ama konuyu açan insanın verdiği linkede bakamıyor musunuz? Başta söylediğim gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habana

Ne idüğü belirsiz herifin teki ortaya birşey attı,' Bir yerde bir şey olsada hakaret etsem' diye gezininler kendini belli etti işte .Evet, başka meziyetleri de olabilir tabii buna bağlı -o konuda haklısın-, ne bileyim iftira olabilir kötü de olsa bir meziyettir herkes yapamaz düzgün şekilde. Neyse uzatmak istemiyorum ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, hiçbir meziyetiniz yok tamam anlayışla karşılıyorum ama konuyu açan insanın verdiği linkede bakamıyor musunuz? Başta söylediğim gibi ...

arkadaşım sinirlenme maliye bakanının kişiliğini biz zaten biliyoruz arkadaşın açtığı konuyla ilgisi yok zenginleri kollayan fakiri ezen bir bakanımızdır kendileri

• Hayda benim konuşmalarım o taraftan sinirli gibi mi geliyor . Neyse sinirlenmiyorum, aklıma takılanları ,kendimce olabilecek en sakin şekilde , söylüyorum.Ayrıca şuda aklıma takıldı , bunların yeri burası değil ,bu forum hiç değil.Siyasetin içinde ki kişileri lütfen burda eleştirmeyin, binlerce yer var bu forumdan başka.Eleştirmeyin demek de biraz abes oldu, hakaret eden bir kitlenin karşısında-'eleştirmenin' dışındaki sözlerim size değildir-...
  • bide milletvekili çıkarttınız öyle birini sergen karşılığında
    bi da eses halkına gelsin o zaman
    quote:

Orjinalden alıntı: mercan2021

vatandasın parası nereye gidiyor belli edior bu unakıtan.bir esk li olarak unakıtana
  • Unakıtan çakma futbolculara meraklıydı bi aralar.

Bizim bi arkadaş var. Adı: ARDA DURAN.

Halı sahada iyi oynuyor. İstiyorsa kendisini Eskişehir kulübüne transfer edebiliriz. Ben de menajeri olurum.

Forza ARDA DURAN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.